Bugün...

Bugün,yeni Cumhurbaşkanımız köşke çıkıyor.Herşeyin hayırlı olması dileğiyle.Cumhuriyet değerlerine uygun,laik ,tarafsız,halka yakın yani köşke bağlı olmayan bir Cumhurbaşkanı istiyorum.Hatta bu Cumhurbaşkanımızın dokunulmazlığının olmamasını istiyorum.Neyse ben çok şey istiyorum galiba.İstediklerimin ilk 3'ü olsun yeter.

hergün bir transfer umuduyla girdiğim forumda hüseyin beşok transferinin resmiyet kazanması mutluluk vericiydi kısmet buguneymiş

Bugün ''Türkiyemiz'' için dönüm noktası olacak bir gün.Yazılacak çok şey var ama beklemek gerektiğini düşünüyorum.Yalnız aklıma Sayın Gül'ün 1994 senesindeki TBMM'deki konuşması ve ''First Lady'' sıfatı alan Bayan Gül'ün kendi taşıdığı nüfus cüzdanı olan ''Türkiye Cumhuriyeti'' devletini Avrupa İnsan Haklarına şikayet etmesini asla unutmayacağım !!!

Sevilla'nın 22 yaşındaki oyuncusu Antanio Puerta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini kapadı .Toprağı bol olsun,nur içinde yatsın. :(

Bugün hastaneye gittim.Birsürü tedavi gördüm.Yarında kan verecem,röntgen'e girecem.Göz doktorunun sekreterini tavladım belki yarın 11 gibi yanına gidecem. :)

Hayırlısı.

Ömer Horzum' Alıntı:
Eyvalah Ömer ama şuan için geçmiş olunan birşey yok.Bugün kan vedim sonuçları haftaya çıkacak.Röntgen de birşey çıkmadı.Allah izin verirse "Gemi Adamı Olur" raporunu alacam. :)

Zafer Bayramı'nı kutladığımız bu güzel günde inşallah hem Fenerbahçe hemde Beşiktaş iyi bir kura çekerler. Ayrıca UEFA ön elemesinde hem Galatasarayımıza hemde diğer bir Türk temsilcisi olan Kayseri Erciyesspor'a sonsuz başarılar. Dün 2'de 2 yaptık. Bugünde inşallah 2'de 2 yapacağız.

Bu akşam bir efsane geri geliyor.Her ne kadar ''muhalefet'' edecek arkadaşlar olsada BBG 1 Melihçiler ve Eraycılar zamanı tam bir ''bağımlılık'' haline gelmişti tabi sonra herşey gibi BBG'de deforme oldu ama yinede herşeye rağmen Eraycıyım :eek:key

Bu sabah deorant sıkıyım derken yanında duran aynı renktekı tras köpüğünü üstüme sıktım:).Arabayla az kalsın kaza yapıyordum.Eve girerken akşam ayağım takıldı düştüm.Bir saattir forumdayım.Bilgisayarın patlamasını bekliyorum:)Bugün inşaallah bitecek hayırlısıyla

adana futbol tarihinde 2 takımında aynı gün maçlarını kazanmasının huzuru ve mutluluğu ile kalkıyorum
adana demirspor-2-0-mersin i. yurdu
adıyaman-0-1adanaspor
2 takımımızda gruplarında lider umarım sezon sonuna kadar böyle gideriz