Bugün...

Onur Yavuz' Alıntı:
Dün ve bugün yaşananlar Türkiye adına hiç hoş gelişmeler değil.

Eskiden terör örgütü vardı ve kolluk kuvvetleri bunlara karşı gerekeni yapmaya çalışıyordu. Oysa gelinen noktada halk arasında Türk/Kürt ayrımı yaşanmaya başladı. Birçok etnik kökeni içinde barındıran Türkiye, adım adım uçuruma sürüklenmeye çalışılıyordu, başarıldı.

Ortamı germemek gerek, bir açılım yapılacaksa bu muhalefet ve STK´lerin görüşleri alınarak yapılmalı önerilerine kulak tıkayanların vicdanı şu anda rahat mı acaba?

Kolluk kuvvetlerini bu kdar yıpratırsan, sen kolluk kuvvetini koruyamazsan, Meclis'in göbeğinde sana tehditler sen demokratik devlet karışamayız dersen, bu halk çok bile dayandı derim.

Geçmişte bu halk bu ülkeyi savunmak için canını ortaya koyduysa ve başardıysa gene aynı yola girmiş görülüyor.İnegöl-Dörtyol da kiler bu soruna çözüm bulamayanlara isyan gösterileri değil mi ki ?

Burak Barut' Alıntı:
Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?
Yaptıkları yasadışı birşey değil Burak. Herhangi hack işine girmiyorlar sadece program açıklarını değerlendiriyorlar.

Milletin anasına bacısına küfür edip te sözde " özgür bir platform" olarak kendini nitelendiren bir sitenin hala faaliyette olması işin garip kısmı ! Bu ülkede youtube´a yasak gelmiş, sevgili Burak'ın da dediği gibi Ulaştırma Bakanlığı´nın devreye girmesi gerekiyor.

Facebook´a yapılan saldırı her ne kadar yasal olursa olsun, ben genel olarak konuştum. Kabak tadı vermeye başladı artık bu İnci Sözlük. Gerekenin yapılması gerekiyor bir an önce.

Abi bende incisözlükü çok sevmiyorum ama onu kapatmak diğer tüm kapatılan yerleri meşru yapar. Youtube'nin kapatılma sebebi Atatürk ve Türklük ile ilgili videolar yorumlar vs. Küfür açısından bakarsak Youtube'dan daha az küfür var incide. şimdi bile gir bak Mert Abi, her takım videosunun altında her siyasi videoda sayfalarca küfür var.

Maalesef öyle sevgili Eren. Yapılabilecek birşey yok gibi gözüküyor şuanlık. Ama hoş olmayan durumlar bunlar. Fakat bazı yaptırımları uygulamak için de, illa Milli değerlerimize hakaret edilmesi gerekmiyor.

Profilime bakan arkadaşımın, böyle bir nedenden dolayı, beni, zihninde ister istemez o şekilde tasarlayacak olması kötü...

Sevdiğim ve değer verdiğim karşı cins bir arkadaşımı ben bu konumda görsem, zihnim öyle ya da böyle, o konuda yorumda bulunur.

Arkadaşım bugün bundan bahsetti de bana, onun için bu kadar efkârlandım.

Seni de yalnız bırakmaya gelmiyor ha!..

Ver arkadaşının adresini, dizlik göndereyim. Biliyorum, o her ne kadar seni üzse de canının acımasına gönlün razı olmaz.

bugün 2kda takım yenik durumdayken birden Oktay hocanın molası dedim ve select bastım. Molada sanki cidden duyuyorlarmış gibi bağırdım çağırdım oyunculara. Ve maçı döndürdük :) Oktay hocam kralsın 8)

Bugün Facebook'ta referanduma hayır verelim görüşündeki gruplardan davet geldi hep. Birgün ''feysbukta vatan kurtarıyorum'' tarzı bir grup açsam nasıl olur acaba 8)

Yıllardır görmediğim birisini gördüm bugün...

O´nu görmek istediğim anı her gün düşünüyordum, öyle biriydi.

Benim için göz göze gelmek bile yeterdi : )

Tesadüf müdür, yoksa başka bişey midir bilemeyeceğim ama iple çekeceğim birdahaki görüşmemizi...

Bugun tatile çıkıyorum Pazar günü görüşmek üzere
sağlicakla kalin ahali ;)