BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Obradovic: "Salonumuzdaki atmosferle buradaki atmosferin farkını herkes görebilir. Burada Euroleague maçları nasıl oynanacak merak ediyorum" :)
Bence de farkı çok rahatlıkla görebiliriz, Abdi İpekçide ki atmosferin yanına bile yaklaşamaz ülkerciler..
EL takımlarının başkanlarıyla sizin başkanınız arasındaki fark bariz ortada.Final maçında bile sahaya girip Rus'un birine tehditler savurup maçı durdurmayı başardı.Siz bu başkanla nasıl oynuyorsanız biz de öyle oynarız

Helal olsun takıma savunma da iyi hücumda kötüydük ama önemli olan kazanmak ve yine geçit vermemek umarım diğer maçta ceza vermezlerde yine bu atmosferi yaşarız.Madde atanlarada diyecek bişi yok artık her taraftar grubunda var böyle kişiler .

EL takımlarının başkanlarıyla sizin başkanınız arasındaki fark bariz ortada.Final maçında bile sahaya girip Rus'un birine tehditler savurup maçı durdurmayı başardı.Siz bu başkanla nasıl oynuyorsanız biz de öyle oynarız

Aynen adam kendi kulüp başkanından bir haber konuşuyor!! Sanki melek gibi başkanları,seyircileri varmış gibi kalkıp aklı sıra gazlıyor Euroleague diye :)

Zaten skor ve oyun olarak önde gittiğimiz bi dönemde maçı koparma ihtimalimiz yuksekken bu tür olaylar olmamalıydı bence. Sonuç ne olursa olsun bu ilk başta kulup olarak imajımızı zedeliyor. Geçmişte zaten yaşanan vukuatlar varken bunlara yenisini eklemek gelecek yıllarda Euroleague'de yer alma şansımızı oldukça zora sokuyor bence.

İşin diğer boyutu da Zeljko Obradovic ULEB tarafından son 20 yılın en iyi 5 koçu arasına seçilmiş, Uleb organizasyonlarına en fazla katkı veren isim olarak. ödüllendirilmiş ve ULEB merkezinin en buyuk konferans salonuna adını vermiş bi adam. Keza GM'leri ULEB başkanı Bertomeu'nun onun deyimiyle en yakın dostu. Lobi olarak karşımızda bu kadr güçlülerken ve Euroleague'in 10 yıl boyunca değişmeyecek 9 takımından biriyken ellerine koz vermemeliydik çünkü illa bunun karşılığını ödetmeye çalışacaklar

Sonuc olarak zaten kazanacağımız bir maçı gereksiz sinirle olay çıkartıp gelecekte başımıza bela ettik.Umarım seyircisiz cezası gelmez gelse de yine bi şekilde kazanabiliriz

Obradoviç efendi senin malzemecin, senin o uzun yardımcın var ya, bütün mevzu o ikisi yüzünden çıktı. Kudurmanız normal ama bu kadro ve bütçe ile artı sen ve federasyon ne yaparsanız yapın İpekçide kazanamadığınız için bu kadar ağlaman ondan. Eurolig de biz bu salon da en kafa takımlar ile oynadık yine oynayacağız sen kafanı yorma. Ya bir kulüp de herkes mi ağlar arkadaş :)

Önce ultraslanın tarafında sonraill yarı hücum ettiğimiz pota arkası tribünde millet birbirine girdi.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Her şey iyi güzel de Ulkerden once hatta belki su iki sene oncesine kadar basketboldan anlamayan herifler kendilerini suan Pana gibi Oly gibi basketbol ekolu olarak görüp medeniyetten , basketbol kulturunden bahsediyor en cok da zoruma bu gidiyor oysa daha geçen Ulker arenada koça, Goksenine baskanlari dahil koro halinde kufur eden,hakaretler savuran da zaten baska kulup taraftariydi sanki

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaşlar holiganizmi meşrulaştıran yorumlardan kaçınmanızı rica ediyorum, böyle devam ederse bu ülkede maç oynanmaz.

Düşman iç güdüsüyle değil, ezeli rekabet iç güdüsüyle düşünmekte fayda var.

Küfür etmek, hakaret etmek bizlere birşey kazandırmaz, holiganlığı savunmakta birşey kazandırmaz.

Aziz Yıldırım şöyle dedi, böyle dedi diyerek onu güdeme getirmek bile onun amacı ve isteği zaten.

Kavga, küfür, yabancı madde, meşale ne ararsanız vardı tribünde.Obradovic, Cenk Renda, Melih, Antic kim olursa olsun, ne olursa olsun bu olayların izahatı olamaz.
Şu yolun neden bir ortasını bulamıyoruz anlamadım.Ben her maç boğazım patlayana kadar bağrırım ama hayatımda bir defa bile sahaya yabancı madde atmadım.Çünkü insan olmak bunu gerektirir.
Ama işin kötü yanı, bunun Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, futbolu, basketbolu da kalmadı.Toplumun geniş kesimine yayılmış sosyolojik bir vaka aslında.
Neyse duyar kasma ya da şov yapma niyetim yok.Tribünde birbirleriyle kavga eden gruplar, toplu edilen ana avrat küfürler, sahaya atılan yabancı maddeler, salonda yakılan meşale benim nazarımda galibiyeti gölgeledi.Sadece bunu dile getirme ihtiyacı hissettim.

