Bugün...

Haftaya muhteşem üçlü olarak adlandırdığımız sınvavlarım var.Matematik-Geometri-Edebiyat.Matematik ve Geometri'mi kurtarmam lazım ve bu aralar çok stresliyim.Bu yüzden paso Counter-Strike oynayıp milleti vuruyorumki stresim geçsin :)

Mehmet, Counter Strike ve sınavları bağdaştırmışken, benim de aklıma üniversite yıllarım geldi. : )

Arkadaşlarla dersten çıkardık. Hep birlikte yemek yerdik bir yerlerde. Yemek yerken ertesi gün önemli bir sınavımız olduğu aklımıza gelirdi; ama sınavı düşünüp yemek zevkimizi bozmazdık tabii. Sonra, mekândan ayrılıp tam evlerimize dağılacağımız zaman, sivri zekânın birisi Counter Strike fikrini atardı ortaya. Fazla uzun sürmeyen bir kararlaştırmadan sonra, internet kafede yerlerimizi alırdık. Kararı alırken oyun süresini fazla uzun tutmamamız gerektiğini düşünür; ama bunu gerçekleştiremeyeceğimizi bilirdik. :)

Oyunu oynarken kim düşünür sınavı? :) Oyunda birkaç saat vakit geçirdikten sonra, deşarj olmuş bir şekilde, çalışmak üzere evlere yollanırdık.

Not: Mehmet; hocanın dediğini yap, yaptığını yapma. :) Bu önemli sınavlarında başarılar diliyorum.

Geçmiş olsun Burak. En kısa zamanda hastalığı yenip sorulara kavuşursun umarım.

Burak Ceyhan' Alıntı:
3-4 gündür çok kötü hastayım.Her 15 tatilden 2 hafta önce olan karın ağrıları... Gerçi neden oluyor bilmiyorum ama geçen yıl MR cihazına girdim böbrek üstü bezinde 5-6 cm civarlarında kist olduğu söylendi.3 gün önce de doktora gittim... Sınavlar yaklaştığı için,sınava hazırlandığın için böbrek üstü bezleri adrenalin üretir,bu yüzden karın ağrısı olur dedi.3-4 gündür hiç ders çalışmadım.Umarım bir an önce dönüş yaparım.Bugün de dersaneye gitmedim.

Allah'ım neden böyle şeyler beni bulur!! :oops:

Geçmiş olsun Burak,ben kendi hastalıklarımı yazacak olsam şükredersin,ben de etrafıma bakıyorum şükrediyorum.
Mutlu olmak için kendinizden alt seviyedekilere bakınız... ;)

Burak Ceyhan' Alıntı:
3-4 gündür çok kötü hastayım.Her 15 tatilden 2 hafta önce olan karın ağrıları... Gerçi neden oluyor bilmiyorum ama geçen yıl MR cihazına girdim böbrek üstü bezinde 5-6 cm civarlarında kist olduğu söylendi.3 gün önce de doktora gittim... Sınavlar yaklaştığı için,sınava hazırlandığın için böbrek üstü bezleri adrenalin üretir,bu yüzden karın ağrısı olur dedi.3-4 gündür hiç ders çalışmadım.Umarım bir an önce dönüş yaparım.Bugün de dersaneye gitmedim.

Allah'ım neden böyle şeyler beni bulur!! :oops:

Burak , geçmiş olsun.Biran önce iyileşmen dileklerimle (Ama bunları laf olsun diye değil , tüm kalbimle istiyorum) Sınav dediğin hiç bitmez , yeter ki sen şuna inan ; hayat sınavlardan oluşan bir yarışsa ''Bu yarışta düşsende , yara alsanda , hiç durmadan sürekli inandığı şey uğruna savaştığında , galip geleceğin bir sınav olduğunu göreceksin'' ;)
Take care adamım , biraz fazla edebiyat patlattım , ama bunu herkese da yazman yani.Kıymeti bil ve toparlan diye tamam mı ?

