BSL Play Off Yarı Final 2. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

Bugün hem Melo hem Bost iyi değildi. İkisinin birden böyle oynama lüksü yok. Yoksa yine doğru oynadık. Biz doğru oynamaya devam edeceğiz. Bu iki isim de evimizde çok farklı oynuyorlar, oynayacaklar. Ndour da muhtemelen bir daha forma giymez. Evimizde hakemler de bu kadar kolay faul çalamaz. 1 maç kesin kazanacağız ama 2 maçı da almamız sürpriz olmaz. Efes'in 6 yabancısı harici katkı alabildiği kimse yok. Böyle olunca da ciddi bir kalite farkı olmuyor. Finale çıkabiliriz.
 
Herhangi bir takima karsi ayricalikli davranmak kisiligini,karakterini,para kazandigin yeri satmaktir.Bence o sekilde davransa daha cirkin gozukurdu ama herkesin fikri tabi.Yarin Pistiolis baska takima gitse ve bize rakip olsa eminim su an kendisine yagdirilan ovguler tersine doner o gun.O yuzden kimse de Galatasaraylilik olcer yok ama bir kisinin hangi davranisi sectiginin degerlendirmesi kisiden kisiye degisir tabi buna birsey diyemeyecegim.
 
Bir dahaki maçta Ergin’e sevgi gösterisinde bulunmayı düşünen hangi takımı tuttuğu belli olmayan sevgi pıtırcıkları salona gelmez umarım.

Biz Pistiolis hocanın ve takımın yanında olup,
son topa kadar Galatasaray’ı destekleyeceğiz!
 
Ataman bugün sadece haklı olduğu değil haksız olduğu da onca pozisyona itiraz etti. Kimse haklı olduğuna itiraz etmesine bir şey demiyor zaten, yıllardır bize karşı maç oynuyor, her maçı da kenarda piknik yaparak bitirmedi heralde. Ama bugün karşısında kendisinden iyi takım görünce maçın başından itibaren hakemleri etki altına almak için uğraştı. Maç sonuna oyuncu çıkaramadık onun yüzünden, burnu kırılan herifin faulü bile 20 dakika incelendi. Bunun adı ne sportmenliktir, ne de Galatasaraylılık. İnsan dostunu zor gününde tanırmış. Ataman'ın zor gününde de karşısında Galatasaray da olsa tıynetini görmüş olduk.
 
Ergini alkışlayan falan olursa onlarıda yuhlayacağım. Hem hakemleri hem de ergini haddini birdirerek eleceğiz önümüzdeki 2. Maçta. Tur şansımızı yüzde 70 görüyorum. Elenmemiz için efesin sıradışı bir yüzdeyle oynaması gerekiyor. İşte bize bu özgüveni vermeleri bile eleneceklerinin habercisidir.
 
Derhal sözde yönetim, Ultraslan, GALATASARAY'ın önde gelenlerinden bildirimi uyarı yapılmalı, bu maçı ve hakemleri gündem yapmalıyız ki gelecek hakem trioları aklını başına devşirsin, bu yönetim vasıfsız ama Erden TİMUR en azından bunu organize etmeli sert uyarılar yapılarak gerekli ortam sağlanmalı, en az Strasbourgh maçı gibi kulaklar sağır oluncaya kadar taraftar işin içine sokulmalı bu terbiyesizliğin kime yapıldığı hatırlatılmalı.
 
Bost ve Melo kötü olunca kaybetmek kaçınılmaz oldu. Tabi hakemlerin yanlı kararları da etkili oldu. Hocamızın ve oyuncularımızın emeklerine. 3. ve 4.maçta 10 bin küsür taraftarın önünde hakemleri de yeneceğiz ve bu turu geçeceğiz inşAllah...
 
Biz Terimsporlu ve ya Atamansporlu değiliz...Biz GALATASARAYLIYIZ...Kişileri GALATASARAYIN önüne koyan taraftar profilinden çok sıkıldım artık...
Bende Galatasaray taraftarina sporda hayatinin en mutlu gunlerini yasatan insanlarin en ufak birseyde yerden yere vurulmasindan sıkıldım.Ki bugun hic bir sey yok.Yok yani.Adam ayni tavirlari Fb’ye karsi sergilediginde cesur yurek olurken 35 sayi fark yedigi macin rovansinda biraz hirs yapti diye adama bizim basimizdayken vatan haini gozuyle bakan Fblilerin taktigi Gergin Ataman lakabi takiliyor.Nerede bu forumun moderasyonu ? Ergin Ataman’in Ergin Ataman olmasini gectim bir Galatasaray forumunda kimse Galatasaray Divan Kurulu uyesi ve sayisiz basari kazanmis,Gsliligini gizlemeyen bir kisiye milletin agzina sakiz yaptigi Gergin Ataman gondermesinde bulunamaz.Bu kadar kolay degil.Ergin Ataman’in yuzde biri kadar Galatasaray’a faydasi olmamis kisiler Tv basindan hocaya Gergin falan di-ye-mez.
Asil bu Galatasaraylilik degil
 

Üst