Bugün...

EsraGerçek' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":1kqhjvzd]
Son olarak felsefe tarihini okumaktan sıkılan ama aynı zamanda öğrenmek isteyenlere bire bir gelecek olan "Sofi´nin Dünyası". Jostein Gaardner çok güzel bir kurgu yakalayarak okurun sıkılmadan kitabı okumasını sağlamış.
valla bende çok sverek okumuştum sofinin dünyasını hemde orta 2 deydim.. sevgili ingilizce öğretmenim gamze ilercil sağolsun..onu ve kitabı hatırlamak hoş hatıralara götürdü beni..

saol onur.. ;)[/quote:1kqhjvzd]

google da ismini aratan hocam bu yazıyla karşılaşmış bir gün, bugun tesadüf eseri yolda karşılaştık, hasret giderdik, bu yazıyı bulup okuduğunu ve benim yüzümü hatırlamakta zorlandığını ama şimdi herşeyin zhninde netleştiğini söyledi.2mizde ağlamak üzereydik..
gamze hocamı çok seviyorum ve çok özlemişim..
evlenmiş, beni eşiyle de tanıştırdı, birbirlerine çok yakışıyorlar :D

Sofi´nin Dünyası güzeldir ya...

O kitap bana üniversitedeyken Edebiyat dersinden geçişimi hatırlatır. Hocanın verdiği ödevi yapacak zamanım olmadığı için, okuduğum kitap olarak onu seçip özetlemiştim. Sınavda da Sofi´nin Dünyası gelince...

Bugün Adam Fawer´ın Empati´sini aldım. Ben öyle fazla beklemem, başlarım... : )

Emre Evren İçöz' Alıntı:
mahmutbey lisesiyle maçımız var ona gidiyorum baklaım napıcaz :p burdan belirtcem sonucuda 8)
evet maçtan geldim ve mutlu bir şekilde GAZİ lisesi 4-3 mahmutbey lisesi ni mağlup ederken 3 gol atarak hattrick yaptım bitanede direkten dönen topum oldu 2 golüm ceza sahası dışından tavana müthişti herkes öyle diyoki bencede öyle MUTLUYUM ne diyim 8) :)

Eski koçumu gördüm az önce. Hala bana basketbol falan diyor.
Koç ben 77liyim be geçti bizden artık dedim. Adam fikrini
değiştirirsen ara beni dedi. :? :shock:

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Eski koçumu gördüm az önce. Hala bana basketbol falan diyor.
Koç ben 77liyim be geçti bizden artık dedim. Adam fikrini
değiştirirsen ara beni dedi. :? :shock:

Sporun yaşı yokturun simgesi olmak ister misin abla ? :)

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
ben disiplinsiz miyim yani haha istanbulda bir takıma aldırcaksan hemen baslayalım haha.

[quote="Murat İNAL":3ip30h72]Nilay gel idmanlara başlayalım. 1 ay içinde seni tekrar döndüreyim. Tabi biraz disiplin gerekiyor haha.
[/quote:3ip30h72]

Efese aldırırdık seni ama biliyosun ki bayan takımımız yok :p 8)