Bugün...

Bugün ülkemin polisinden de,siyasetçisinden de,insanından da,dağından taşından da utandığım gündür.Bu ülke için önemi kelimelerle anlatılamayacak olan kişinin heykeline biri çıkıyor ve terör örgütünün flamasını bağlıyor.Ve bunu ne haberlerde,ne internette,ne sosyal paylaşım sitelerinde göremedim daha.Yahu beyler kimse mi farketmedi kimse mi görmedi.Hani heykelin biraz yanında "Apo" posteri açan biri de aynısından bağlamıştı ağzına burnuna.Aynısıydı işte Atatürk'e de bağlanan.

Neyse ya ne için kendimi paralıyorsam burada.Ben mi kurtaracağım koca ülkeyi.Yaşasın 1 Mayıs.Yaşasın işçiler,emekçiler.O alana giden herkes YAŞASIN !
Benim merak ettiğim ne biliyor musun Mertcan ? O kadar kalabalığın içinde şunları yapanlara hadlerini bildirecek 2 adam yok muydu acaba ?

İlk cümlemde utandığımı belirttiklerimden biri de bu ülkenin insanıydı.Bunun sebebi de senin şuan cevabını aradığın soru.Maalesef yok kardeşim maalesef.

Bugün ülkemin polisinden de,siyasetçisinden de,insanından da,dağından taşından da utandığım gündür.Bu ülke için önemi kelimelerle anlatılamayacak olan kişinin heykeline biri çıkıyor ve terör örgütünün flamasını bağlıyor.Ve bunu ne haberlerde,ne internette,ne sosyal paylaşım sitelerinde göremedim daha.Yahu beyler kimse mi farketmedi kimse mi görmedi.Hani heykelin biraz yanında "Apo" posteri açan biri de aynısından bağlamıştı ağzına burnuna.Aynısıydı işte Atatürk'e de bağlanan.

Neyse ya ne için kendimi paralıyorsam burada.Ben mi kurtaracağım koca ülkeyi.Yaşasın 1 Mayıs.Yaşasın işçiler,emekçiler.O alana giden herkes YAŞASIN !

Bunu İstanbul'da yapabiliyorlar ama Bursa,Sakarya,Trabzon gibi şehirlerde bunu asla yapamazlar.Ama sonuçta nerede olursa olsun İstanbul'da bu devletin toprağı,Diyarbakır'da bu yüzden nerede yapılırsa yapılsın buna izin verilmesi,bu görüntüleri bizlerin izlemesi büyük acı,onur kırıcı,insanın gururuna dokunan görüntüler.

Bu gidişat hiç iyi değil.

Geçen sene ibb ve mersin bb maçları yüzünden son noktada geçimsizliğe düşüp ayrıldığım sevgilimden bu sene de aynı gün ayrıldık. yani 2 mayıs , bugün. Daha yeniden başlayalı 2 ay olmamıştı bile. Şakayla karışık düşünürdüm 2 mayısta mı bi sorun var diye. Harbi varmış heralde sorun...Kahrolsun 2 mayıs !

"Üstümüze kılıç çekilmedikçe, ülkemize tab'ama cefa edilmedikçe bizden kimseye zarar gelmez." - Fatih Sultan Mehmet

3 Mayıs Türkçülük günü kutlu olsun.

Öncelikle 3 Mayıs Türkçülük günü, kendine Türk diyebilen ve bunun gururunu yaşayabilen herkese kutlu olsun.

1 Mayıs, işçinin ve emekçinin bayramıydı doğru..

İşçi; Atasının boynuna flama takan adama şamarı basamıyorsa, emekçi ideolojisi uğruna içindeki çürük elmaları ayıklayamıyorsa otursun önce bir düşünsün.. Sonra meydanlara çıkıp halay mı çeker davul mu çalar yoksa slogan mı atar bilemem..

TarcIn;

Bana geldiginde 40 gunluktu. Cok ufak oldugu icin yuruyemiyordu bile. Dunya uzerinde gorup gorebileceginiz en uslu kopekti o. Cokta guzeldi. Hayatimin en guzel 13 yili idi seninle gecen. Seninle gittigim tatiller ayri bir guzeldi. Bebegim seni hic unutmayacagim. Suna emin ol ki senden baska bir hayvan da asla beslemeyecegim.

Nur icinde yat bebegim. Biricik melegim. =(

TarcIn;

Bana geldiginde 40 gunluktu. Cok ufak oldugu icin yuruyemiyordu bile. Dunya uzerinde gorup gorebileceginiz en uslu kopekti o. Cokta guzeldi. Hayatimin en guzel 13 yili idi seninle gecen. Seninle gittigim tatiller ayri bir guzeldi. Bebegim seni hic unutmayacagim. Suna emin ol ki senden baska bir hayvan da asla beslemeyecegim.

Nur icinde yat bebegim. Biricik melegim. =(

Başın Sağolsun Nilay :(( Gerçekten çok üzüldüm. Ne kadar üzldüğünü de tahmin ediyorum :(

14 Mayıs 2006 milyonlarca taraftarını ağlatan belkide şampiyonlukların en güzeli..Biz boşuna demiyoruz Galatasarayın olduğu yerde umut vardır...Allah o güzel sevinçleri bize herzaman yaşatsın..