Bugün...

Yine bekleriz Semih. Tapi Tavuk töhmetinden kurtulmak güzel bir duygu. : )

Recep Usta´yı kim kaybetmiş ki biz bulalım üstad. Kızılay tarafında yeni bir şubesi açılmış Simit Dünyası´nın. Oranın simitlerini test ettik. : )

Anlaşılan o ki bir aslan parçası gelmiş dünyaya.

Serkan, gün gelecek seni üzecek, kızdıracak... O günlerde bugünkü mutluluğunu hatırla.

3 Mart 2011

www.ataturk.net'e girdim. Gezindim biraz. Kronolojiye baktım. 3 Mart 1924 çarptı gözüme:

3 Mart 1924 Hilafet kaldırıldı.
3 Mart 1924 Tevhid-i Tedrisat Kanunu kabul edilerek, eğitimde birlik sağlandı.
3 Mart 1924 Şeriye ve Evkaf Vekaletleri kaldırıldı. (laik devlete doğru ilk adım)
3 Mart 1924 Erkan-ı Harbiye-i Umumiye Vekaleti kaldırıldı. (Genelkurmay Başkanlığı, hükümet ve siyaset dışına çıktı)

Düşündüm sonra...

"3 Mart 2011?" diye sordum kendime.

"1924" dedim.

Emperyalistler de 1920´lerin intikamını alıyor. Zaman intikam zamanı...

Neyse daha fazla yazmayım, sonra yanlış anlaşılıyor. Ülke elden gitse de Galatasaray varlığını devam ettirdiği sürece sorun yok!

Büyük olasılıkla bir dahaki sene Erasmus programıyla yurtdışında olacam.
Gsbasket'ten yurtdışına transfer hiç fena olmayacak :)

Bugün resmi siteye girdiğimde "Yenilenen Ankara Metin Oktay İlkokulu Açıldı" başlıklı haberi görünce geçmişe doğru gittim biraz. Yıllar önce GS Store´dan aldığımız kırtasiye malzemelerini vererek yakmıştık ilk ateşi. Şimdi de 1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği öncülüğünde minik öğrencilere daha iyi koşullarda eğitim verilmesinin bazı adımları atılmış.

Biz Metin Oktay İlköğretim Okulu´na yönelik yapmak istediklerimizi paylaştığımızda destek vermeyip "ultrAslan´ın görevi tribünde destek vermektir, biz sosyal yardım kuruluşu değiliz" diyenler fotoğraf karelerinde yerini almış. Neyse o güne dair, bir Fenerli çocuğun hediye paketini kabul etmemesi üzerine yanındaki arkadaşının "bak bizi bu abiler düşünmüş, bırak Fenerbahçe´yi, Fenerliler nerede" dediğini hatırlamak yeter.

Bugün, bezdirdin beni ups kargo..
Gönderi zamanında teslim edilmiyor,yalan üstüne yalan atılıyor.
Bir daha ups mi,asla...

Bugün, bezdirdin beni ups kargo..
Gönderi zamanında teslim edilmiyor,yalan üstüne yalan atılıyor.
Bir daha ups mi,asla...

Teknosadan bir alışveriş yapmıştım ve bir saat aralığı vermiştim elime ulaşması için. Ups ile çalışıyorlarmış ve sanırım bir hata sonucu istenilen saat dilimi atlanmış. Telefon açıp özür dilediler. Yeni bir saat için anlaştık ve tam zamanında (dakika bile şaşmadan) kapımıza getirdiler. Demekki müşteri (parayı veren taraf) teknosa olunca daha farklı bir yaklaşımları oluyor.