Bugün...

Az önce İlyas Salman'ın ya ya ya şa şa şa filmini izledim.Filmin hikayesi çok güzel.Ya da yıllar önce bu hikayeye çok benzer bir hikayeye tanık olduğum için beni bu kadar etkiliyor..

BUGÜN ARDA TURAN İMZALI FORMAM GELDİ.
GSBASKETİN DE ÇOK KATKISI OLMUŞTU.çoook teşekkürleer :)
Sıra geldi KAPTANLA buluşmaya

Arda ile bedenimizde aynıymış cuk diye oturdu üstüme :)

Güle güle giy Okan. : )

Buluştuğunda söyle Arda´ya, aklını başına alsın. 9 yaşındaki yeğenim Onur Amca sen kaç yaşındasın diye sordu, 32 deyince Arda senden 10 yaş küçükmüş dedi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Benim yaşımı bilmiyor ama Arda´nınkini biliyor.

Teşekkürler Onur abi :D Üzülsen mi sevinsen mi bende karar veremedim. :D

Teşekkürler Enes (abi,yaşın gösterilmiyor ne diyecğimi bilemedim) Arda'nın gerçek sayfası bu ya dün gstvde de sölediler :)

Otogarda sabahlıyoruz ya biri gelip almadı bizi evine :p Şaka bi yana bu otogarda sabahlama fantezisine bayılıyorum binlerce kablosuz ağ var uykunuz yoksa serinde bedava internet keyfi için Esenler otogar en iyisi :p

Bugün uzun bir aradan sonra bir maca gidiyorum. Wacker Innsbruck olarak 2. ligden 1. lige ciktigimiz bu sezon, 7 macta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayip tüm zamanlarin en basarili baslangicini yapan "Ligin yeni ekibi" olmayi basardik. (Bunu da 2. ligdeki kadromuzun üstüne sadece Ispanya 2. liginden "Bea" diye bir stoper ekleyerek basardik :) )
Rapid Wien'i iceride 4-0 yendik, Austria Wien'i deplasmanda 3-0 yendik.
WACKER INNSBRUCK - Wiener Neustadt macina gidecegim umarim bu aksam da kazaniriz. Ben tabi Baros formamla gidecegim :)

Salih Coskun' Alıntı:
Bugün uzun bir aradan sonra bir maca gidiyorum. Wacker Innsbruck olarak 2. ligden 1. lige ciktigimiz bu sezon, 7 macta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayip tüm zamanlarin en basarili baslangicini yapan "Ligin yeni ekibi" olmayi basardik. (Bunu da 2. ligdeki kadromuzun üstüne sadece Ispanya 2. liginden "Bea" diye bir stoper ekleyerek basardik :) )
Rapid Wien'i iceride 4-0 yendik, Austria Wien'i deplasmanda 3-0 yendik.
WACKER INNSBRUCK - Wiener Neustadt macina gidecegim umarim bu aksam da kazaniriz. Ben tabi Baros formamla gidecegim :)
Gittim, geldim. 0 -0 berabere bitti, ben de macta oldugum icin böyle oldu sanirim. 2 topumuz direkten döndü. 12 bin kisi ve güzel bir atmosfer vardi. Rakibimiz de yenildi böylelikle hala lideriz : )

Bugün diyince aklıma geldi.

Bugün Caddebostan'dan Kadıköy'e gitmek için dolmuş'a bindim. En arkada 2 kişilik boş yer vardı, birine oturdum. Ön tarafımdaki koltukda da 2 tane Rus vardı karı-koca. Neyse Dolmuş ileride durdu yanıma bir kız oturdu. Öndekilere para uzattı, şoföre vermeleri için. Adam anlamadı (rus sonuçta ) Kız "ver ver şoföre ver" dedi yavaş yavaş. Adam en azından yapması gerekeni anladı parayı şoföre verdi para üstünü kadına verdi. Kız: "Gracias" dedi :)) Gülemedim de arabada..:))

Uğur Güven' Alıntı:
Otogarda sabahlıyoruz ya biri gelip almadı bizi evine :p Şaka bi yana bu otogarda sabahlama fantezisine bayılıyorum binlerce kablosuz ağ var uykunuz yoksa serinde bedava internet keyfi için Esenler otogar en iyisi :p
Vay anasını be! Koskosca İstanbul´da sığınabileceğin bir limana davet etmediler seni. : )

İstanbuldan sıkıldım abi Ankaraya geçiyorum artık :roll: Ankaradada bulamazsak Aştide sabahlarız.İstanbulda otogar sabahlamalarına alışkınım ya hobi haline geldi bende.. :p

Bugün yani az önce Yoğurtçu Parkı'nın orada küçük bir işim vardı.Fenerbahçeli Rambo Okan'ı gördüm.İlk benzetiyorum sandım, ama yok gerçekten o.
Sonra benim ona baktığımı görünce o da bana baktı.Konuştuk falan dün maça gitmiş o da. : )
Ben onun maçlara girmesinin yasak olduğunu sanıyordum nasıl girdiyse. :)
Sanırım gündüzleri de alkol alıyor elinde oturduğu yerde bira şişeleri vardı :)
Sonra spordan açıldı. Olimpiyatlarda 1.liğim var dedi.Dünya rekoru kırdım dedi.Ben de inanmadım.Şimdi araştırdım meğerse gerçekten varmış :ehue

http://www.izlesene.com/video/spor-fene ... gi-/600478

Fenerbahçe stadı iyi de Aslantepe yapılıyor ne düşünüyorsun dedim.Aslantepe'ye geliceğim gün yakındır falan dedi.Ben güldüm tabi.Gülme gülme benim giremeyeceğim yer yoktur, iğne deliğinden bile geçerim ben dedi Sonra telefonumu aldı.Aslantepe'ye giriş planını bana anlatacak gelmeden önce.Burdan paylaşırım. :)

Buradan Aslantepe yetkililerine sesleniyorum Rambo'ya dikkat edin :)