istifada bir hizmettir..
gordon' Alıntı:Ciddi değil di mi bu?
onuryavuz' Alıntı:Biraz yapıcı olalım arkadaşlar. Üner gidince elimize ne geçecek. Hangi hoca bu kadar güçsüz bir kadroyu çalıştırarak kariyerini riske atar. Üner´e özverisinden dolayı teşekkür etmemiz gerekirken siz tutup istifa etsin diyorsunuz!!!
Bu arada Ülker´i havada 10 karada 20 sayı farkla yeneriz. Ama Ülker´in bizim sponsorumuz olduğu gerçeğini unutmayalım. Ülker´den fark yediğimizde tutup da Halil Hocayı eleştirmeyelim!!!
Absolut' Alıntı:onur saka dimi bu. :muhaha
onuryavuz' Alıntı:Biraz yapıcı olalım arkadaşlar. Üner gidince elimize ne geçecek. Hangi hoca bu kadar güçsüz bir kadroyu çalıştırarak kariyerini riske atar. Üner´e özverisinden dolayı teşekkür etmemiz gerekirken siz tutup istifa etsin diyorsunuz!!!
Bu arada Ülker´i havada 10 karada 20 sayı farkla yeneriz. Ama Ülker´in bizim sponsorumuz olduğu gerçeğini unutmayalım. Ülker´den fark yediğimizde tutup da Halil Hocayı eleştirmeyelim!!!
BoRa' Alıntı:Hem kadromuz kötü diyorsun hemde bu kadroyla ülkere 20 sayı fark atarız diyosun..
nasıl bir çelişki bu ?
X' Alıntı:Ben kendi adıma istifa diye bağıramıcayacaksam "Behçet Üneri istiyoruz" diye bağırıcam ilk fırsat bulduğumda.
Saygılar.
onuryavuz' Alıntı:Abso kadromuz iyi olsa Halil Üner´in kariyerini riske atması söz konusu olamaz, biz kadroyu Halil Hoca´ya vererek Galatasaray´ı riske atmış oluruz ki olduk da. Artık basket takımımızın yönetim kadrosununun traji-komik durumunu böyle yazılar, röportajlar yazarak gözler önüne sermek istiyorum Gerçi her şey ortada. Taraftar görüyor ama görmesi gereken gözler kör, istifa çağrılarını duyması gereken kulaklar sağır olmuş...