Bugün...

Zamanında alıp ödediğim öğrenim kredisi için vergi dairesi icra takibi yollamış. İnternetten kontrol etseler görecekler ama ne gerek var ki! Ben göndereyim takibi, Onur Yavuz ispatlasın borcunu ödediğini. Git Kredi Yurtlar Kurumu´na uğraş dur...

Onur Yavuz' Alıntı:
Zamanında alıp ödediğim öğrenim kredisi için vergi dairesi icra takibi yollamış. İnternetten kontrol etseler görecekler ama ne gerek var ki! Ben göndereyim takibi, Onur Yavuz ispatlasın borcunu ödediğini. Git Kredi Yurtlar Kurumu´na uğraş dur...

Önce bana göndersen belki ödememişsindir :p

Bugun tüm günü baş ağrısıyla geçirdim, Fm oynayayım dedim Sivas'a kendi sahamda 90. dakikada yediğim golle yenildim baş ağrım daha da arttı bir anda.

Bugün GSTV'de alttan geçen taraftar yazılarında cüneyt kaptan arkanızdayız gibi bir yazı gördüm.Sevindiğim kadar şaşırdım da basketbol ile ilgili yazan bu yazıya.Daha çok görürüz inş:))

Eren Aydın' Alıntı:
Bugün GSTV'de alttan geçen taraftar yazılarında cüneyt kaptan arkanızdayız gibi bir yazı gördüm.Sevindiğim kadar şaşırdım da basketbol ile ilgili yazan bu yazıya.Daha çok görürüz inş:))

Eren , ben geçen sene Gaines-Owens-Hite Galatasaray Şeytan Üçgeni mesajı atmıştım... =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3e0ice7r]Bugün GSTV'de alttan geçen taraftar yazılarında cüneyt kaptan arkanızdayız gibi bir yazı gördüm.Sevindiğim kadar şaşırdım da basketbol ile ilgili yazan bu yazıya.Daha çok görürüz inş:))

Eren , ben geçen sene Gaines-Owens-Hite Galatasaray Şeytan Üçgeni mesajı atmıştım... =)[/quote:3e0ice7r]
Tugay helal olsun kardeşim gaza geldim bende atacam bak:)

Bugün neden galatasaray ile ilgili bu kadar pozitif düşündüğümü çözdüm.Nedeni ise basit.Forumda o kadar çok karamsarlar, biz öldük bittikçiler var ki belki buna tepki belkide filmdeki o rol dolduğu için ben burada böyle oluyorum.Gerçek hayatta ise hiç bu kadar iyimser değilim ama :)

Bugun büyük olasılıkla Karşıyaka maçını izleyemiyeceğim :?
Ankaragücü-Fb maçını da izleyemiyceğim.
Ankaraspor-Galatasaray maçını Ktülü Aslanlarla Halley Cafe'de izleyeceğim =)

Bugün Canım kuzenim Fadilemin sözü var evleneceği için sevinsemmi yoksa artık yazları onsuz geçireceğim için üzülsemmi karar veremedim ama her ne olursa olsun çok mutlu olursun inşAllah canım kuzenim benim.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":801g5ot5]Bugün okulda kavga çıktı.Çocukları fena benzettik.

İyi halt ettiniz...[/quote:801g5ot5]

Lanet Olsun İçindeki İnsan Sevgisine : )

Bugun tüm gün ders çalıştım,çalıştırdım şimdi beklemeye geçtim akşam Porto galibiyeti bekliyorum.