Bugün...

Abi bunlar güzel sözler DEĞİL !
Tamamen ''GERÇEK'' ;)
Mesajında ki inşallah kısımına da katılmıyorum ve bu konuda büyüğüm olmana karşı seninle sonuna kadar tartışırım desem de kızma şaka yaptım :oops:

Re:

Göker AKEL' Alıntı:
Abi bunlar güzel sözler DEĞİL !
Tamamen ''GERÇEK'' ;)
Mesajında ki inşallah kısımına da katılmıyorum ve bu konuda büyüğüm olmana karşı seninle sonuna kadar tartışırım desem de kızma şaka yaptım :oops:
Doğru olduğuna inandığın şeyi sonuna kadar savunacaksın :)

Bugün ( yaklaşık 3 saat sonra ) gurur duyduğumuz ekim ayında bize çok büyük mutluluk yaşatan, göz bebeğimiz bayan basketbol takımımızın avrupada kupaya doğru emin adımlarla ilerlediği eurocup'da maçı var ve konu ile ilgili topicde sadece 6 tane ileti var bakalım salonda kaç kişi olacak.

eOX31223.jpg

200'den fazla kişi katledildi bugün..Tek suçları topraklarını savunmak ve karşısındaki dünyanın en barbar ordusuna teslim olmamaktı.

Tam 60 yıldır İsrail ordusu şehirlerine girip onları katlediyor bizse televizyonlarımızdan bunu izliyoruz.Bir bilgisayar oyunu yada simülasyon gösterisi izler gibi.
Tepki yok,hiçbirşey yok.

Oysa güçlü güçsüzü ezerken tepkisiz kalmak aslında güçlüden yana olmaktır..

Tekrar "insanlığın" başı sağolsun.İsrailliler'se katliamlarına devam edebilirler.Dünyadaki tüm hayvanlar onlarla gurur duyuyor...

Bugün birileri evi ziyaret edip dizüstü bilgisayarımı götürmüş. Henüz taksitleri bitmemişti, kalan taksitlerini öder mi acaba?

Şaka bir yana Emniyet´e tutanak tutturmanın haricinde tavsiyesi olan arkadaş var mı?

Bir de yedekleri kopyaladığınız CD/DVD´yi dizüstü bilgisayarın çantasında saklamayın, yedeği almanız bir anlam ifade etmiyor : )

Buraya yazacağını düşünmüştüm.

Benim başka tavsiyelerim var o kişiye karşı.

O değil, 32 Mb'lık ram'le nereye kadar idare edeceksin? : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Bugün birileri evi ziyaret edip dizüstü bilgisayarımı götürmüş. Henüz taksitleri bitmemişti, kalan taksitlerini öder mi acaba?

Şaka bir yana Emniyet´e tutanak tutturmanın haricinde tavsiyesi olan arkadaş var mı?

Bir de yedeklerini aldığınız CD/DVD´yi dizüstü bilgisayarın çantasında saklamayın, yedeği almanız bir anlam ifade etmiyor : )

Dizüstü bilgisayarınızı üreten şirket ile görüşürüp bilgi alabilirsiniz.Kararlı ve sert olmanız size yarar sağlar.Çünkü bu olay karşısında kayıtsız kalmak isterler.
Eski bir HP çalışanı olarak bunu öneririm en başta.

Geçmiş olsun...

Onur BALCI' Alıntı:
O değil, 32 Mb'lık ram'le nereye kadar idare edeceksin? : )
Burada dile getirmemin tek nedeni pek umudum olmasa da yararlı bir tavsiye alabilir miyim. Geç bakalım dalganı, elbet gün olur, devran döner yeni bir dizüstü bilgisayar alırım : )

Teşekkürler Tugay. Bir yakınım benzer tavsiyede bulunmuştu, adet yerini bulsun diye haber verecektim. Biraz daha ısrarcı olayım en iyisi.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Onur BALCI":3g06t9un]O değil, 32 Mb'lık ram'le nereye kadar idare edeceksin? : )
Burada dile getirmemin tek nedeni pek umudum olmasa da yararlı bir tavsiye alabilir miyim. Geç bakalım dalganı, elbet gün olur, devran döner yeni bir dizüstü bilgisayar alırım : )

Teşekkürler Tugay. Bir yakınım benzer tavsiyede bulunmuştu, adet yerini bulsun diye haber verecektim. Biraz daha ısrarcı olayım en iyisi.[/quote:3g06t9un]

Bugün herhangi bir girişimde bulundunuz mu ?
Firma yetkilisi olsun,genel merkez ve müdürleri olsun...

Toshiba Müşteri Hizmetleri sağ olsun çok ilgilendi! İlgili kaydı alıp eğer ürün bizim servislerimize arıza nedeniyle gelirse size teslim ederiz dediler. Onun haricinde kendilerinin yapabileceği bir şey yokmuş.

