Bugün...

Burak birşey itiraf etmek gerekirse benim için sensiz bu forum olmuyor . İlginç bir insan olmanın yanı sıra bilgili ve eğlencelisin .

Tugay'ı , Eren'i ise pas geçemeyiz. Onlarsız ise gece hayatının zevki çıkmıyor . İyiki varsınız

Burakcım artık kalbinin diğer yanı burada attığından dolayıdır benimle ilgili hatır meselen. =) Bu arada Kewell gol atınca aklına geliyor muyum ? Harbi konuş ama.. :)

Emin kardeşim, teşekkür ederim iyi düşüncelerin için.

Ereni özledim ulan getirin onu buraya. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Burakcım artık kalbinin diğer yanı burada attığından dolayıdır benimle ilgili hatır meselen. =) Bu arada Kewell gol atınca aklına geliyor muyum ? Harbi konuş ama.. :)
Emin kardeşim, teşekkür ederim iyi düşüncelerin için.

Ereni özledim ulan getirin onu buraya. :)

Sadece gol mü sanıyorsun , her yaptığı güzel hareketten sonra aklıma ilk sen geliyorsun :p

Bugün rüyamda Kadıköy'de maç izliyordum :).Numaralı altda oturuyordum ve karşıdaki tribünde koacam fener bayrağı açıyorlardı.Üstüne Sultans of İstanbul yazıyordu :).İçimden helal olsun Fenerlilere sonunda bir tane koreopgrafi gibi birşey yapabildiler :).Ayrıca stadın üstü tamamen kapalıydı :).

Mehmet yatmadan önce yağlı yiyeceklerden uzak dur. : ) Rüyanın doğru tarafı ise, kareografiyi ancak rüyalarında düzgün yaparlar. : )

Az önce Muhasabe sınavından çıktım ve şu anda kafam allak bullak oldu. Yahu kasılırda bu kadar mı kasılır arkadaş? Ulan bir hafta soru ezberle, soru çöz ama hiç biri işe yaramasın.

Hayır bu iyi geçseydi öğleden sonraki sınavlarda da moral olurdu ama şu anda moralmen bitik durumdayım, ne olacağını bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun demekten başka birşey gelmiyor şuan elimden, off off bugün kötü başladı umarım iyi biter..

:)

Vallahi bende o malum sınavlardan çıktım, Hukuk ve Muhasebe'ye girdim.
Öğrenci bırakmaktan zevk alır bir tarafları olduğunu sezdim.
Muhasebe'ye fazla çalışmamıştım ama sürpriz yapıp 53 alırsam geçerim ki zor ihtimal.
Hukuk'tan ise ilk sınavda 60 almıştım.Umarım bugunku performansım 45 almaya yeter.

Yarın İktisat var, Allah sabır vere.

Benim ilk seneden İktisat ve Muhasebe kalmıştı, Muhasebe'den geçemezsem zaten kafadan dönem uzatacağım. Yarında ilk seneden İktisat var, bugün 14:30'da ve yarın yine aynı saatlerde bir sürü derse gireceğiz..

Allah hepimize kolaylık versin Burak'cım.

Benimde ilk seneden 3 dersim var :)
Zaten bir sene uzatmıştım :) bu sene hepsini vermeye çalışacaktım ama Muhasebe'yi gözden çıkarmıştım zaten.
İktisat'ı yarın halletmem lazım.
Bindik bir alamete, gidiyoruz ....

Sana da kolay gelsin üstad :)

Meterolojinin İstanbul için sağanak yağış uyarısı vermesine rağmen , bu saate kadar tek damla yağmur yağmayan bir kent şu 7 tepe ...

Re: Re:

Merve Durgut' Alıntı:
[quote="Göker AKEL":7h6fyutk]Meterolojinin İstanbul için sağanak yağış uyarısı vermesine rağmen , bu saate kadar tek damla yağmur yağmayan bir kent şu 7 tepe ...

ıslandımmm :)[/quote:7h6fyutk]

Geçmiş olsun, bende. :)

Diş ağrısı kadar kötü bir ağrı yokmuş Bugün birkez daha anladım bunu.. Bütün gün diş ağrısıyla uğraştım ya.. :? Niyetli olduğum için ilaçta içemedim.. Şimdi ki planım yarın dişçiye gitmek.. Ama korkuyorum çünkü daha önce hiç diş çektirmedim.. İnşallah gitmekten vazgeçmem :)

12 saatlik rötardan sonra , şemsiyesiz çıkanlara ve trafikte kalan herkese Allah sabır versin ...
Saadet geçmiş olsun , o diş ağrıları yok mu , düşmanımın yanına uğramasın :roll:

yegenim Sarp'dan sifayı fena kaptım. bogazım yanıyor, agrıyor.
ayrıca cok feci halsizim. bu hava da nasıl hasta oldum diyordum.
cumartesi bize gelmisti. meger hastaymıs.

@Saadet git mutlaka 3 ay surekli disciye gidip geldim temmuz basına kadar.