Bugün...

Erdal Eren kimseyi öldürmedi ayrıca 18 yaşından küçük oldugu için idam kararı onaylanamıyordu ama bununda kolayını buldular ve yaşını büyütüp astılar.

Şimdi böyle bir konuda iyi olmuş derseniz sana söyleyecek çok söz olur ama yeri burası değil...

[color=#800000]bugün,son 8 aydır gizli gizli yürüttüğümüz ilişkimizin 48. ayına girdik :)
ss bahtsız :)[/color]

İyi olmuş diyen oldu mu cidden Erdal Eren konusunda?Hayır cidden bu söylendiyse o kişiyle aynı ortamda bulunmaktan utanıyorum o kadar söyleyim.Pes yani...

Dun gece cok gec saatlerde sabah 5'e dogru boşnak bir arkasımızın
ölüm haberini aldım, yıkıldım. :( Genc ölümler hic hosuma gitmiyor.
Cok da iyi bir Galatasaraylı idi kendisi. Hatta biz CL'den elenince
bizim para Fener'e kaldı sayemizde transfer yapabildiler diye dalga
gecmisti. :( Daha gunduz konustugun birinin olmesi. Hayat ne kadar
acı ya. :(

Ölüm, ölüm varlığın son bulduğu son nokta,
Ölüm,ölüm yokluğun yok olduğu son nokta,

Ölüm, ateşli mızrak cehennemin kapısı,
Ölüm, iremli bahçe cennetin anahtarı,

Ölüm, dikenli yolda varlığın son bulması,
Ölüm, güller içinde yokluğun yok olması,

Ölüm, ruhun gitmesi ızdıraplar içine,
Ölüm, ruhun dönmesi mutluluga sevgiye,

Ölüm, dönülmeyen yol yolların son bulması,
Ölüm, başlangıç nokta varlığın başlaması.

Ölüm kaçında gelirse gelsin çok can sıkıcı bir durum Nilay. Başınız sağ olsun, kalanlara uzun ömür dilerim...

Başınız sağ olsun.

Çok iyi bilirim aynı gün içinde görüşüp de kaybedilenlerin ardından duyulan acıyı. Yakın zamanda yaşadım ben bu acı durumu.

Sagolun arkadaslar tek tesellimiz kendisi Metin Oktay'ı cok severdi.
Onunla aynı gunde vefat etmesi. O da boyle bir gunde olmek isterdi
sanırım. :(

Bu sabah arabama aptal sarışının teki arkadan, değim yerindeyse resmen gömçürdü. arabadan indikten sonrada sevgilisinin kendine çok kızacağından bahsediyordu, öyle bir gerizekalı hatun. tamam senin araban benimkinden yaklaşık 10 kat daha değerli olabilir ama bir özür dile be !!!

zaten onların fiziklerine kanıpta onlarla birlikte olanlara acıyorum ben(gerçi acımamak lazım onlarında o aptal sarışınlardan pek bi farkı olmuyor genelde.)