2 gün sonra ergin ve hakemleri eze eze yenmek lazım.
Blackshearsiz olmaz...Gördük ki Blackshear mümkünatı yok faul sorunsuz oynasın. Acaba diğer maçta Ndour-Kravish olabilir mi? 4 numarasız bir maç denesek
Oyunu hic acamayiz bence.Savunmada bir tik daha iyi oluruz ama hucumda cok tikaniriz bence.Gördük ki Blackshear mümkünatı yok faul sorunsuz oynasın. Acaba diğer maçta Ndour-Kravish olabilir mi? 4 numarasız bir maç denesek
Bende Galatasaray taraftarina sporda hayatinin en mutlu gunlerini yasatan insanlarin en ufak birseyde yerden yere vurulmasindan sıkıldım.Ki bugun hic bir sey yok.Yok yani.Adam ayni tavirlari Fb’ye karsi sergilediginde cesur yurek olurken 35 sayi fark yedigi macin rovansinda biraz hirs yapti diye adama bizim basimizdayken vatan haini gozuyle bakan Fblilerin taktigi Gergin Ataman lakabi takiliyor.Nerede bu forumun moderasyonu ? Ergin Ataman’in Ergin Ataman olmasini gectim bir Galatasaray forumunda kimse Galatasaray Divan Kurulu uyesi ve sayisiz basari kazanmis,Gsliligini gizlemeyen bir kisiye milletin agzina sakiz yaptigi Gergin Ataman gondermesinde bulunamaz.Bu kadar kolay degil.Ergin Ataman’in yuzde biri kadar Galatasaray’a faydasi olmamis kisiler Tv basindan hocaya Gergin falan di-ye-mez.Biz Terimsporlu ve ya Atamansporlu değiliz...Biz GALATASARAYLIYIZ...Kişileri GALATASARAYIN önüne koyan taraftar profilinden çok sıkıldım artık...