Artık kalmadı sondu bu ama yasa değişir ne olacak.Recep Erdoğan'ın yasalara göre kaç kez daha aday olma hakkı kaldı ? 1 seçim daha mı 5 mi 10 mu 1000 mi ?
Bölgeler şehirler kırsal kent arası bu kadar büyük fark olması sıkıntı.
Artık kalmadı sondu bu ama yasa değişir ne olacak.Recep Erdoğan'ın yasalara göre kaç kez daha aday olma hakkı kaldı ? 1 seçim daha mı 5 mi 10 mu 1000 mi ?
Ben istemiyorum o insanlarla aynı havayı solumayı artık!Artık kalmadı sondu bu ama yasa değişir ne olacak.
Bölgeler şehirler kırsal kent arası bu kadar büyük fark olması sıkıntı.
Recep Erdoğan'ın yasalara göre kaç kez daha aday olma hakkı kaldı ? 1 seçim daha mı 5 mi 10 mu 1000 mi ?
şikeyi, ırkçılığı, tükürüğü bile savundular.Kaybettiğinde başarısızlığı örtbas ederek suçu hiçbir şekilde kendinde aramayıp hep başkalarında bulan iki gürûh var ülkede:
1- şu anki chpliler
2- fenerbahçeliler
Bugün oglum şöyle bir yorum yaptı, baba seçim olmamış gibi davranalım, o vardı yine o devam ediyor,biz yerel secimi düşünelim, kazanımları kaybetmeyelim,morali yüksek tutalım.
Yönetemezler, bu kafa ile devam etmeleri imkansız. Muhalefet seçilseydi, yeniden güven ortamı sağlanarak yabancı kaynak gelme ihtimali vardı, biraz nefes almak için,şu an bu ıhtimal yok. Elbette çok sıkıntılı günler bizi bekliyor. Üzüldüğüm şey iktidara oy verenlerin çoğunun hiçbirşeyin farkında olmaması. Adam kandil ve okyanus ötesine baharlar gelmedi diye paylaşım yapıyor. Oysa ki tamda kandil ve okyanus ötesinin istediği oldu. SaygılarÇok büyük acılara insanlar 2023'te seçim var,kesin gidecekler diye sabrettiler,2018 - 2023 arası yaşananlar ortada,2023'ten 2028 e daha çok baskı,daha çok zam,daha çok mülteci ile geçecek yillar ve insanlar sabredemezler,isteseler bile edemezler.Her şeyin bir sınırı var,çok net yazıyorum değil 5 yıl,1 yıl bile bu zamlara katlanamaz insanlar.
Dolar şu an 20.64 olmuş.
Ekonomik gidişat korkunç.
Çok büyük acılara insanlar 2023'te seçim var,kesin gidecekler diye sabrettiler,2018 - 2023 arası yaşananlar ortada,2023'ten 2028 e daha çok baskı,daha çok zam,daha çok mülteci ile geçecek yillar ve insanlar sabredemezler,isteseler bile edemezler.Her şeyin bir sınırı var,çok net yazıyorum değil 5 yıl,1 yıl bile bu zamlara katlanamaz insanlar.
Dolar şu an 20.64 olmuş.
Ekonomik gidişat korkunç.
Mansur'a Kürtler oy vermez tezi, KK'nın adaylığını halka kabul ettirmek isteyenlerin bahanesiydi. Adam Ankara'da Kürtlerin de oyunu alarak başkan oldu. Kürtlerin ciddi bölümü RTE karşısında kim olsa oy verecekti. Vermeyenler de ikinci turda verirdi. Nitekim Kürtler, ikinci turda Ümit Özdağ faktörüne rağmen sandığa gidip oy attılar. Çok küçük bir bölüm sandığa gitmedi. Özdağ'ı bile destekleyenler Mansur'a mı karşı çıkacaktı?abi hdp'nin desteğini almayacak diye bir şey yok. kim çıksa hdpliler gidip oy verecekti. hdpli adam da bu ülkede yaşıyor, hdpli adam da iktidar yüzünden fakirleşiyor, iktidar yüzünden kacaklara maruz kalıyor vs vs. öyle Mansur çıksa destek alamazdi falan kemalciler tarafından uydurulmuş boş bahaneler. ha bunları da geçtim, hdplilerin gidip Tayyip'e basmayacagi gerçeği de var. en kotu kendi adayini çıkarır ikinci tur yine seve seve sana desteğini verirdi. Mansur çıksaydı hem akp'den hem mhp'den oy calardin. bunlara ek Sinan ogan ve Muharrem ince'de aday çıkmazdı. taşra'da bu kadar sopa yemezdin.
Kemal Kılıçdaroğlu bugün vefat etse ülkenin yarisindan fazlası sevinçten lokma dokturur, konvoya çıkar. bu adam sevilmiyor arkadaşlar, sevilmiyor bu adam ve sevilmeyen bu adamı aday yaptı 6'li masa. yani, cidden bu kadar kolu kanadı kırık, dağılmış adama seçim verdiler ya harbiden gram hakkım varsa haram olsun. seçmene yada akpliye laf atmaya gerek yok. önce siyasetçiler öz eleştiri yapacak, kemal istifasını verecek ve tayfasını alıp çekip gidecek partiden. önümüzde yerel seçimler var büyük ihtimal onları da saçma sapan adaylık hırsları ile kaybeder muhalefet. olan halka oluyor.