Bugün...

Buraya tekrar yazayım da :) Sonra demedi demeyin, 25 Şubat Cuma-27 Şubat Pazar günü arası İstanbul'dayım.:) o tarihler arasında yapılacak herhangi bi organizasyonda bulunmayı isterim; organizasyon yoksa da bireysel tanışmalar için her zaman hazırım :)

Abi adıma inanmaya başladım :D

İnşallah vakit buluruz, bulursak yazarız. Ama ilk etapta bir türlü denk gelemediğimiz Mr. Barut ile görüşmek lazım. Adam benden kaçıp duruyor. Ben Trabzon'a geçiyorum ya, şaka gibi 25'ünde İstanbul'dayım diyor :D Neyse bizde kısmet olursa Barış ile görüşürüz.

Arkadaşlar 4 hafta sonra bugün bir erkek çocuk babası olacağım, ilk çocuk ve günler yaklaştıkça heyecanım tavan yapmaya başladı içim kıpır kıpır,düşüncesi bile güzelken şimdi gerçekleşecek olacak olması acaip bir duygu yoğunluğuna neden oluyor,sizce ne yapmalıyım sakinleşmek için burada bir aile ortamı yarattığımız için sizlerden bir fikir alabilirmiyim?

Bugün İstanbul'da sabahın köründe kar yağdı.. Çoğu insan uyurken , tutmadı ama.
Bir de bugün E-5 te olağandışı , insanlık dışı bir trafik vardı.. Neredeyse Harem'den başlayıp Bostancı'dan ileri uzanan, TEM den Kozyatağına inen köprünün üzerini bile tıkayan.. Milim ilerlemeyen bir trafik..
Başka şehirlerde yaşayan insanlarla konuştuğumda şaşırıyorum, garipsiyorum. Mesela işe veya okula gideceksin.. Evden çıkıyorsun, 15 dakika sonra varmışsın.. Ne garip diyorum..

Hep inandığım bir şeydi ; herkese 2. bir şans verilmeli sözü.Ama bugün yaşadığım durumdan sonra asla ve asla en yakınım arkadaşım dahi olsa 2. bir şansı vermeyeceğim , bu sondu.Artık biliyorum ki kimse 2. şansı haketmiyor,çünkü bir öncekinden daha acıtıcı bir şey yapıp çıkıyor hayatından.

Bugün yaklaşık 3 st sonra sınavım var ve ben oturup all star'ı izledim :) İçimde bir damla pişmanlık veya rahatsızlık yok. Şu an kafamı meşgul eden tek şey akbilde paranın yine bitmiş olabileceği ihtimali... Sınav da İngilizce sınavı zaten. Cherly Miller tarzı yazmayı düşünüyorum. Eğer bi sorunun cevabına awesome yazıp bi de arkasına lol yaparsam sizce bu dersi mezun olana kadar verebilir miyim ? Bugün bunu deneyeceğim. Ama lol konusunda kararsızım. Bari sıvamasam diyorum :)

Sınavı geçmişim haberim yokmuş bu yüzden gittim tabi sabahın köründe. Bi de listede ismimi görmeyince panik oldum.Neyse ki öğrenci işlerinde BA ile geçtiğimi söylediler. Çok hoş oldu :)

Bugün (gerçi saat 12´yi geçti..) orta okulumun müdür yardımcılarından birini gördüm, çökmüş. O günler geldi gözümün önüne...

Okul basket takımının maçlarına gider, derse zamanında yetişemediğim için geç kağıdını verirdi hep. Öğretmenler kızardı müdür yardımcısına, 1,5 saatlik geç kağıdı mı olur! Ne de olsa Beden Eğitimi öğretmeniydi... Atatürk ve Selim Sırrı Spor Salonunda oynardı takım maçlarını. Selim Sırrı´yı tercih ederdim, çünkü orada okul maçlarında bilet parası istemezlerdi. : )

Diyorlar ki küsme aşka, daha kimler gelecek, kimler geçecek. Bilmiyorlar ki, en son giden her şeyimi götürdü. Bilmiyorlar ki, son giden daha sonra gelecekleri bile götürdü. Şimdi ben bu yitirilmiş gençliğimle, yaşımı tersten yazıp giden bir senin ardından kime, hangi sevgimi vaat edicem söylesene. Söylesene silinmiş harfim benim.

Diyorlar ki küsme aşka, daha kimler gelecek, kimler geçecek. Bilmiyorlar ki, en son giden her şeyimi götürdü. Bilmiyorlar ki, son giden daha sonra gelecekleri bile götürdü. Şimdi ben bu yitirilmiş gençliğimle, yaşımı tersten yazıp giden bir senin ardından kime, hangi sevgimi vaat edicem söylesene. Söylesene silinmiş harfim benim.

İşte buna içilir..

Sabah sabah mahvettin beni Nilay abla..

Zaten canım sıkılıyor bunalıma girdim pokerdede iddaa da çok kaybettim aşkta kazanırız inşallah:)