BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Obradovic: "Salonumuzdaki atmosferle buradaki atmosferin farkını herkes görebilir. Burada Euroleague maçları nasıl oynanacak merak ediyorum" :)
Bence de farkı çok rahatlıkla görebiliriz, Abdi İpekçide ki atmosferin yanına bile yaklaşamaz ülkerciler..
Bunu diyen adam CSKA'dan gelmedi o takıma.
Panathinaikos ile oynarken o salonda tiyatro izler gibi maç mı izliyordu Yunanlılar?
Fenerbahçe'ye giden herkes er geç oranın karakterini içine işliyor.

Malum şahıs Ergin hocanın taraftarı gerdiğinden bahsetti ama bu maça gelene kadar ortamı germek için konuşmadığı şey kalmadı,Yahu kupa finali oynuyoruz takımı kaybetmiş tebrik edeceğine şikeci olduğumuzdan tut,Fetullah Gülene,Ergin Hocaya kadar konuşmadığı birşey yok sonrası malum bu maç şimdi kim geriyormuş acaba taraftarı.

Pozisyon gereği, Sinan boşsa atar, Göksenin boşsa atar, zorlama top değil ki kullandıkları. Girip girmemesi dert değil, Micov'da kaçırabilir. Mc'nin zaten yeri 3 sayı değil. Sadece Sclib mi atsın? Green sakat
Onlar da 3/18 attı, Fenerliler de şu Bogdan kaç tane kaçırdı, diye serzeniyorlar mıdır?

Yahu Sinan niye 7 tane 3 lük kullanır. Bu takımın şutorü Sinan sa vay halimize.
Çok defolarımız var.
Oyun kurucu yok.
2. 5 numara yok.
Davis e rağmen 4 numara yok.

Sinan bugün 1 top hariç ya elinde patlayanları kullanmak zorunda kaldı ya da atması gerekenleri attı. Girer girmez Sinan bugün çok büyük karakter koydu sadece hücuma bakmamak lazım. Takımca müthiş savaştık 63 sayıda tuttuk

Bizim sözde yöneticilerimiz sesini çıkarmamaya devam ettiği sürece,deplasmanda oynadığımız maçlarda anons da yapılmaz,aleyhimize rahat rahat düdük de çalarlar.Umarım bir gün başımızda haklarımızı savunacak,yaygara çıkarıp kamuoyunda farkındalık yaratacak yöneticilerimiz olur.En büyük eksiğimiz bu.

Şu sahaya madde yağdıranlar bunun bizden başka kime ne zararı oluyor anlatsınlar.Şimdi de Obradovic'in suratında tükürükle resmi çıktı.Gerçekten şu anda düştüğümüz durum üzüntü verici.Böyle birşey kabul edilemez.Yazık gerçekten.

Yem attılar,biz de oltaya geldik.Şimdi tüm kamuoyuna efendi,terbiyeli çocuk rolü yapıyorlar.Diyecek söz yok.

Son olarak takıma ne desek az.Korkuyorum takım yorgunluktan çatlayacak diye.Formayı sonuna kadar ıslatıyorlar.Helal olsun hepsine.

Resme bakıp hala tükürük diyen Galatasaray'lıları görmek üzüntü verici, Özellikle de Fenerbahçe.org gibi yalan dolandan başka bir haber vermeyen siteye inanmak ?

Bizim sözde yöneticilerimiz sesini çıkarmamaya devam ettiği sürece,deplasmanda oynadığımız maçlarda anons da yapılmaz,aleyhimize rahat rahat düdük de çalarlar.Umarım bir gün başımızda haklarımızı savunacak,yaygara çıkarıp kamuoyunda farkındalık yaratacak yöneticilerimiz olur.En büyük eksiğimiz bu.

Şu sahaya madde yağdıranlar bunun bizden başka kime ne zararı oluyor anlatsınlar.Şimdi de Obradovic'in suratında tükürükle resmi çıktı.Gerçekten şu anda düştüğümüz durum üzüntü verici.Böyle birşey kabul edilemez.Yazık gerçekten.

Yem attılar,biz de oltaya geldik.Şimdi tüm kamuoyuna efendi,terbiyeli çocuk rolü yapıyorlar.Diyecek söz yok.

Son olarak takıma ne desek az.Korkuyorum takım yorgunluktan çatlayacak diye.Formayı sonuna kadar ıslatıyorlar.Helal olsun hepsine.

Kesinlikle başımızda yönetim olmadığı için tüm yük taraftara biniyor.Yalnız o tükürük değilmiş ayran gelmiş suratına onuda melih tekmelemiş oradan sıçramış deniyor ama tükürük olmadığı kesin..Fenerin her zaman ki yalanlarından biri..

Ben fotoğrafa "zoom in" yaptım resmen. Ayran bence yüzündeki lakin rezil bir görüntü. Bildiğin Aziz Yıldırım'ın açıklamaları ile galeyana geldik. Olmadı.

