BSL Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe

Fenerliler çok tripli gelecek gibi. Sakin kalmak lazım. İlk periyodu yine 1-2 sayı önde kapatırsak sinirlenip sert faullere yapacaklardır. Burada dozu kaçırmamak şart, onlar 2 yıl önceki gibi oynamadan kazanmak için yollar arayabilirler, bilhassa haftalık soyunma odası ziyaretleri ile. Şu an o kadar kararsızım ki; şöyle bir maçtan sonra seyircili mi oynansa, seyircisiz mi diye. Özellikle son çeyrekte yine şirazemizin kayıp salonun falan boşaltılmasından çok ürküyorum. Bugün bile kafa dağılınca çok iyi bir son periyot oynamadık, Fener de bozuldu Allah'tan. Micov'un maçı olsun diyelim. Özellikle rakibin forvetlerini (Datome, Bog) tutarsak sanki bir şeyleri çok kolay yapabiliriz gibime geliyor. Evet, Udoh bugün de insan üstü oynadı ama Vesely birebirde çok kısır bir adam. Udoh'un tek başına kahramanlığını da riske edebiliriz. Kısa savunması yine çok şey belirleyecek gibi. Sinan'la Mccollum'un en azından savunmada bugünden aşağı düşmemeleri lazım.

Bildiğim kadarıyla salonda 3. anons yapılmadı. Zaten 3. anons yapılsaydı salon boşaltılacaktı. Zaten FB bencinin taraftarı kışkırtması sonucu çıkan kısa süreli olayda 2. anons yapıldı.
3 anons yapılmadan saha kapatılma cezası verilemez yönetmeliği var diye biliyorum. Zira 2 yıl önce malum son maça çıkamadığımız seride. FB salonunda olaylar çıkmış ancak hakemler 2 anons sonrası 3. anonsu yaptırmadığı için saha kapatma cezası almamışlardı.
Şimdi de buna benzer bir durum oluştu. Yalnız ve en önemlisi bu TBF'nin kimler tarafından yönetildiğini unutmayalım. Rakip tarafın lehine her türlü haksız kararı vermekten çekinmezler. Hani bunların, iki takım arasında fark var biz EL takımıyız diye konuşup yenilince de ağlayıp bakalım ceza alacaklar mı salonları kapansın lütfen diye yalvarmalarını ilk defa görmüyoruz. Çıkıp eşit şartlarda oynayacak yürekleri yok maalesef.

Arkadaşlar karşımızda Federasyonu tamamen eli geçirmiş bir yapı var. Yahu bunların taraftarı yeri geldi hakemi kolundan çekti. Benç üstüne adam düştü. Neredeydi bu efendi taraftarları?
Ve dün bizim taraftar birbirine de girdi.

Bildiğim kadarıyla salonda 3. anons yapılmadı. Zaten 3. anons yapılsaydı salon boşaltılacaktı. Zaten FB bencinin taraftarı kışkırtması sonucu çıkan kısa süreli olayda 2. anons yapıldı.
3 anons yapılmadan saha kapatılma cezası verilemez yönetmeliği var diye biliyorum. Zira 2 yıl önce malum son maça çıkamadığımız seride. FB salonunda olaylar çıkmış ancak hakemler 2 anons sonrası 3. anonsu yaptırmadığı için saha kapatma cezası almamışlardı.
Şimdi de buna benzer bir durum oluştu. Yalnız ve en önemlisi bu TBF'nin kimler tarafından yönetildiğini unutmayalım. Rakip tarafın lehine her türlü haksız kararı vermekten çekinmezler. Hani bunların, iki takım arasında fark var biz EL takımıyız diye konuşup yenilince de ağlayıp bakalım ceza alacaklar mı salonları kapansın lütfen diye yalvarmalarını ilk defa görmüyoruz. Çıkıp eşit şartlarda oynayacak yürekleri yok maalesef.

Ligtvde 4 anons yapıldı dendi.Doğruysa seyircisiz olacak gibi maç.

Bu mudur? - Gökhan Türe - HABERTÜRK Bu satılık herif neler yazmış öyle? Utanmaz ilk 2 maç centilmence diyip olayı düne bağlıyor!? Bu kadar omurgasızlık olmaz, şimdi yine elini kolunu sallayarak pota arkasında basın yerinde maçını izleyecek, sonra neden tepki neden olaylar! Böyleleri yüzünden bana hepsi normal geliyor.

Bu yazıyı gazeteci yazmamış ki, malum zat yazmış ona postalamış. Ben de salonda maçı izledim olayları başlatanlar hakkında hiç bir yazı yok. Yapılanları savunduğumda yok. Fakat gına geldi artık bunlardan. Sporda bu yozlaşmanın baş mimarı malum zattır nokta.

12 numara falan da ağlamaya başlamış twitter da :D önce baktılar belki yenip 3 0 la tur atlarız, sonra olacak gibi değil en iyisi sahayı kapattıralım :D

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba 3 anons yapıldı.4 değil.Zaten ilk 2 anons nerdeyse maç başladığı gibi yapılmıştı.
3.anons yapıldı.Daha sonra 4.anons dedikleri vakta salonda taraftara kulüp çalışanların uyarısıydı.

Şube Sorumlumuz eğer seyircisiz oynama cezası gelirse 4.maça çıkamayabiliriz diye açıklama yaptı...

Bunlar da iyi alıştı maça çıkmamaya:) Maça çıkmamak zaman zaman gösterilebilecek bir tepki ama bir sonuç değil başlangıç.Sen o tepkiyi gösterip o federasyonu değiştirtebiliyorsan ya da başka türlü yaptırımların olabiliyorsa maça çıkmamanın anlamı var,diğer türlü sahte kabadayılık gibi oluyor.

Bunlar maça çıkmamayı şubeyi küçültmek adına fırsat olarak görüyor,yanlış olan bu.

Galiba 3 anons yapıldı.4 değil.Zaten ilk 2 anons nerdeyse maç başladığı gibi yapılmıştı.
3.anons yapıldı.Daha sonra 4.anons dedikleri vakta salonda taraftara kulüp çalışanların uyarısıydı.

Aslında işin özü şu kaç anons yapılmış olursa olsun saha kapatılacak maç değildi bence,çok daha beterlerini gördük onların sahası kapanmadı ama işte ülkedeki birçok kurum gibi TBF'de tarafsız değil maalesef.

Maça çıkmama gibi bir durum gerçekleşmesin lütfen. Daha önceki kararın arkasında duruldu mu ki bunun arkasında durulsun? Ayrıca her hakkımız yendiğinde küstüm oynamıyorum diyemeyiz, mahalle ligi değil burası. Boş konuşmasınlar icraat yapsınlar.