Bugün...

Pazartesi gününden beri olan mühür , pul ve konsolosluk ÇİLEM bugün itibari ile resmen KKTC Milli Eğitim Bakanlığı , KKTC Polis Genel Müdürlüğü (gaçaman gurtulaman onların değişiyle) ve Canım Türkiye'min Konsolosluğundan aldığım onlarca imzadan sonra buradaki işim bitti.Şimdi sırada YÖK ve denklik işlemlerinde bekle Ankara yarın Bilkent'teyim ;) 8)

Bugün,bütünlemesine kaldığım Uygarlık Tarihi dersinin bütünlemesini vermiş durumdayım.İnsanın alttan dersi olmaması iyi bir duygu...

Re:

Yiğit Pazar' Alıntı:
Bugün,bütünlemesine kaldığım Uygarlık Tarihi dersinin bütünlemesini vermiş durumdayım.İnsanın alttan dersi olmaması iyi bir duygu...

Ben bu dersten 4 sene boyunca kaldım. :( Bizde ne bütünleme vardı ne de yaz okulu. Kaldın mı seneye alıyordun dersi.

Tarihle aram bu kadar iyidir yani! :?

Bugün evimdeyim. İstanbul çok güzel bir şehir. Gezilecek, görülecek birçok yer var. İnsanın İstanbul'da canı sıkılmaz. Dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi fakat İstanbul'un bir kötü yanı varki adamı resmen delirtiyor. Okulların kapalı olmasına rağmen inanılmaz bir trafik var İstanbul'da. Kadıköy-Sarıgazi arası tam 1 saat 20 dakika sürdü. Olamaz böyle birşey ya. Bide otobüsler sıkış tepiş olduğu için insan daha da deliriyor. Bütün yolu ayakta geldim. Çok zor oluyor gerçekten. İstanbul'da yaşayanlara Allah sabır versin diyorum sadece. Çok güzel bir şehir fakat trafiği yüzünden asla İstanbul'da yaşamamaya karar verdim...

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bugün evimdeyim. İstanbul çok güzel bir şehir. Gezilecek, görülecek birçok yer var. İnsanın İstanbul'da canı sıkılmaz. Dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi fakat İstanbul'un bir kötü yanı varki adamı resmen delirtiyor. Okulların kapalı olmasına rağmen inanılmaz bir trafik var İstanbul'da. Kadıköy-Sarıgazi arası tam 1 saat 20 dakika sürdü. Olamaz böyle birşey ya. Bide otobüsler sıkış tepiş olduğu için insan daha da deliriyor. Bütün yolu ayakta geldim. Çok zor oluyor gerçekten. İstanbul'da yaşayanlara Allah sabır versin diyorum sadece. Çok güzel bir şehir fakat trafiği yüzünden asla İstanbul'da yaşamamaya karar verdim...
Sen birde Kadıköy-Beylikdüzü arası bin o otobüslere.O yolculuk var ya o yolculuk insanı 10 yaş yaşlandırıyo :)

Bugün klasik Güneşli Pazar günlerinden biri.Annem babam uyuyor ben ise açlıktan yastığımı kemirmekteyim :) Aslında merak ettiğim soru ve konu şudur . Neden her Pazar genellikle hava güzel olur :) Haftanın 6 günü yağmur varken Pzar günleri Güneşli ve cıvıl cıvıl olr :)

Uzun süredir babamla devam eden müzakereler sonuç verdi ve uefa maçı için samiyen'e gitmeye izin aldım :)).Bide ankaragücü'nü yenersek bu gün daha da güzel olur.

Burak Barut' Alıntı:
Bugün klasik Güneşli Pazar günlerinden biri.Annem babam uyuyor ben ise açlıktan yastığımı kemirmekteyim :) Aslında merak ettiğim soru ve konu şudur . Neden her Pazar genellikle hava güzel olur :) Haftanın 6 günü yağmur varken Pzar günleri Güneşli ve cıvıl cıvıl olr :)

Bunu yazdıktan tam 2 saat sonra geçti ve şimdi Yağmur başladı :? ? :?

Anladım ki program yapmaytıcna daha çok sarıyor hayat =)

SAAT 15 Formula

17.30 Gs paf macı

19.00 BAsket maçı

21.45 Futbol macı

daha sonrası da Futbol programları :D

bugün berat kandili,tüm forum halkının ve inananların kandillerini kutluyorum.
Alah dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin.

Bugünün hem Kandil olması hemde susuzluktan kuruyan ''yurduma'' yağmur yağdırması sebebiyle daha da güzel bir gün oldu.İstanbul'un gökyüzü ''gri'' ve hafifte olsa yağışlı uzun bir süreden sonra toprak kokusunu içine çekmek anlatılmaz yaşanır işte öyle birşey (Erol Evgin'de çalıyorsa değmeyin keyfime ;) ) ...

Bugun Packard Bell laptop aldım.Yagmurun yağması ve kandıl gunu oluşu belkı de yagmur dualarının kabul oluşudur.Herkesın kandılını kutluyorum.

Herkesin kandili mübarek olsun... TRT 1 bugünkü kandil programında Manisa-Ulu Camii'nden yayın yapıyor. Bende gitsem mi diye düşündüm ama sıkılırım diye gitmedim. :)