Bugün...

Re: Re:

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Mehmet Beşli":75a23]Bugun uzun aradan sonra ben de iddia oynadım 1 ytl den 6 maç kazanırsam 50 ytl .
inşallah kazanırsın iddaa'dan hep GALATASARAYlılar kazansın aminnn[/quote:75a23]
Sağol Bayram abi hep beraber.

Re: Re:

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Mehmet Beşli":7d514]Bugun yıne ıddıa yattı 6 maçtan sadece bır tanesı tuttu.
Mehmet nasıl başardın tane tuturmayı kıl payı kaçırmışsın... :) Geçmiş olsun artık bir daha ki sefere...[/quote:7d514]
Zor oldu amma başlardıöm Uğur :)

Bu gece İstanbul'a doğru yola çıkıyorum. Gece 12'de otobüs kalkacak. Benim gibi bir şahsiyetle görüşmek isteyen arkadaşlar :) telefon numaramı Onur abiden yada Gökçe'den alabilirler. :) Bu arada hazır İstanbul'a gidiyorken, Tuğba Özay'ı da cezaevinde ziyaret etmeyi düşünüyorum. :)

Gülümse Biraz...gülsün gözlerin...gülümse biraaaz...bitsin kederin unut dertleri kötü günlerii gülümse biraaaz gülümsee biraz

Bu Film ve Bu şarkıya hasta oldum bugün :) İbrahim Tatlıses filmleri ;) Adam her filmin sonunda ölüyor ya :?

Abi bende Ferdi filmlerine bayılıyorum. Adam her filminin başında fakir bir şahsiyet. Sevdiği bir kız var fakat kızın ailesi kızı vermiyor Ferdiye. Aradan biraz zaman geçiyor. Kızın ailesi kızın aklını filan çeliyor, kızı zengin bir adama vermek istiyorlar. Sonra o zengin adam Ferdi'nin sevgilisini beceriyor. :muhaha Sonra Ferdi'de ünlü bir şarkıcı olup, zengin oluyor. Sonra da sevgilisine gidip sen beni para için sattın diyor ve suratına paraları çarpıyor. Her filmi böyle. Komedi ya :D

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Abi bende Ferdi filmlerine bayılıyorum. Adam her filminin başında fakir bir şahsiyet. Sevdiği bir kız var fakat kızın ailesi kızı vermiyor Ferdiye. Aradan biraz zaman geçiyor. Kızın ailesi kızın aklını filan çeliyor, kızı zengin bir adama vermek istiyorlar. Sonra o zengin adam Ferdi'nin sevgilisini beceriyor. :muhaha Sonra Ferdi'de ünlü bir şarkıcı olup, zengin oluyor. Sonra da sevgilisine gidip sen beni para için sattın diyor ve suratına paraları çarpıyor. Her filmi böyle. Komedi ya :D

Seneler önce gördüm bi filmini.Ferdinin kardeşi vardı adı Tayfurdu :D :D :D :D :D
Kör numarası yapıyodu.Banu Alkan karısı rolündeydi filmde :D :D :D :D :D :D :D :D