Bugün...

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Ayrıca bugün rüyamda Kerem Seçer Abi'mi gördüm.Counter-Strike oynuyoruz böyle topluca başka birileri daha var Kerem Abi beni hep awp(sniper) ile vuruyor beni.Bende böyle kendi kendime küfür ediyorum her küfürden sonra da Kerem Abi beni ayıplar gibi bakıyor.Ne kadar terbiyesiz çocuğum :).

Kerem Abi varsa rüyada uyanmaya çalış Mehmet, kabusdur çünkü o rüya...

O an kabus değilse bile ileride olacaktır, aman diyeyim. :)

Bugün; Uzun zamandır bu kadar huzurlu olup olmadığımı sorguladığım gündür...3 yıllık yurt yaşantıma son verdiğim gündür, sonunda eve geçiş yaptığım andır ve İTÜ'deki stajımın 2.günüdür:)

Uyandığımda boynumda bir acı hissettim sivilce çıkmış fena acıyor,sonra kahvaltı yaparken ağzımda bir acı hissettim yara olmuş,sonra parmağımı yaktım demlikte bakalım sırada ne var :shock:

bugün,hatta az evvel üniversiteden bir arkadaşımın daha evlendiği haberini aldım.. hemde hiç ummadığım biri..şaştım kaldım resmen..
kıskançlık değil belki ama öyle garibimsi bir duygu belirdi içimde şaşkınlıkla karışık..
mutluluğuna çokk sevindim..

Hehe benim son 1 haftada 2 arkadasım evlendi. Zamanı gelen gidiyor napacaksın Esracım. :)

EsraGerçek' Alıntı:
bugün,hatta az evvel üniversiteden bir arkadaşımın daha evlendiği haberini aldım.. hemde hiç ummadığım biri..şaştım kaldım resmen..
kıskançlık değil belki ama öyle garibimsi bir duygu belirdi içimde şaşkınlıkla karışık..

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Hehe benim son 1 haftada 2 arkadasım evlendi. Zamanı gelen gidiyor napacaksın Esracım. :)

[quote="EsraGerçek":2a76pys5]bugün,hatta az evvel üniversiteden bir arkadaşımın daha evlendiği haberini aldım.. hemde hiç ummadığım biri..şaştım kaldım resmen..
[/quote:2a76pys5]
evde mi kalıyoruz nilay :)

Hangisi Esra Abla, ben yanınızdayken güzel bir abla vardı orada o mu :)

EsraGerçek' Alıntı:

EsraGerçek' Alıntı:

Abla o daha geçmiş...
Liseden mezun olduk.Hiç ummadığım kız arkadaşımın nikah resimlerini gördüm. :)

28 Eylül 2009..

383.jpg

Ay Esra hahaha ne evde kalması sacmalama. Nasip isi guzelim bu isler o kadar takma kafana. Benim cocukluk arkadasım 20li genc yaslarda evlendi. Ama bir kac sene sonra bosandı. Oyle olmasından iyidir. Su an bekar hee bi erkek arkadası var elbette ama keske o kadar genc evlenmeseydim der hep. Hee sunu da unutma ben evlenmeyecegim diyenler evlenir hep. Misal agbim evli ve oglu var su an 3 yasında adı da Sarp.:)