BSL Play Off Yarı Final 2. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

Gergin insana gergin demek hakaret degil ama ona bu lakabi takanlar hakaret anlaminda bu lakabi taktiklari icin tepki gosterdim.

Şahıs hakemlerin zaten Kendi tarafını tuttuğu ve önde götürdüğü maçta sırf hakemleri daha da etkilemek için bilerek sürekli bir şekilde gerginlik yaratmaya devam edecek kadar oportünist ise Kendi başladığı gerginliğin devamında olacaklara da katlamak zorunda merak etmeyin kendi de tahmin etmiş ve göze almıştır
 
Galatasaray'ın değerlisi olan birisi eleştirildiği zaman eleştiren kişi düşman olmuyor.Yeter ki birbirimizi kırmayalım,kızdırmayalım.Hocanın bugün maça geliş amacı hiç hoş değildi.İstediğinide aldı bu şekilde büyük koç olmaya devam edecekse kendisi bilir.
 
İlk maçta duvara çarpıp denize düşünce 2.maçı da verip salı günü 3-0 ile süpürülüp Türkiye ve Avrupa basketbol tarihine geçmek istemediğinden; saha içinden ziyade saha kenarını yönetti. O da biliyor ki bu maçı Pistiolis 2-0 yapacaktı. Resmen 2014 Haziran'a gittim. McCaleb'e verilen saçma faullerin dik âlâsını yaşadık bu akşam. Bu akşam çalınanlar kara leke olarak tarihe geçti.
 
Larkin ve Micic'in bu seviyelerde takılacağını bilsem seriyi 3-1 geçeriz diyeceğim de vites yükseltirlerse Euroleague'de durduran çıkmıyor bunları
 
Bugün kaybettik, serinin diğer maçlarını da kaybedebiliriz ancak ben bu takımla gurur duyuyorum. 25 milyon euroluk takımı ve hakemleri, 2 milyon euroluk bütçesiyle ürküten oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve basketbol yönetim kadromuzu kutluyorum.
 
Serinin ikinci maçında net bir hakem katliamı izledik. İnanılmaz kararlarla rakip ittirildikçe ittirildi..

Salı günkü 3. maç öncesindeki süreçte sosyal medyadaki Galatasaraylılar olarak organize bir tepki koymalıyız, baskıyı şimdiden hissettirmeliyiz diye düşünüyorum. Kulüp de bu rezil hakem yönetimiyle ilgili tavır sergilemeli diyeceğim ama ondan çok umudum yok, bayağı silik bir kulüp yönetimine sahip olduğumuzu geçmiş deneyimlerden biliyoruz zaten.

Bu maçtaki hakem katliamını ve pozisyonları içeren bir video hazırlanabilir mesela, elden ele sosyal medyada yayılabilir. Bugün normal bir maç izlemedik, buna güçlü bir tepki koymazsak meydanı boş sanacaklar diye aşırı tedirginim... Zira tabii ki işimiz kolay değil ama adil bir yönetimle de biz bu seriyi kolay kolay bırakmayız.
 
Canaan'a verilen easy fauller bizi geri düşürdü

Melo desen kaç top kaybı yaptı sayamadım aşırı sinir oldum çok vurdum duymazdı bügun

Sanki bizim Kravish ile oynamamız daha mantıklı gibi hem potadan uzak şutu var alan boşaltıyor hemde eskisinden çok daha formda ve fiziksel olarak Ndour dan daha kalın olması defansif açıdan daha önemli bence

Aynı zaman da hakemler bize karşı bügun çok kötüydü

Efes'te bügun ilk maçın verdiği tepki vardı ki bekliyorduk belki bügun kazanabilirdik ama canları saolsun çocukların salı günü içeride çok zor maç olucak inşallah kazanırız
 
Ataman iyi bir Gs'lidir.Her zamanki tavırlarından çok farklı davranmadı ise sorun yok.Ne yapacaktı maci mi satacaktı?Her takım saha avantajını kullanmak ister,biz de iki gün edep çerçevesinde bunu yapalım ama hocayı kusturmeden.
 
Ataman iyi bir Gs'lidir.Her zamanki tavırlarından çok farklı davranmadı ise sorun yok.Ne yapacaktı maci mi satacaktı?Her takım saha avantajını kullanmak ister,biz de iki gün edep çerçevesinde bunu yapalım ama hocayı kusturmeden.
Hocanın sırtını da sıvazlayalım mı yok üzmeden yok küstürmeden yok kırmadan benim takımımın taraftarı alkışlıyor diye dışarı çıkarılıyor alper denen mağara adamı bunları görüyor koçun da haberi olmuyor yok ya tahta koltuk vereceksin alpere ebesinin fizanında yer onlara deplesmanı iliklerine kadar yaşatacaksın.
İş başka arkadaşlık başka.
Kimse maç satsın demedi İNSAN olsun dedi o kadar insan olmuyorsa da 15 bin kişiyle terbiye ederler.
İnsan elenirsekte fener yensin duygusuna kapılıyorsa kimse kusura bakmasınne gergin ne Alper ne Efes tanırım.
 
Ergin hoca maca rakip takim hocasi olarak gelecek ve dogal olarak rakip takim hocasi olarak karsilanacak. Playoff macinda alkislar, gulucukler beklenmez. Nitekim hoca da kendi acisindan benzer sekilde davraniyor.
Bu salondaki konu, macta olan macta kalir. Mactan once ve mactan sonra sovmelere gerek yok, hoca zamaninda bize aslan gibi hizmet etmis birisi.
 

Üst