BSL Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe

Bizim için inanılmaz bir maç. Bizim seyirci çıkartılıp Fenerliler Abdi İpekçi'ye getirilse de alınmalı. Bugün kıçını vura vura soyunma odasına kaçan Fenerlilerin taktiğini son maçta uygulamak için kendimize şans yaratmalıyız. Ben kendimi bildim bileli Galatasaray taraftarı rakip takımı bekliyor, biraz da onlar bizi beklesinler. Ama tabii ki bunun çözümü önce bu maçı kazanmaktan geçiyor. İyi bir maç oynadık ama rakibin kadrosunun çok iyi olduğunu gördük. Adamlarda son 3 dakikada Datome-Bogdanovic rotasyonu yapma gibi bir lüks var. Schilb en azından bugün oynadığı oyunu oynamalı. Sinan-Mccollum çokd daha iyi oynamalı ve Göksenin en azından Sloukas'a karşı çok daha fazla süre almalı. Lasme-Davis kendisini faulden korusun diyoruz ama her takım pota altında iyi kötü maçta 10 faul yapıyor. Ege de Fenerli uzunlara çok ezildiği için el mecbur rotasyon olmuyor. Dış oyuncular da etkili şutör olunca en nihayetinde faul ancak bu iki oyuncu arasında bölünebiliyor.

Seyirci olursa yine idare ederiz de seyircisiz iki oyuncunun maçı bitirmesi zor görünüyor. Yine de bugünkü gibi Lasme'yi bu kadar erken kaybetme lüksümüz yok. Allah'tan Fener ve koç andavallık yaptı da son 3 dakikada Udoh'un 2 pozisyonu hariç hiç pota altından oynamadılar. Bizim için geri kalan sezonun en önemli maçı. İnanın olası 5. maçı bile bu maç kadar umursamam. Ama en başta İpekçi'nin düşmemesi ve Fener'i iki kere üst üste yıkmak başta olmak üzere bu maçı kazanmak için çok fazla nedenimiz var. Kaybedersek de canımız sağolsun. Bugünkü gibi mücadele edelim de illa ki şans da bizim tarafımızda olacaktır.

2-2 olduktan sonra , stres sirasi diger takimda olcak. Ve muhtemel bir 5. mac bitse bitse 2-5 sayi arasi bir farkla son dakikalarda sonuclanacak.

Mactan yeni geldim. Seriyi sürdürdük ve gene yendik. Macı yok yere geren fb lilere de gereken cevabı verdik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel bir pazar günü her şey iyi giderken karşı takımın tahrik etmesi ile gerilen ortam...Maç sonu karşı takım koçunun tbf ye pas verip bunlara gerekeni yapın mesajı...Yetmetip Euroleague yetkililerine;bakın burada seneye Euroleague maçları oynanacak,bizim seyircimizle onların seyircisi arasındaki fark bu demesi...Büyük ihtimalle serinin 4. ü ve Abdi İpekçide ki son maçı seyircisiz oynanacaktır.Eğer maç seyircili oynatılırsa ve kazanırsak son maç için çok ağır bir atmosfer bizleri bekliyor olacak.Seyircisiz oynatılır ve yine kazanırsak o zaman son maçta koç ve oyuncularımız orada her türlü tahrik ve değişik hareketleri yapmalıdırlar.Bir tane küfürde anons çalanlar bakalım orada neler yapacaklar.Serinin 4. maçında takıma en içten duygularımla başarılar diliyorum.#CimbombomSaldırsana!

4.macin baslangic ilk 5'i : Safak-Goksenin-Schilb-Ege-Dusan ilk 5'i olmali. Bu rakip takimi sasirtacagi gibi ilk 3-4 dakika oyuncularin yapacaklari faullerle en azindan as oyuncularin ilerleyen dakikalarda faul problemi yasamasini engelleriz.

Inanin yukaridaki ilk 5 , mactan once bir aynaya baksalar kendilerine deseler biz ne isi yapiyoruz,soyle hirslansalar. Ilk periyodun yarisi gecildiginde skor 14-12 civari olur.

Sonra al asil 5'i oyuna.

Seyircili yada seyircisiz farketmez, bu seri Ülker Arena'ya taşınacak, Ergin hoca ve takıma inanıyorum... Bir daha Abdi İpekçi'de bu kadar kötü hücum etmeyiz...

sonuna kadar destek bu takım herşeyi hakediyor. ordayızzzzz.. yalnız 40 lira sanki ucuz gibi geldi bana.. parayda ihtiyç varken biraz daha yüksek tutamazlarmıydı biletleri

Gerek sosyal medya gerekse spor sitelerinde Galatasaray'ın sahasinin kapanmasi icin ciddi bir algi operasyonu var.. Melih'in tekmeledigi ayranin obradovic'in yüzüne gelmesini ' Galatasaray taraftari koçumuza tükürdü ' olarak lanse etti fb resmi sitesi..

"muz'la yapılan ırkcılıgı sindirim sistemine baglayıp, ayran'dan sıcrayan damlayı balgam diye yutturmaya calışacak kadar'da yüzsüzler"

Melih'in tekmelediği ayran 3. çeyrekte. Obradovic'in fotografı maç sonuna ait. Melih'in tekmelediği ayran değil o. Ancak maç sonu yine ayran atıldıysa olabilir

Kimse olay çıkmadı, cezayı hak etmedik vs. demiyor dikkat edilirse.

Yalnız serinin üçüncü maçından dolayı ceza almamızı bekleyenler ve karar verecek kurullar, iki sezon önce final serisinin son maçının neden oynanmadığını hatırlasın.