Burası apolitik spor ve taraftarlık forumu değil mi Şamil abi?
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Psikoloji hocamızı kaybettik.Mekanı cennet olsun
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Psikoloji hocamızı kaybettik.Mekanı cennet olsun
Eren Aydın' Alıntı:Örtülen veya örtülmesi gereken bir şey yok ortada. Heralde Kerem Tunçeri, Hidayet, Ersan... vs. mikrofon uzatıldığında böyle konuşacak. Ohh çok iyi yaptılar diyecek adam yoktur orada. Zaten adam başı 2 milyon tl ödül aldılar sırf bu yüzden olumlu konuşursun.
Protestonun yeri ve zamanı değildi ama basketbola desteklerinden dolayı övülenler Efes Pilsen'i pasivize etmeye çalışanlar değil mi? Bende o anda bağırılmasını istemezdim ama bağıranlarıda suçlayamıyorum aldığımız ponpon kız cezasını, Efes olayını, Turgay Demirel'in açıklamalarını(12 eylül'de çifte zafer alırız inşallah) düşündükçe.
A.Çağlar Torun' Alıntı:Nereden duydun bilmiyorum ama bağış konusu doğru değil.
Efes Pilsen noktasında da bağlantıyı çözemedim, daha açık yazabilir misin? Ama öncelikle yapılanları bir ayıp değil, herkesin özgür davranışı olarak idrak edebilirsen cevap yaz bunlara zira diğer türlü anlaşmamız mümkün değil, zaman kaybetmeyelim boş yere.
Sühan Cem' Alıntı:Eray olayalrı kafana göre yazıp bir de bizi salak yerine koyma. Neymiş o zaman tek içki firması varmış şimdi birden çok varmış Yahu AKP kendi adamalrına peşkeş çekmek için bu anlamda özelleştirmeye gittiğini herkes biliyor. Mesela bunların en ünlüsü mey içkidir. Tekel'in alkollü içecekler bölümü satışa çıakrılacaktı. Satışa çıkarılmadan önce 100 milyon dolarlık mal alımı yapıyor Genel müdür.Bunun dışında 15 milyonluk yaş üzüm ve başka kalemlerde var aldığı. Sonra Tekel'in alkollü içecekler bölümü 230 milyon doalra satılıyor (düşün zaten 130 milyon doalrlık bir mal alımı yapılıp devredildi şirket) O şirketi alan mümin(!) ise alkollü mamül üretmenin ve satmanın yasak olduğunu birden idrak ediyor ve 8 ay sonra amerikalılara Mey İçkiyi 900 milyon dolara satıyor. Yani 100e al 900e sat. 8 ayda 800 milyon kar. Ondan sonra da senin gibi arkadaşlarımız burda bizi kandırıyor. İçki özelleşmişte herkese satışı olyuormuş çokk fabrika everesttir nirvanadır dalailamadır.
Efes pilsen'in kapatılmaya çalışılması yalan veya uydurma bir habermi? Efes'in başkanı çıktı konuştu yalanlama mı geldi hükümetten? Hatta Faruk Özak konuşmadımı bunun için?
Pakistan'a bağışta bulunacak adam şu an o parayı bağışlasa bile umurumda olmaz. Sabah akşam "maddi manevi" diyip çıldır çıldır modunda üçlü çeken bu adamlar birdenmi Pakistan demeye başladılar. Rica edeceğim istediğini düşün ve inan ama inandığın maallara doğruymuş izlenimi verip burda bizi kandırmaya çalışma. At yalanı sev inananı deriz biz yani ona benzer bişi.