Bugün...

Onur Yavuz' Alıntı:
Berkan´ım geçmiş olsun ailecek... Umarım deprem fazla hırpalamadı memleketimi...

Üstad size de geçmiş olsun. Umarım yara almadan kurtulmuştur kazazedeler.

Teşekkürler Onur Abi. Hiçbir yerde hasar yok, sağlam memleket Erzin 8)

Depremin şiddeti 4.5' ti ama yüzeye yakın yerde falan olmuş dediler. Bu nedenle daha büyük hissedilmiş. Bi düşünüyorum da oturduğum sıra altımdan kaçacak gibiydi :)

Bu arada Murat Abi size de geçmiş olsun.

Ağlıyordum.Bir kış günüydü.Üzgündüm.Yenilmiştim.Herkesle selamı sabahı kesmiş bir sabahtı.Kahvaltısız.Yola çıktım ağzımda bakır alaşımlı bir tat.Efkar gibi yağıyordu kar.Bazıları kışın öldü sevdiğim insanların dedem Taha amcalarda izledik ayak izlerini düşmanlarımızın bir inşaatın içine götürdü bizi uğursuz ayakların karda bıraktığı lekeler Taha amca karlar içindeydi Taha amca kanlar içindeydi en güzel kar insanın çocukluğuna yağandır.Pencereye yüzümü dayar dua ederdim,kar yağsın, durmasın, tutsun,rütbe düşüp yağmur olmasın diye.Hep kış günlerinde düştüm umutsuz aşklarımın batağına buğulu camlara adlarını yazdım konuşamadığım kızların ve babaannemin nice kırgından taşıdığı eski mücevher kutusunun sırı dökülmüş aynasında o kadar çirkindim ki bir greyder durmadan soluklanmadan çalışıyordu toprak damlı evimizin bahçesinde.Kalabalıktı.Küçüktüm acıdan, yaşça.Babaannem bayılmıştı.Herkes ağlıyordu.Dedem ölmüştü.Kar ağlıyordu, yağar gibi.Küçüktüm.Susuyordum.Lapa lapa... ağlar gibi..Karda yürümek gibisi yoktur geceleri.Işığın yalazında seyretmek kar tanelerinin dansını.Bir de ayazda sevmek olmadık bir kadını.Soğuktan korumaktır asıl marifet sevdiğinin tenini.Aşksız geçen kışların intikamıdır geleneksel bahar sevdalanmaları.Ben hep kışı sevdim.Ben hep kışın sevdim beni sevmeyenleri.

Bugün Galatasaray için ne yaptın ?
Sevdim ulAn, çok sevdim.

Bugun 26 Şubat Bordo maçına gelmek üzere uçak biletlerimi almış bulunmaktayım.Eğer çok büyük bir aksilik çıkmaz ise 26 Şubat'ta ne yapıyoruz ne yapıyoruz Zıplıyoruz : )

Hmm Gerçekten çok şanslıyım elde avuçta ne varsa uçak biletine yatırdım ve aç kalmayı göze aldım : )
Maçta polis abilerimden biber gazı bekliyorum :)