Bugün...

bugün kayda değer hiçbirşey yapmadım gsbasket. ama buraya deli gibi yazasım vardı ve yazıyorum şimdi . Hee buldum. Eyüp abi foruma geldi mutlu oldum :) kayda değer bi durum bence 8)

Bugün benim için hatta bu akşam çok önemli bir gün çünkü unuttuğum kulanıcı şifremi hatırlatım ve foruma tekrar yazabiliyorum. :p

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Bugün yeni tanıştığım yabancı bir arkadaşımı Galatasaraylı yaptım :D
VE yarın içviçreye geri dönüyolar :(
Okan boşver İsviçre'yi filan burda da var artık Milka'lar Toblerone'lar... Galatasaraylı desen zaten her yerde. Sen kızdan bahset açılabildin mi :)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":340hrpya]Bugün yeni tanıştığım yabancı bir arkadaşımı Galatasaraylı yaptım :D
VE yarın içviçreye geri dönüyolar :(
Okan boşver İsviçre'yi filan burda da var artık Milka'lar Toblerone'lar... Galatasaraylı desen zaten her yerde. Sen kızdan bahset açılabildin mi :)[/quote:340hrpya]
kapandı o mevzu abi :D

Uzmanların son günlerde İstanbul´da deprem konusunu gündeme getirmesi ilginç. Sanırım halkın panik olmaması için keskin sözlerden kaçınıyorlar ama içlerinden "arif olan anlar" demeyi de ihmal etmediklerini düşünüyorum.

Aslı, Okan, Doruk ve Sefa teşekkürler. Dün gece uğurladım kardeşimi. Kardeşlerin genelde adı farklı soyadı aynı olur; oysa bizim adımız aynı soyadımız farklı.

sabah kadıköy'e, öğleden sonra göztepe'ye, oradan merter'e ve sonunda tekrar eve gittim..
saat 5 ten 8 e kadar bir yudum suyun hayaliyle yaşadım.
artık hiç bir güç beni bu sıcakta evden çıkaramaz..