Ayrıca LAN MAC numarasını savcılığa bildirirsem bilgisayardan internete girilmesi halinde bulunabileceğini söylediler. Yalnız ne kadar doğru bilmiyorum LAN MAC numarası kırdırılabiliyormuş.

Bu bilgilerin üzerine dilekçe ile savcılığa başvurdum ama onlar da dilekçeyi karakola vermem gerektiğini söylediler. Bu bürokraside dizüstü bulunursa...

Onur Yavuz' Alıntı:
Toshiba Müşteri Hizmetleri sağ olsun çok ilgilendi! İlgili kaydı alıp eğer ürün bizim servislerimize arıza nedeniyle gelirse size teslim ederiz dediler. Onun haricinde kendilerinin yapabileceği bir şey yokmuş.

Ayrıca LAN MAC numarasını savcılığa bildirirsem bilgisayardan internete girilmesi halinde bulunabileceğini söylediler. Yalnız ne kadar doğru bilmiyorum LAN MAC numarası kırdırılabiliyormuş.

Bu bilgilerin üzerine dilekçe ile savcılığa başvurdum ama onlar da dilekçeyi karakola vermem gerektiğini söylediler. Bu bürokraside dizüstü bulunursa...

Ey markalar markası Toshiba bu hallere de mi düştün?
Notebook açılışında kullanıcılarına(müşterilerine) yaptırdığın zorunlu ürün kaydı ne işe yarıyor ?
Lafa gelince mangalda kül bırakmıyor,reklam üstüne reklam yapıyorsunuz.
Ama kullanıcılarınız sizden hizmet bekliyor,ilgi-alaka,çözüm bekliyor.

Toshiba ile ilgili artık ciddi soru işaretleri var kafamda.
Eskiden markaydı ve iyi ürün üretir,müşterilerinin sorunlarını çözümlerdi.
Şimdi hala marka ama iyi ürün yaptığı konusuna katılmıyorum.Bununla beraber teknik servis,müşteri hizmetleri konularında da oldukça seviyesizler.

Yakın bir akrabamın dizüstü bilgisayarı 3. kez içerisinden gelen anormal sesten dolayı servise götürüldü.Cumartesi günü bizzat oraya teslim eden kişi olarak ben alacağım cihazı. Bakalım şimdi hangi parçasını değiştirdiler...
Hard-disk,DVD-RW,fanlar değişti. Bununla beraber beceriksiz personel tarafından tuş takımlarının içine edildi. Eee teknik servisinde stajyer öğrencileri de gördükten sonra daha fazla bilgi sahibi,fikir sahibi olabiliyoruz bu konuda.

Bundan sonra notebook alacaklara HP tavsiye ederim.
Hiç sorun çıkartmıyor demiyorum,elektronik üründür sorun çıkarması doğal.
Ama bu sorunu çözebilmek ve vasıflı teknik elemanlara sahip olmak yeterli oluyor.Ben şahsen HP'de çalıştığım müddetçe çözülemeyen sorun,beceriksiz teknik eleman ve ilgisiz müşteri temsilcileri ile karşılaşmadım...

Bugün (gerçi saat 12'yi geçtiği için dün oluyor) takımımızın Altay maçına gittim. Çok güzel, keyifli, ilginç bir maç oldu. Son 5 dakikada attığımız 2 golle maçı kazanmayı başardık. Şimdi rahatça uyuyabilirim artık =)

Onur Yavuz' Alıntı:

Bir de yedekleri kopyaladığınız CD/DVD´yi dizüstü bilgisayarın çantasında saklamayın, yedeği almanız bir anlam ifade etmiyor : )

çok geçmiş olsun

Bugün sabah 4 de yola çıktım,selçuk telekom maçı için ankara ya gittim,sonra dedem rahatsızlanmış geri döndüm... Allah'dan önemli bir şey değilmiş...

Onur Yavuz' Alıntı:

Çok geçmiş olsun Onur Abi :(

Sana da geçmiş olsun Alperen. Önemli bir şey olmamasına çok sevindim.

3-4 gündür çok kötü hastayım.Her 15 tatilden 2 hafta önce olan karın ağrıları... Gerçi neden oluyor bilmiyorum ama geçen yıl MR cihazına girdim böbrek üstü bezinde 5-6 cm civarlarında kist olduğu söylendi.3 gün önce de doktora gittim... Sınavlar yaklaştığı için,sınava hazırlandığın için böbrek üstü bezleri adrenalin üretir,bu yüzden karın ağrısı olur dedi.3-4 gündür hiç ders çalışmadım.Umarım bir an önce dönüş yaparım.Bugün de dersaneye gitmedim.

Allah'ım neden böyle şeyler beni bulur!! :oops: