Bugün Beşiktaş maçına son anda bilet aldığım gündür
hehe çok ilginçmiş...Allah kabul etsin)Volkan Kızıltaş' Alıntı:Bugün oruc tutacam.
hehe çok ilginçmiş...Allah kabul etsin)[/quote:2hks4aih]Aslı Neferoğlu' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":2hks4aih]Bugün oruc tutacam.
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Ayrıca bugün rüyamda Kerem Seçer Abi'mi gördüm.Counter-Strike oynuyoruz böyle topluca başka birileri daha var Kerem Abi beni hep awp(sniper) ile vuruyor beni .Bende böyle kendi kendime küfür ediyorum her küfürden sonra da Kerem Abi beni ayıplar gibi bakıyor.Ne kadar terbiyesiz çocuğum .
Volkan Kızıltaş' Alıntı:Geceden beri msn acamiyorum otomatik guncelleme yapmama ragmen.yeni surumde indiremiyorum.Hep aynı hatayı veriyor.Windows Update'yi kullanarak en son Windows Installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden deneyin diyor.Hiç birşey anlamadım :S
Ve kafayı yiyorum !
Berkan Karadurmuş' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":3fyis1m6]Geceden beri msn acamiyorum otomatik guncelleme yapmama ragmen.yeni surumde indiremiyorum.Hep aynı hatayı veriyor.Windows Update'yi kullanarak en son Windows Installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden deneyin diyor.Hiç birşey anlamadım :S
Ve kafayı yiyorum !
Yok o da yüklenmiyor.Kaldık msnsiz . Yeni sürüm bile indirmeme izin vermiyorBerkan Karadurmuş' Alıntı:Yalnız ben dün öyle bişe indirdim sanırım 3-4 dakika falan karşıdan yükleme sürdü. Daha sonra hata verdi. Ayıklanamıyor falan diye... O da işe yaramıyor sanırım