Bugün...

İnternetten kitap okuduğumuz takdirde[hangi kitap olduğunu söylemeye gerek yok] hakkımızda soruşturma açılacağı gün bugün.Ne güzel bir gün bugün!

İnternetten kitap okuduğumuz takdirde[hangi kitap olduğunu söylemeye gerek yok] hakkımızda soruşturma açılacağı gün bugün.Ne güzel bir gün bugün!

+1

İnternet üzerinde bile bulunduğu siteler engellenmeye başlamış.Bugün haberlerde mecliste malum şahıs eleştirilirken malum partili vekiller vekilin üstüne yürüdüler.Dayak atcaklardı resmen. Kitaba gelince zaten bildiğimiz şeyler. Neyse siyasetle alakalı tartışmaya niyetim yok ama durum gayet açık.Nete girdiğimde açtığım ilk siteden 1 gün olsa bile uzaklaşmayı göze almak istemem.Alıştık böyle olaylara.

İleri demokrasi kitapların yayınlanmasının, taslaklarının bulundurulmasının suç haline geldiği bir durum ise ben demokrasi istemiyorum!

Bugün, koltuğa yığılıp kalmadan akşam olduğunu görür müyüm...

Malum şahıs malum parti deyip ismini söylemeyince siyaset yapılmış olmuyo mu :) illa akp, chp, mhp, bdp mi demek lazım siyaset olması için..

Malum meclis desen sana hak veriyorum kesinlikle. Çünkü bu olaylar parti marti fark etmeksizin sürekli oluyor..

Bugün Cuma hem de 1 Nisan. Neşe doluyor insan. Çünkü haftanın son günü :)

Malum şahıs malum parti deyip ismini söylemeyince siyaset yapılmış olmuyo mu :) illa akp, chp, mhp, bdp mi demek lazım siyaset olması için..

Malum meclis desen sana hak veriyorum kesinlikle. Çünkü bu olaylar parti marti fark etmeksizin sürekli oluyor..

Bugün Cuma hem de 1 Nisan. Neşe doluyor insan. Çünkü haftanın son günü :)

Siyaset yapmadım gibi bir ifade kullanmadım ki.1 mesaj yazdım sadece buna gelebilecek tepkilere karşı(ki zannetmiyorum) tartışmak gibi bir düşüncemin olmadığını söyledim.Konu hakkındaki ilk,tek ve son mesajım gibilerinden bir mesajdı abi :D

Dün amcaoğlumun önce vefat haberini aldım sonra öğrendim ki intihar etmiş :-( kötü bir günde ama kızlarımızın fener önünde aldığı galibiyet acımı az da olsa hafifletti..Herkesin ölüm haberini almak aklıma gelirdi ama senin hiç gelmemişti be Hayrettin'im,hele de senin gibi şen şakrak birisinin intihar etmesi :-( Allah taksiratını affetsin...

Dün amcaoğlumun önce vefat haberini aldım sonra öğrendim ki intihar etmiş :-( kötü bir günde ama kızlarımızın fener önünde aldığı galibiyet acımı az da olsa hafifletti..Herkesin ölüm haberini almak aklıma gelirdi ama senin hiç gelmemişti be Hayrettin'im,hele de senin gibi şen şakrak birisinin intihar etmesi :-( Allah taksiratını affetsin...

başınız sağolsun :(

Bugün aldığım en güzel(?) haber gelenlere baksanıza başta kim var..

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin organize ettiği ve spor dünyasından bir çok kişinin katılacağı ödül törenimize katılımlarınızı bekliyoruz.
Konuklarımız;

TURGAY DEMİREL
ORHUN ENE
NİHAT İZİÇ
HARUN ERDENAY
MUSTAFA DENİZLİ
...İBRAHİM ÜZÜLMEZ
TOLUNAY KAFKAS
EMMANUEL EMENİKE
YÜCEL İLDİZ
HALİL AKKAŞ
SELÇUK ÇEBİ
TUNÇ KAYACI
FERHAT ARICAN
BARIŞ TELLİ
ALİ-ZEYNEP HİMMETOĞLU(AYŞE HİMMETOĞLU)
FERHAT KİRAZ
ALPER UÇAR-ALİSA AGAFONOVA
GÜRCAN BİLGİÇ
FOTOMAÇ GAZETESİ
ORHAN AYHAN
TRTSPOR

Uğur, gelenler arasında çok saygın isimler de var. Öğrenciler iyi iş çıkarmış.

Sen de iyi bir iş çıkar ve Turgay Efendi´yi yumurta yağmuruna tut. : ) Şaka bir yana yalakaların bol olduğu memlekette bu tarz bir eylem riskli olabilir ama ileri demokrasinin sana verdiği hakkı da kullan tabii.

Bugün ülkemin polisinden de,siyasetçisinden de,insanından da,dağından taşından da utandığım gündür.Bu ülke için önemi kelimelerle anlatılamayacak olan kişinin heykeline biri çıkıyor ve terör örgütünün flamasını bağlıyor.Ve bunu ne haberlerde,ne internette,ne sosyal paylaşım sitelerinde göremedim daha.Yahu beyler kimse mi farketmedi kimse mi görmedi.Hani heykelin biraz yanında "Apo" posteri açan biri de aynısından bağlamıştı ağzına burnuna.Aynısıydı işte Atatürk'e de bağlanan.

Neyse ya ne için kendimi paralıyorsam burada.Ben mi kurtaracağım koca ülkeyi.Yaşasın 1 Mayıs.Yaşasın işçiler,emekçiler.O alana giden herkes YAŞASIN !