Bugün...

Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece,saat 3.5 ...

Arabamız takla atar ve ben dahil 5 kişinin burnu dahi kanamaz..

Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun...

Alakası yok belki ama Alperen Kaplan'ı ve yazılarını da özledim. Üniversite çok bozdu Alperen'i Çok bozdu o kadar bozdu ki öyle böyle değil öyle bozdu. Yani Alpren'i üniversite çok bozdu öyle böyle bozmadı çok daha fazla bozdu :)))

Gündüz aklıma geldi benim de Alperen. İyice uzaklaştı bu çocuk forumdan, bizlerden, dedim. Hatırlanıyor demek ki. Kulağının çınlaması lazım biraz.

Uğur, senin de tabii. :) Hayırdır, nerelerdesin? Pek fazla görüşemiyoruz artık. :)

Az dalga geçmezdim şu kıza açılamama olaylarıyla, bu ne böyle diye.

Bütün laflarım geri, hadi suratına birşey diyemedin, hadi adını bilmiyodun, şimdi ne olacak, klavyenin tuşlarına bile basamıyorum...

2 buçuk saat önce biten gün , süper bi gündü :) Heroic seviyesine ulaşamamasındaki tek problem akşamki mağlubiyetti. 72 saatin yalnızca 6 saatini uyuyarak geçiren bi adam gün boyunca esnemeyip güler yüzlü davranıp ve de bunları isteyerek yapıyorsa... :) biri gelir herşey değişiverir...

[video=youtube;fxJoUcxYBjo]http://www.youtube.com/watch?v=fxJoUcxYBjo&feature=related[/video]

24 sene önce bugün 14 senelik çile bitmişti.

Bugün, final notlarını bi düzenleyeyim dedim. Hayattan soğudum. Millet okulunu bitirip dönerken finallere çalışmaya henüz başlamak koyuyor lan!

İstanbul üni. mi ? Ben de İ.Ü.'deyim maşallah 13ünde başlatıyorlar. Artık bitince de yeni yıla başlatırlar bizi direk :)