Bugün...

Eski açık tamamen , yeni açık alt ve yeni açık üst tükenmiş .

İftar saatlerinde inanılmaz bir yağmur başladı 3.katta evimiz mutfak'ta su girmeye başladı anladık ki gider tıkanmış ama kendimi bir an titanic gemisinde hissetim güzel duyguydu :)

Konya'da merkez üssü bizim olduğumuz yere 5 km olan bir deprem yaşandı; 4,5 büyüklüğünde. Hayata pamuk ipliğiyle bağlı olduğumuzu düşünüp gülmeye başladım, insanlar depremin şokuyla aklımı kaçırdığıma hükmettiler tabii. :)

internetten 11 sehit haberini duyunca yer yerinden 0ynamisdir diye bi bakindim
ama c0kdan artik kaniksamis evladlarini kaybetmeyi bu millet.Bugun anladimki Turkiye ugruna hayatini verilecek biyer degil yazik 0lmus 0len askerlere mekanlari cennet 0lsun daha niceleri 0lecek ve bir nesil bile gecmeden kirmizi t.c Pasap0rtuyla simdi elinizi k0lunuzu sallayarak girdiginiz yerlere vizeyle girince anlayacak bu nesil canakkale nin bir daha yazilamayacagini Ataturk un her yuzyil gelmeyecegini

Bugün 12 Eylül 1980.. Bugün, evet bugün aslında çok şey oldu ama malesef çok fazla birşey yazıp söyleyemiyoruz o yüzden en iyisi şu söz galiba.

"Sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok!"

Ayrıca bugün rüyamda Kerem Seçer Abi'mi gördüm.Counter-Strike oynuyoruz böyle topluca başka birileri daha var Kerem Abi beni hep awp(sniper) ile vuruyor beni :).Bende böyle kendi kendime küfür ediyorum her küfürden sonra da Kerem Abi beni ayıplar gibi bakıyor.Ne kadar terbiyesiz çocuğum :).

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Ayrıca bugün rüyamda Kerem Seçer Abi'mi gördüm.Counter-Strike oynuyoruz böyle topluca başka birileri daha var Kerem Abi beni hep awp(sniper) ile vuruyor beni .Bende böyle kendi kendime küfür ediyorum her küfürden sonra da Kerem Abi beni ayıplar gibi bakıyor.Ne kadar terbiyesiz çocuğum :).

Kesin Şamil Abi'nin takımındansın sen Mehmet. :) Kerem Abi'ye rakip olduğuna göre...

Geceden beri msn acamiyorum otomatik guncelleme yapmama ragmen.yeni surumde indiremiyorum.Hep aynı hatayı veriyor.Windows Update'yi kullanarak en son Windows Installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden deneyin diyor.Hiç birşey anlamadım :S

Ve kafayı yiyorum !

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Geceden beri msn acamiyorum otomatik guncelleme yapmama ragmen.yeni surumde indiremiyorum.Hep aynı hatayı veriyor.Windows Update'yi kullanarak en son Windows Installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden deneyin diyor.Hiç birşey anlamadım :S

Ve kafayı yiyorum !

Volkan, ben de sorun sadece bende diye format atmak üzereydim. Demek ki genelde varmış :)

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":3fyis1m6]Geceden beri msn acamiyorum otomatik guncelleme yapmama ragmen.yeni surumde indiremiyorum.Hep aynı hatayı veriyor.Windows Update'yi kullanarak en son Windows Installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden deneyin diyor.Hiç birşey anlamadım :S

Ve kafayı yiyorum !

Volkan, ben de sorun sadece bende diye format atmak üzereydim. Demek ki genelde varmış :)[/quote:3fyis1m6]
Valla Windows Installer indircem sayfa goruntulenemiyor diyor her sitede kafayi yiyecem Berkan.

Yalnız ben dün öyle bişe indirdim sanırım :) 3-4 dakika falan karşıdan yükleme sürdü. Daha sonra hata verdi. Ayıklanamıyor falan diye... O da işe yaramıyor sanırım :)

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Yalnız ben dün öyle bişe indirdim sanırım :) 3-4 dakika falan karşıdan yükleme sürdü. Daha sonra hata verdi. Ayıklanamıyor falan diye... O da işe yaramıyor sanırım :)
Yok o da yüklenmiyor.Kaldık msnsiz . Yeni sürüm bile indirmeme izin vermiyor