Güzel olan tek şey oyuncuların mücadelesiydi.Lasme uzun zamandır ağrıyla oynuyormuş.Böyle bir karakteri izlediğimiz için çok şanslıyız.

Göksenin'in ve Ergin Hocamızın Annesine küfür edilirken, takımımıza küfür edilirken hakemler bir kere anons istemiyorlar. Aksine anons isteyen Hocamıza teknik veriyorlar.

Biz de ise daha ilk olumsuzluk da anında anons isteniyor. Zaten anons daha fazla geriyor ortamı. Karşı salonda oyuncumuz parmakları ile üçlük işareti yaptığı için teknik yiyor.

Aziz yıldırım ve bu federasyon ilişkileri devam ettiği sürece maalesef bizim salonda bu tarz tahrikler ve olaylar devam edecektir. Ayrıca bu toplumsal bir sorun. Maalesef çok çabuk sinirleniyoruz ve ayarsız tepkiler veriyoruz. Neyse galibiyet herşeye rağmen çok güzel.

Maç öncesi oyuncularından her şeye konsantre olmalarını istediğini belirten Obradovic, "Maç içinde çok fazla iniş çıkış oldu. Bu durum play-off’larda doğal. Galatasaray Odeabank her zamanki gibi savaştı. Seri başlarken sadece basketbolla ilgili konuşmak istiyordum. Bizim sahamızda oynanan iki maçı ve bu akşamki mücadeleyi izleyen herkes aradaki farkı görebilir. Basketbol dışında tek söylemek istediğim bu. Salı günü hedefimiz kazanarak finale kalmak." diye konuştu.

Adama Citroen derler !
Arada fark varmış.
Alın size çok sevdiğiniz Obra'nız !!!

Maç öncesi oyuncularından her şeye konsantre olmalarını istediğini belirten Obradovic, "Maç içinde çok fazla iniş çıkış oldu. Bu durum play-off’larda doğal. Galatasaray Odeabank her zamanki gibi savaştı. Seri başlarken sadece basketbolla ilgili konuşmak istiyordum. Bizim sahamızda oynanan iki maçı ve bu akşamki mücadeleyi izleyen herkes aradaki farkı görebilir. Basketbol dışında tek söylemek istediğim bu. Salı günü hedefimiz kazanarak finale kalmak." diye konuştu.

Adama Citroen derler !
Arada fark varmış.
Alın size çok sevdiğiniz Obra'nız !!!
Sağlam saçmalamış,Balık hafızası sendromuna tutulmuş sanırım:)
yoksa biz ordaki atmosferleri de hatırlıyoruz,efesle oynadıklarında hakem masası tekmelemelerini de hatırlıyoruz.
Bugün TV'den göründüğü kadarıyla 4 anonsluk bir durum yoktu ama hiçbirisi olmamalıydı tabi ki,taraftar galeyana gelmemeliydi.

Ülker Arenada medeni bir ortam varmış buna ancak gülünür arkadaş. Bugün olanları tasvip etmiyorum, ne olursa olsun hiçbir mazereti olamaz. Bu olayları bir şekilde aşmak lazım, gerçekten üzülüyorum şu duruma. 3 tane maç oynadık ilk maçta Göksenine ana avrat sövülüyor, üçüncü maçta ana avrat sövülüyor. Arkadaşlar rica ediyorum küfür edelim onlar da bize yaptı gibi argümanların arkasına sığınmayalım. Ben bir derbide de sadece basketbol konuşulsun istiyorum, 20 küsür yaşındayım daha hiç göremedim. Bu forumda en azından fanatizmden gözü kör olmuş insanlar olmasın.

Benim de rahatsız olduğum bir konu bu taraftarımızın bazen duracağı yeri bilmemesi ancak bu sene özellikle final four öncesi koçun,kaptanın ve biz taraftarların bile o kadar iyi dileklerine,en ufak bir olumlu dönüş olmamış attığımız adımlara en ufak bir karşılık gelmemiştir.Yöneticilerinin, Ergin Ataman Euroleagu çok istiyordu buraya geldi falan diye dalga geçmesini,oyuncuların tahriklerini,başkanlarının parmakla yaptığı tehditleri ne çabuk unuttular.Keşke hakkımızı koruyacak,sesini çıkartacak bir yönetimimiz olsaydı.Onların bu yaptıklarına sessiz kalmak demek gel bir yanağıma tokat attın diğerine tokat at demektir.Keşke olmasa böyle şeyler ama kimsenin sahasında olmasa...

Eurolig şampiyonu dahi olsan bu salondan çıkamazsın! Küfür ve maddeler iyi oldu bence. Kimse bizi kuzu sanmasın, o korkuyu bi tatsınlar bakalım şikeciler.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi