BSL Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe

Zaten adamlar sahayı kapamaya fırsat arıyordu, biz fazlasıyla verdik o fırsatı.

Basında da ciddi bi kamuoyu olusturma çabası var.

Mac seyircisiz oynanirsa şaşırmam

seyircisiz oynarsak seri biter...taraftarsız kafa kafaya oynayamaz bizim takım...itici güce ihtiyaç var rakibe baskıya ihtitaç var...

Saha filan kapanmaz, öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum o işler öyle kolay değil. 2 sene önce aynı şeyler oldu kapatmadılar, kapatamazlar. Yanlız Ergin hoca da hemen atlamış olaya bu ne yahu böyle? Sana, Göksenine neler yaptı bu omurgasızlar bırak bu şirinlik, dostluk laflarını.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ah ah keşke hiç yaşanmasaydı bu olaylar adamların eline mis gibi malzeme verdik. Çok yazık oldu gerçekten. Taraftarımız daha kendi içinde kavga ediyor... Biraz sakin kalmayı başarabilsek keşke...

Bu maç seyircili oynansın, ceza gelecekse gelecek seneye gelsin.
Seyircisiz oynama cezalarına da farklı birşeyler getirmek lazım, trabzon mesela bizim maçta olay çıkarıp ceza aldı, ama bunun avantajından başkaları yararlanıyor.

Seyirci dediğin de toplasan 7000 kişi ancak vardı. Protokol yine boş.
Pota altındaki adamlara bir zahmet açıklayıversek, bizimkiler serbest atış yaparken susulup hareket edilmeyecek!

Şu saatten sonra ne olursa olsun çokta önemli değil benim için.Bana göre takımımız bu yıl elinden geleni yapmış hedefine ulaşmıştır koç ve oyuncuları tabrik etmek lazım.

Lig şampiyonluğunun bir anlamının kalmadığı şu dönemlerde şahsım adına ben hiçbir beklenti içinde değilim Türkiyede basketbol bu çünkü.

Umarım bu maç seyircisiz olur. Bakalım o zaman neyin arkasına sığınacaklar? Seyircisiz maçta bizim oyuncular da daha rahat oynarlar. Bu maçtaki 3/15 şut yüzdemizin en önemli sebebi oyuncular üzerindeki baskıydı. Tabi rakip de seyircisiz maçta daha rahat oynar ama İpkeçi'de bir türlü kazanamamanın verdiği baskı onlara yeter de artar.

e6963668b492238e35be7ab58f8ce4cd.jpg

Onca kamera var. Bulsunlar kim ne yaptıysa. Tükürük mü ayran mı, ispatlasınlar. Ona göre de versinler seyircisiz miyiz, seyircili miyiz. Eğer biri Obra'nın dibine girip de tükürmüşse, güvenlik zaafiyeti değerlendirilsin, cezası da verilsin. İsterse 5 maç saha kapatsınlar.

Bir de söylemeden edemeyeceğim. Türkiye'de kötü bir yönetim alışkanlığı var (Seyirci baskısı sebebiyle) . O anı kaybetmemek için ileride daha kötüye gitmeyi göze alıyorlar. Bu da ilerlemeyi engelliyor. Seyir zevki de kalmıyor. Sattığınız ürünü taraftalarınız haricine de satabilirseniz büyük olursunuz.

Onca kamera var. Bulsunlar kim ne yaptıysa. Tükürük mü ayran mı, ispatlasınlar. Ona göre de versinler seyircisiz miyiz, seyircili miyiz. Eğer biri Obra'nın dibine girip de tükürmüşse, güvenlik zaafiyeti değerlendirilsin, cezası da verilsin. İsterse 5 maç saha kapatsınlar.

Bir de söylemeden edemeyeceğim. Türkiye'de kötü bir yönetim alışkanlığı var (Seyirci baskısı sebebiyle) . O anı kaybetmemek için ileride daha kötüye gitmeyi göze alıyorlar. Bu da ilerlemeyi engelliyor. Seyir zevki de kalmıyor. Sattığınız ürünü taraftalarınız haricine de satabilirseniz büyük olursunuz.

Yahu abi ayran olsa ne olur, tukuruk olsa ne olur, viski olsa ne olur. Ataman'a yapilmayan kalmiyor her sene bir kere su ortam olustu mu? Olusmaz cunku adamlarin kocu, oyuncusu, taraftari her olaya elinde tuzlukla kosmuyor. Bizde bir kesim var, bir sey olsunda kendi camiami gomeyim derdinde. Ancak twitterdan durum kasarlar baskada bir işe yaramazlar.

Maça dönecek olursak 3.maçta büyük karakter koyduk. Şu maçı kazanıp görevi tamamlayalım. Schilb gene iyi oynarsa bu kez ona Micov da eşlik eder hücumda daha iyi görüntü çizeriz. Taraftar olmazsa büyük sorun olur bizim için inşallah orada olabiliriz.

Büyük ihtimal ile seyircisiz oynanacak. Ne yazık ki adamların oyununa düştük ve istedikleri kamuoyunu yarattılar. Şunu gerçekten anlayamıyorum sahaya niye bişey atıyosun be adam. Ya bağırmayı çağırmayı hatta küfrü anlayabilirim bir yere kadar, ama sahaya bişey atılamaz. Bugün atılan bozuk paralardan biri bir çocugun gözüne geldi önümde. Bir diğeri benim kafama geldi.

Ben de maç esnasında gayet sinirleniyorum, hatta yerim saha içinin hemen arkası ve bazen hakemlerle veya rakip oyuncu ile trash talk diyebileceğim konuşmalar yapıyorum, ama ya sahaya atılan su ayran çakmak para vs...bunların kime ne yararı var. Ne olucak şimdi maç seyircisiz olunca??

Bende çıldırdım o Cenk Renda denen karaktersiz provokasyon yaparken, melih haysiyetsizi hareket çekerken ama şimdi onların bu yaptıkları amacına ulaşmış oldu.

Herhangi bir spor müsabakasında sahaya yabancı madde atan insanların, takım gözetmeksizin, bir daha oraya alınmaması gerek. Bu adamları ayıklayalım ki emeklerimiz beklentilerimiz bosa gitmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha önce de yazdığım gibi FBnin mevcut yönetimi ülkede gecer akçe olan stratejiyi cok iyi uyguluyor sürekli en iyi saldırı halinde oldukları için muhattaplarını sureklı savunma halinde bırakıyorlar.Ergin Ataman bile hemen " tükürük olayını" kınayan bir açıklama yapıyor.

Bizim tarafta ise ben sorumluluğu provakassyona gelip yapılmaması gereken seylerı yapan bıreylerden cok İpekçideki mevcut denetimi zor ortamı sağlayan ya da göz yuman yönetım anlayısnda buluyorum.Protkol karsısı tribün kurtarılmıs bölge gıbı kapasite fazlası merdıven boşlukları dahıl koltuk basına ıkı kısı doluyor salona ıstedıklerı halde gırıyorlar bır kıvılcım çıktıgında denetımı ımkansız bır topluluk ortaya çıkıyor zaten kendi "abilerini" bile dinleyecek kafada olmuyorlar.İpekçi'deki mevcut duzen surdurulebılır değil mevcut duzensızlık devam ederse er ya da gec İpekçi Cehennemi şubenin kendisini yakar

Bana göre takımın en iyi oyuncusu Micov'dan katkı alamadan yenmek iyice ve tabiki Schlib'in ilk yarıda ki aylardir ondan bekledigimiz performansı ayrıca sevindirdi.Bu seri Ülker Arena'ya taşınsında sonrası pek umrumda değil bu takım bugün yine ne kadar karakterli olduğunu gösterdi.Birde Sinan bugün işin savunma kısmında muazzam oynadi .Savunmayı Sinan'a hücum direksiyonunuda Schlibe verdiğimiz zaman daha iyiyiz.