Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?
Bulamaz çünkü sitenin server'ı Almanya üstünden kurulmuş.Oraya üye bir arkadaşım söylemişti.Burak Barut' Alıntı:Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?
Onur Yavuz' Alıntı:Dün ve bugün yaşananlar Türkiye adına hiç hoş gelişmeler değil.
Eskiden terör örgütü vardı ve kolluk kuvvetleri bunlara karşı gerekeni yapmaya çalışıyordu. Oysa gelinen noktada halk arasında Türk/Kürt ayrımı yaşanmaya başladı. Birçok etnik kökeni içinde barındıran Türkiye, adım adım uçuruma sürüklenmeye çalışılıyordu, başarıldı.
Ortamı germemek gerek, bir açılım yapılacaksa bu muhalefet ve STK´lerin görüşleri alınarak yapılmalı önerilerine kulak tıkayanların vicdanı şu anda rahat mı acaba?
Yaptıkları yasadışı birşey değil Burak. Herhangi hack işine girmiyorlar sadece program açıklarını değerlendiriyorlar.Burak Barut' Alıntı:Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?