Honeycutt ve Wanamaker ismini sürekli dillendirmiştim şimdi rakiplerde izlemek can sıkıcı..Maça gelirsek Efes rezalet bir oyun oynuyor, Ülker bu kadar boş alanı antremanda bulamaz!! Efes bu oyun anlayışını sürdürürse fark daha da açılır..
KesinlikleBu takımda Schilb yerine Honeycutt, Deon yerine Lasme olsaydı final fourun en büyük favorilerinden biri olurduk.
Geçen sene yoktu.Bu sene 2 tane guard aldın.Ha buna rağmen net oynatan guard yok dersen 2 tane aynı tip niye aldık ki o zaman.Ben Honeycott mevzusuna hiç girmeyeceğim Schilb'in bu kadro da yeri olmamalıydı.Hep hücum tarafından bakılıyor geçen sene savunmada döküldük bu sene bu oyuncularla nasıl savunma yapacağız çok ciddi merak ediyorumAbi bir şeyi anlamıyorum. Bakın kimya oluştururken doğru parçalar almadığımızı iddia edebilirsiniz ama schilb yerine şu olsa demek garip geliyor. Çünkü yerine söylenen her adam bizim savunma eksikliğimizi kapatacaka adamlar.
Şöyle ki Emir transferi yapılmadan önce bizim Schilb tarzı birine ihtiyacımız vardı çünkü net oynatan guardımız yok ki.
GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takımda Schilb yerine Honeycutt, Deon yerine Lasme olsaydı final fourun en büyük favorilerinden biri olurduk.
Honeycutt'ı ben de beğenirim ama hocanın istediği tarzda bir oyuncu değildi. Koç bu mevkide atletik bir oyuncu arıyor olsa, daha uygun maliyete DJ Stawberry'i düşünebilirdi. Ayrıca Honeycutt Khimki'de hatırı sayılır bir ücrete oynuyordu. Oradan ancak Efes gibi yüksek bütçeli bir takıma gelebilirdi.
Ben bu seneki kadro yapılanmasından bahsediyorum. Koç atletik 3-4 numara arasaydı, o bölgeye Schilb, Diebler ve Emir transferlerini yapmazdı. Honeycutt olmasa bile DJ Strawberry gibi uygun maliyetli alternatiflere yönelirdi. Ayrıca Gordon daha çok 1-2 oynayan bir oyuncudur. Onu Honeycutt ile kıyaslamak doğru olmaz.Jamont Gordon?
Honeycutt tam Ergin hocanın istediği tarz oyuncu.