Bugün...

Eren, üniversite sınavı geliyor diyorsun blog açıyorsun. Bir sene bekle derim ben. :)

Tolga Abi, o kadar zamandır da yazıyorsun ama suç sende değil bir türlü toplanamayan Gsbasket İstanbul'da. Ankara'da olacaktın sen, her gün toplanıyoruz biz. :)

Lanet olası şey oldu bugün... gelecekler , hayaller bitti. Yerine unicef bisküvileri , terapi gören beyinler , kaçan halk ve fırsatçı göçmenler geldi... Sonrasında yeni ihaleler , yeni zenginler geldi... Ne eski sahil kaldı , ne yeni lunapark yapıldı. . Kültürel değişikliğe hiç girmiyorum o zaten burada tartışılcak şey değil. Bu şehir her yıl daha kötüye gidiyor. İzmitte izmitli kalmadı

Alperen Kaplan' Alıntı:
Eren, üniversite sınavı geliyor diyorsun blog açıyorsun. Bir sene bekle derim ben. :)

Tolga Abi, o kadar zamandır da yazıyorsun ama suç sende değil bir türlü toplanamayan Gsbasket İstanbul'da. Ankara'da olacaktın sen, her gün toplanıyoruz biz. :)

aslında 1-2 buluşma olmuştu alperen hakkını yemeyelim insanların :)
lakin işlerime takılmıştı..
ama dedikodunuzu yapıyoruz yani,kıskanılmıyor değilsiniz ankara tayfası :)

neyse darısı istanbul'un başına.

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2lun9llz]Eren, üniversite sınavı geliyor diyorsun blog açıyorsun. Bir sene bekle derim ben. :)

aslında 1-2 buluşma olmuştu alperen hakkını yemeyelim insanların :)
lakin işlerime takılmıştı..
ama dedikodunuzu yapıyoruz yani,kıskanılmıyor değilsiniz ankara tayfası :)

neyse darısı istanbul'un başına.[/quote:2lun9llz]

Yapacağız kardeşim için rahat olsun, kuşku duyma, sözümüz sözdür.. :)

Bugün buna çok güldüm...

Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
Adamın biri aynayı görüp eline almış.
Dah...a önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!
Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim?
Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.'
Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'!

Teşekkürler Kaan ve Şamil. Aslında diğer başlıkta da dile getirdiniz ama fazla iyi dilekten zarar gelmez. : )

Pazar günü görüşmüştük, alıştığını söylüyordu. Yerim rahat, 5 aylık tatilim başladı diyordu telefonda. : )

Burak sonuçta sorulabilecek soru sayısı kısıtlı olduğu için sürekli aynı soruları soruyorlar. Ben hatırlıyorum sınavdan iki gece önce konu kısımlarını bile okumadan cevapları üstüne yazıp soruyu okudum cevabına baktım o şekilde girdim sınava, hiç sıkıntı olmadı. Zaten kelimesi kelimesine o kitaptaki sorular çıkıyor.