Şimdi şu foto gerçek ise salı günü seyircisiz oynatmaya kalkabilirler....Ya da seyircili oynatıp uzun süreli bir ceza için goygoy yaparlar...2-2 olursa Ülker Arenaya gidersek gırla küfür ve rencide edici bir skor için çalışırlar...Hadi küfürü anladık... Onlarda küfür ediyorlar da koro halinde küfür sahaya yabancı madde atma nedir ? Zaten mimliyiz TV´ nin sesini kıssan küfür duyulmaz da maddeleri görüyorsun...1 maç hasılatı bile önemli bizim için...

Melih'in vurduğu ayran şişesinden sıçramış, Daha haberi okumadan Resmi gördüğümde nasıl tükürük dedim iyi sallamışlar, Sahaya ayran şişesi atılması kötümü kötü ama Melih efendi tribünlere dönüp küfür ederse başına her şey gelebilir..

Yahu bu kadar yalan olamaz. Ayranla tükürüğün ne farkı olduğunu ayırabilecek düzeydeyiz çok şükür. Bu kadar aptal bir yalan olamaz. Bari Melih tükürseydi onu çekseydiniz :)

"muz'la yapılan ırkcılıgı sindirim sistemine baglayıp, ayran'dan sıcrayan damlayı balgam diye yutturmaya calışacak kadar'da yüzsüzler"

Kesinlikle başımızda yönetim olmadığı için tüm yük taraftara biniyor.Yalnız o tükürük değilmiş ayran gelmiş suratına onuda melih tekmelemiş oradan sıçramış deniyor ama tükürük olmadığı kesin..Fenerin her zaman ki yalanlarından biri..

Melih'in gelen maddeleri tekmelediği ekrana net şekilde yansımıştı.Gerçekten resme bakınca ayran gibi duruyor.
İncelemek lazım.Ama yinede sahaya ayran atmak nedir?Her türlü bize olumsuz yansıyacak bir tablo.

Ayrıca içimde kalmasın yazayım.Burada adı geçen Obradovic'in ekibindeki şahıs net serinin ilk anından itibaren Obradovic'ten daha çok ayaktaydı.Sürekli masayla ve hakemlerle dialog halindeydi.Bu cürreti nereden buluyor?Şu anda evinde eminim iyi iş çıkardım diye seviniyordur.

25 milyon euro+ Obradoviç+hakemler+fenerasyon+Lig tv+bizim basiretsiz yöneyim hepsini yendik. Daha ne denir bu takıma, bu hocaya, bu taraftara. Helal olsun hepsine.

Yav şu geçen maçta, yok anons yapmadılar da falanda filanda bunları geçelim, normali bugün olduğu gibi anons yapılması, çifte standart var mı var, ama orda anons yapılmadı diye kendimizi haklı göremeyiz. Yanlışı yanlış yaparak düzeltmek de doğru değil .Yıllardır anlamıyorum sahaya madde atanları kafasını ne düşünüyorlar acaba, izahı olmayan şeyler bunlar. Bugün takımımızın mücadelesini konuşacaklarken olaylar öne çıktı. 4 anons yapıldı, hakemler içeri gitti, zaten çifte standart var, serinin 4. maçı %90 seyircisiz oynanır.

Melih'in gelen maddeleri tekmelediği ekrana net şekilde yansımıştı.Gerçekten resme bakınca ayran gibi duruyor.
İncelemek lazım.Ama yinede sahaya ayran atmak nedir?Her türlü bize olumsuz yansıyacak bir tablo.

Ayrıca içimde kalmasın yazayım.Burada adı geçen Obradovic'in ekibindeki şahıs net serinin ilk anından itibaren Obradovic'ten daha çok ayaktaydı.Sürekli masayla ve hakemlerle dialog halindeydi.Bu cürreti nereden buluyor?Şu anda evinde eminim iyi iş çıkardım diye seviniyordur.

Kesinlikle ayran olması bir şeyi değiştirmiyor, terbiyesizlik ne yazık ki ama bunu da ceza almamız kesinleşsin diye tükürük olarak servis etmek daha da terbiyesizce bir durum!! Zaten sahaya ayranda atsan,sakız atsan hakem gördüyse saha kapatma durumu olur..

Evet bende fark ettim ismini cismini bilmiyorum ama dediğiniz gibi Obradan çok müdahale ediyordu özellikle masa hakemlerine vs..Tipik fbli yöneticiler gibi başkanı 3-4 gündür açıklamaları ile ortamı gerer sonra saha içinde tahrik edici hareketlerde bulunur fb takımı daha sonra sahaya bir şey atıldı mı dünyanın en rezil olayı diye lanse edilir :)

Hayır işin komik tarafı da Obranın seyircimiz hakkında yaptığı açıklamalar..Sanki kendisi pana gibi bir takımdan gelmemiş de, oli-pana maçlarını yaşamamış ta gidiyor bizi Euroleague fişliyor :)