Bugün...

:)
Vay be, bu olayın ilk şahitlerinden biri olarak gerçekten çok mutlu olduğumu söylemek isterim :p

Allah tamamını erdirsin denilir sanırım böyle durumlarda hayırlı olsun : )

burakcım,darısı başına kardeşim , bir fırsatımız olsa da trabzona gelsek,çok özledik oraları,seni ;)
emre sarp:sağolasın..
onur abi,amin..herkes mutlu olsun sevdikleriyle çok şahane bişey çünkü :)

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="EsraGerçek":18du93c6]herkes mutlu olsun sevdikleriyle çok şahane bişey çünkü :)
Bir de bu kadar bekleyişten sonra...

Mutluluklar diliyorum tekrar. Hayırlı olsun.[/quote:18du93c6]
onurcum canım kardeşim,arkadaşım..
güzel günler çok uzaklarda sandım(k),ama bak ben ulaştım o günlere,şimdi temennim seninde mutluluğu en kısa sürede yakalaman..

Burak Ceyhan' Alıntı:
@ Saadet; kardeşinin doğum gününü geçmişte olsa kutlarım. Bjk'li olmasaymış daha güzel olurmuş ama n'apalım...

Kardeşim adına teşekkür ederim canım benim.. Umarım daha iyi olmuşsundur..

Bu arada tebrikler Esra.. Allah tamamına erdirsin..

Esra Abla hayırlı uğurlu olsun, bu gibi durumlarda kullanılan iki tane deyim oluyor, ben de Allah tamamına erdirsin diyeyim. :)

Darısı öncelikle Onur Yavuz Abi'ye, sonra da tüm forum ahalisine. :)

Bugün kötü olmak için bir sebep yok.Derslere kalınan yerden devam etmek süper...Tarih denen şey işte bunu hep seviyorum...İlk sınavdan alınan en yüksek nottan sonra gelecek diğer notları heyecanla bekliyorum...100'le başladım.Allah 100'ümü kara çıkarmasın :p :p

İlk defa sabah'ın 7sinde buyuk bir gurultu ile uyandım. Aslında ne yalan soyleyim uyku sersemi ilk basta gok gurledi sandım.:) Kopegimde benim oda da idi. Hayvan havlayıp durdu. Mevzu'yu sonra ogrendik bizim semt'de tup patlamıs bir dukkanda. Gerci herkes ses bombası diyor. Cunku tup patlayınca yangın cıkar. Yangın cıkmanıs. Ama evlerin ve dukkanların cam ve cerveceveleri inmis. Kimseye birsey olmamıs olması olayın sevindirici yanı.

Pazartesi gününden beri griptim biraz da ateş ve halsizlik olunca bugün ne olur ne olmaz diye doktora gittim.. Doktor şimdi ki vakaların hepsi domuz gribi ama korkmana gerek yok.. Eğer 3 gün içinde ateşin düşmez nefes alıp vermede de zorlanırsan tekrar hastaneye git dedi.. Yani şimdi ben domuz gribi mi oldum :) Ama kimse kusura bakmasın Galatasaray maçına gitmeden ölmeye niyetim yok.. :p

İyi istirahat ve bol besin takviyesi yapman gerekir Saadet.

Domuz gribi yaygarası aslında bilerek yapılıyor.Her sene gripten binlerce insan ölüyor ve grip virüsü sürekli kendini yeniliyor.Bu sene domuz seneye Çin öteki sene odun gribi vs vs.
Domuz gribinin diğer griplerden tek farkı virüsün daha hızlı yayılması.Vücuda yerleşiyor ve vücut direncinin en zayıf oldugu anda ortaya cıkıyor.
Bizim şirketten bir arkadasımda grip oldugu için hastaneye kaldırıldı.Doktorun bize söylediği şeyler bunlar.

Vücud direncini arttırdıgımız sürece korkulacak hiç bir şey yok.

Tavsiyelerin için teşekkürler.. Zaten ben de iki gündür evde dinleniyordum.. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum.. Yarın işe gideceğim Allahın izniyle.. Zaten evde oturmak bana göre değil.. :) Çok sıkıldım valla..

nereden düştüm bu 18 mart üniversitesi coğrafya bölümüne ya :oops: ben sözel kökenliyim gelmişler bana mat 2 konuları olan limit,fonksiyon,türev ve integral gibi konular ile fizik öğretiyorlar ne saçma şey ya...şimdi de vizeler için çalışmaya başladım ama birşey anlayamıyorum ki :oops:

5 gün istirahat. :)

Saadet'in başındaki bela bende de var, yalnız benim problemim bağışıklık sistemi ile ilgili değerlerimin düşük olması ve vücudumda farklı çeşitten bayağı hastalık olması. Domuz gribi mi değil mi bilmiyorum ama bir hayli hastayım.