cizdim, oynamiyorum..
valla bende çok sverek okumuştum sofinin dünyasını hemde orta 2 deydim.. sevgili ingilizce öğretmenim gamze ilercil sağolsun..onu ve kitabı hatırlamak hoş hatıralara götürdü beni..EsraGerçek' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":1kqhjvzd]
Son olarak felsefe tarihini okumaktan sıkılan ama aynı zamanda öğrenmek isteyenlere bire bir gelecek olan "Sofi´nin Dünyası". Jostein Gaardner çok güzel bir kurgu yakalayarak okurun sıkılmadan kitabı okumasını sağlamış.
evet maçtan geldim ve mutlu bir şekilde GAZİ lisesi 4-3 mahmutbey lisesi ni mağlup ederken 3 gol atarak hattrick yaptım bitanede direkten dönen topum oldu 2 golüm ceza sahası dışından tavana müthişti herkes öyle diyoki bencede öyle MUTLUYUM ne diyim 8)Emre Evren İçöz' Alıntı:mahmutbey lisesiyle maçımız var ona gidiyorum baklaım napıcaz burdan belirtcem sonucuda 8)
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Eski koçumu gördüm az önce. Hala bana basketbol falan diyor.
Koç ben 77liyim be geçti bizden artık dedim. Adam fikrini
değiştirirsen ara beni dedi. :? :shock:
Osman Aydın' Alıntı:Dershane den çıkıp başka bir dershane ye kaydoldum.
Biraz daha açsan Savaş abi... Senin yazılarını düşünmek zorlamaya başladı beni...Savas Karadag' Alıntı:artik yesil yok..
Murat İNAL' Alıntı:Nilay gel idmanlara başlayalım. 1 ay içinde seni tekrar döndüreyim. Tabi biraz disiplin gerekiyor haha.
[/quote:3ip30h72]S.Nilay Kızılok' Alıntı:ben disiplinsiz miyim yani haha istanbulda bir takıma aldırcaksan hemen baslayalım haha.
[quote="Murat İNAL":3ip30h72]Nilay gel idmanlara başlayalım. 1 ay içinde seni tekrar döndüreyim. Tabi biraz disiplin gerekiyor haha.
Özlem Nokta' Alıntı:Efese aldırırdık seni ama biliyosun ki bayan takımımız yok 8)
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Bugün hasta oldum.Ateşim çıktı.Okulada gidemedim.Çok üzüldüm gidemediğim için.
Beni dünkü maç hasta etti herhalde
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Bugün hasta oldum.Ateşim çıktı.Okulada gidemedim.Çok üzüldüm gidemediğim için.
Beni dünkü maç hasta etti herhalde