Göker abi iyi dileklerin için teşekkürler düşünmen yeterli ayrıca kıymet bilen birisiyim sağ olasın. Bende o inanç hep vardı hep de var olacak... :)

Onur abim teşekkür ederim, iyileşirim de şu denemelerden Türkçe'den full çıkardım diye sana söylerim. :)

Her ne kadar T-Mac'in all-star olmasını istemesende sana da teşekkür ederim Berkan kardeşim. :) Şaka bir yana sağ olasın...

Esra abla size de geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz, mutlaka siz de biliyorsunuzdur ama ben de çok kum döktüğüm için alıştım.Kumu bir an önce dökmek istiyorsanız sıvı ürünler almalısınız.En başta ılık su... Tekrardan geçmiş olsun.

Bugün, düne nazaran daha iyiyim dün ateşim de çıktı, ölçtüm 39.6 idi fakat bugün ateşim yok sürekli terliyorum hap falan alıyorum sevmeyerek ama mecburum neyse ki atlatacağım sanırım biraz da üşüttüm bu hastalık yüzünden.Neyse yarın umarım buraya iyileştim yazarak dönmek dileğiyle...

Hoşcakalın.

Burak Ceyhan' Alıntı:
Göker abi iyi dileklerin için teşekkürler düşünmen yeterli ayrıca kıymet bilen birisiyim sağ olasın. Bende o inanç hep vardı hep de var olacak... :)

Onur abim teşekkür ederim, iyileşirim de şu denemelerden Türkçe'den full çıkardım diye sana söylerim. :)

Her ne kadar T-Mac'in all-star olmasını istemesende sana da teşekkür ederim Berkan kardeşim. :) Şaka bir yana sağ olasın...

Esra abla size de geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz, mutlaka siz de biliyorsunuzdur ama ben de çok kum döktüğüm için alıştım.Kumu bir an önce dökmek istiyorsanız sıvı ürünler almalısınız.En başta ılık su... Tekrardan geçmiş olsun.

Bugün, düne nazaran daha iyiyim dün ateşim de çıktı, ölçtüm 39.6 idi fakat bugün ateşim yok sürekli terliyorum hap falan alıyorum sevmeyerek ama mecburum neyse ki atlatacağım sanırım biraz da üşüttüm bu hastalık yüzünden.Neyse yarın umarım buraya iyileştim yazarak dönmek dileğiyle...

Hoşcakalın.

Beni esgeçmişsin küstüm burak... :)

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":301tbp8b]Bugün yine güzel bir destan okudum.Pardon,pardon izledim televizyonda...
Aynen, ben de şaşkınlıkla izliyorum. Destan olarak kalmasını yeğlerdim.[/quote:301tbp8b]

Valla onu bunu bilmem de Onur Abi içimizde ne hainler varmış görüyoruz.
Yeraltında bombalar,patlayıcılar,silahlar,mermiler...
Hayrola savaş mı var ?
Var da biz mi bilmiyoruz...

Amaç bir Türk destanının adının anlam kötülemesine maruz kalmasını sağlamak mı, halkın güvendiği makamları, isimleri kötülemek mi yoksa gerçekten hukuk devletinin korunmaya çalışılması mı...

Biz bunları tartışmayalım çünkü konu ister istemez forumda yasak olan siyasete doğru yol alır.

Pazar günü oynanacak olan müthiş maçın önce toplantısını, sonra antremanını ve değerlendirmesini yaptık..
Caferağa'daki potalar ne biçimler öyle ya.. Odun gibi mübarek..
Şut atıyorsunuz " GÜM " diye ses geliyor potadan..
Alışmak çok zor oldu. O potalar yüzünden bandajlı parmak ile 1.5 saat ekstra çalışmak zorunda kaldık..
Ama bu sefer herşey çok güzel olacak..

DESTAN YAZMAYA GELİYORUZ !
Pazar o salonda ezileceksiniz..

Yarın sabah 7'de kalkıp , cumartesi gibi bir günde 9'da mesaide olmayacak olsam , Saw II bu gece televizyonda iken ne güzel izlenirdi acaba ?

Berkan´ım geçmiş olsun ailecek... Umarım deprem fazla hırpalamadı memleketimi...

Üstad size de geçmiş olsun. Umarım yara almadan kurtulmuştur kazazedeler.