Bugün...

Bugün Çaqlayan Meydanı'nda 300.000'e yakın insanın katıldığı Cumhuriyet yürüyüşü yaptılar anlamlı bir yürüyüş olması çok ama çok güzeldi ve anlamlıydı..

Bugün Hollanda Ligi şampiyonu Psv oldu ama karmaşık bir durumla oldu.Son haftaya 3.girip şampiyon olan tek takım herhalde PSV.Yalnız son haftaya lider giren Az Alkmaar'ın son hafta 3-2 yenilmesi işin değişik bir durumuydu yalnız tabi maç içinde 20.dakikada Alkmaar'lı oyuncunun kırmızı kart görmesi akıllara çok soru işareti bıraktı..?

Taner Tuna' Alıntı:
Bugün Hollanda Ligi şampiyonu Psv oldu ama karmaşık bir durumla oldu.Son haftaya 3.girip şampiyon olan tek takım herhalde PSV.Yalnız son haftaya lider giren Az Alkmaar'ın son hafta 3-2 yenilmesi işin değişik bir durumuydu yalnız tabi maç içinde 20.dakikada Alkmaar'lı oyuncunun kırmızı kart görmesi akıllara çok soru işareti bıraktı..?
Hemde ne şampiyonluk... Alkmaar son haftaya lider girmesine karşın bugün oynadıkları maçtan mağlup ayrılınca şampiyonluğu kaybetti. Ajax ise eğer bugün 1 fark daha atabilselerdi onlar şampiyon olacaklardı. İlk yarıda 2 gol buldular fakat devamı gelmedi. Ajax'ın 2 farklı üstünlüğünde Psv'nin 4 fark yapması gerekiyordu ve bunu başardılar. Baya bi karışık ya :) Sonuçta Psv, birazda Alkmaar'ın ikramı sonucunda şampiyon oldu.

Adem abi dediğin gibi bana Türkiye'deki olaylarıda hatırlattı ayrıca o kırmızı kartı Hollanda'da Psv yada Ajax'a verebilirmiydi oda değişik bir durum.

PSV Excelsior'a teşvik primi vermiştir. :)
Mitingde 300.000 kişi varsa ASY 5000 kişilik,öyle açıklayım sayıdaki eksikliği. :)
Notlar hedefteki gibi olmasa da 2. yazılılar sona erdi bugün itibariyle.Kameraları Ataköy'e çeviriyoruz. ;)

Bizimde bugün 2.yazılı dönemi sona erdi ve rahat bir nefes aldık. Gerçi evdekiler notları öğrendikten sonra hiç nefes alamayacağım ama... :) Notların geneli baya bi kötü. Kabul ediyorum suç bende nerdeyse hiç çalışmadım ama hocalarda biraz insaflı davranıp daha kolay sınavlar hazırlayabilirlerdi. Neyse artık 1 aya yakın bir süre sınav yok. Bol bol gezerim. Gerçi sınav döneminde de bol bol gezdiğim için pek bi değişiklik olmayacak.

yaa bugun fb li arkadaşları ezdim işte bi mutluluk duygusu yayıldı içime
geometri sınavı biraz baltalasada bu mutluluğu asıl darbeyi kimya notu vurdu :p
benimde sınavların çoğu bu hafta içi bitecek ama nasıl bitecek orası belirsiz sonra bende gezerim umarım

Bugün bir Fenerliden şaka bir yana aradan siz sıyrılıp şampiyon olacaksınız ona yanıyorum itirafını duydum.

Ayrıca bugün yapılan bir açıklama ile Ahmet Cömert tarihi anlarından birini yaşayacakmış 4 Mayısta :)

ayrıca bugun anayasa mahkemesi cumhurbaşkanlığı 1 turu seçimlerini iptal etti ve 367yi zorunlu kıldı.
2.tur yapılacak fakat eğerki bida sayıya ulaşılamaz ise hükümet erken seçim kararı alacak.
ama arkadaşlar siyaset bilgim yaşıma kıyasla çok daha fazladır.çok ekstra bir durum olmaz ise ;Askerin açıklamaları,bunun CHP isteğiyle gerçekleşmesi,ANAP ve DYP gibi aşırı demokratik geçinen fakat demokratik seçimi boykot eden partilerden dolayı AKP bu seçimi geçen seferkinden daha fazla bir farkla alacak gibime geliyor.Ama umarım şu ankinden daha fazla bir yetkiyle seçilmezler

Doğan öncelikle düzelteyim ikinci tur yapılmayacak birinci tur tekrar edilecek. İkinci turun yapılacak olması ilk turun meşru olduğunun kabulü anlamına gelirdi. Bu şartlar altında Anayasa Mahkemesi bir anlamda erken seçim kararı verdi bugün.

Aslına bakacak olursak Türk toplumun duygusal yapısı nedeniyle mağdurları oynayan her zaman kazanmıştır. Ancak günün koşullarında mağdur olan değil müdahale edilmezse mağdur olacak olan önemli hale geldi. Doğru zamanda doğru yerde doğru bir uslüpla (halkın tepkisi) müdahale edildi. Arif olan anlar...

Onur UNCU' Alıntı:
Niye abi ben salona gidiyorum diye mi? :)
Onur´um bazen susmak en güzel cevaptır :)

Yaklaşık 6 ay önce verilen Coğrafya dönem ödevime bugün başlayıp bugün bitirdim. 1 günde yapılan şey ne kadar güzel olursa, benim ödevimde o kadar güzel oldu. Yarın ödevi hocaya teslim etmem gerektiği için bugün büyük bir hızla ödevi bitirmeye çalıştım. Offf keşke yumurta kapıya dayanmadan başlasaydım şu ödeve. Neyseki coğrafya sınavım yüksek. Dönem ödevimden alacağım biraz düşük not karne notumu etkilemez heralde.

Bugün demek yersiz,bu gece Panathinaikos Euroleague Kupası'nı kaldırdı.Kendileri için çok önemli bir başarı.Umarım yakın bir zamanda artık İstanbul'ada Final-Four verilir.Çükü verilmemesi için hiçbir sebep yok.

Bugün sokaklar , üniversitedeki kantin ve hatta her 10 kişinin yarısı GFB tişörtlü arkadaşlar ''ne yazıkki'' her taraf sarı lacivert !!!
Ama bunu Fenerbahçe değil Galatasaray ve Beşiktaş hediye etti :claps

Bugün daha fazla delirmemek için ne evden çıktım okula gittim, tv'de belgesel filan izliyorum. İzole bi şekilde yaşıyorum 2 gündür.

Bugün çok ''önemli'' bir gerçeği farkettim ; Bazen hayatta yapacağın ''tek'' bir yanlış bütün doğrularını götürebilir !!