Onlara yaklaşmak değil uzaklaşmak sonuç alıcı tercih olacaktır.
Bu çok özel ve doğru bir cümle.
Onlara yaklaşmak değil uzaklaşmak sonuç alıcı tercih olacaktır.
Saçmalamasak mı acaba?Ergin hocamiza eziklerin basketbol salonunda edilen kufurlerden sonra yapilmasi gerekenler... 1. Ergin ATAMAN'i sampiyonluk macina davet etmek. 2. Erden Timur'un acilen yarin elindeki belgeleri aciklamasi. 3. Bunlarin futbolda transfer etmek icin pesinde kostugu ilk oyuncuyu elinden alip imza attirmak. Cildir,cildir,cildirtmayan fenerli...
Burda sacmalikla ilgili ne alakasi var. Bana kalsa 2.bir sulu derbi yaratmak fikride olabilir bu aksam.Birde fb klubune yemek vs teklifi eden Dursun Baskani tesuf ederim. Bunlar bundan alamazlar. Bugun 5-0 oldu mu skor 6.7,8 icin saldiracaksin.Saçmalamasak mı acaba?
Dolar 21,34
Euro 22,98
Başkalarının tercihleri benim zamlar yüzünden cebimden daha çok para çıkmasına,moralimin bozulmasına,hayatımın daha da kötüleşmesine sebep olacak,daha kötüsü ise ülkenin geleceğinin kararması,demokrasi işte,halk iradesi,yaşasın demokrasi
Dolar 21,75
Euro 23,38
Ülkeyi batırmak istemiyorlarsa istifa etsinler,bir siyasi parti,bir siyasetçi koskoca ülkeden daha mı büyük ? Daha mı değerli ? Halk seçti diyecekler ama akp'nin oyu 35,% 65 başka partilere vermiş,% 90 la seçilmiş gibi davranmayı bıraksınlar.
Tanrı Cumhuriyeti en kısa zamanda bu insanların ellerinden kurtarsın.
Bir mucize lütfen
Bir şey olsun ve devlet kurtulsun artık.
Ve Benzin 34 TL! Yaptıkları bütün hatların bedelini vatandaşın üstüne yüklüyorlar.
Hâlâ Çukurağa Sofrası'nda Menekşe Kebabı yemeye gelecek arkadaşın biri.bu başlık altında kayboldum bugün bir süre. gsbasket'in hayatımıza etkisi ve kurulan dostlukların uzun soluklu olup hala sürdürülebiliyor olması beni biraz duygulandırdı bugün. son 4-5 senedir forumu bıraktığımı ifade ediyordum, aslında hiç bırakmamışım. kurulan dostluklar ve masalar devam ettiği sürece, biz yine bir yerlerde gsbasket'i anmaya devam edeceğiz ve bu platform ile yaşıyor olacağız.
ben geri geldim.