T
Tonguç Sarp Gavtoğlu
Misafir
Az önce İlyas Salman'ın ya ya ya şa şa şa filmini izledim.Filmin hikayesi çok güzel.Ya da yıllar önce bu hikayeye çok benzer bir hikayeye tanık olduğum için beni bu kadar etkiliyor..
Şamil Turançiftçi' Alıntı:İnsan'ın kendi evinde, kendi hazırladığı Nargileyi fokurdatmasi çok fena bi duygu gerçekten .
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Gel abicim ayıp ediyosun.
Gittim, geldim. 0 -0 berabere bitti, ben de macta oldugum icin böyle oldu sanirim. 2 topumuz direkten döndü. 12 bin kisi ve güzel bir atmosfer vardi. Rakibimiz de yenildi böylelikle hala lideriz : )Salih Coskun' Alıntı:Bugün uzun bir aradan sonra bir maca gidiyorum. Wacker Innsbruck olarak 2. ligden 1. lige ciktigimiz bu sezon, 7 macta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayip tüm zamanlarin en basarili baslangicini yapan "Ligin yeni ekibi" olmayi basardik. (Bunu da 2. ligdeki kadromuzun üstüne sadece Ispanya 2. liginden "Bea" diye bir stoper ekleyerek basardik )
Rapid Wien'i iceride 4-0 yendik, Austria Wien'i deplasmanda 3-0 yendik.
WACKER INNSBRUCK - Wiener Neustadt macina gidecegim umarim bu aksam da kazaniriz. Ben tabi Baros formamla gidecegim
Vay anasını be! Koskosca İstanbul´da sığınabileceğin bir limana davet etmediler seni. : )Uğur Güven' Alıntı:Otogarda sabahlıyoruz ya biri gelip almadı bizi evine Şaka bi yana bu otogarda sabahlama fantezisine bayılıyorum binlerce kablosuz ağ var uykunuz yoksa serinde bedava internet keyfi için Esenler otogar en iyisi