EsraGerçek' Alıntı:bugün teyze oldum...
haftaya bugunde fıratın eşi olacağım..
mutluyum..
Her ikisi de hayırlı olsun.
EsraGerçek' Alıntı:bugün teyze oldum...
mutluyum..
onurcum eş durumundan atama için yapıyoruz nikahı,hayırlısı..Onur BALCI' Alıntı:Vay, o kadar yakın mıydı?
Hayırlı olsun ikisi de.
evet şimdilik öyle ama tabi devlet baba izin verirse..Onur BALCI' Alıntı:İstanbul yolları mı görünüyor o zaman? : )
Darısı mı? Bilmem.
Esra abla Fırat abi hangi takımı tutuyorEsraGerçek' Alıntı:bugün teyze oldum...
mutluyum..
Kaan Çağdur' Alıntı:EsraGerçek":2wj43khe]bugün teyze oldum... haftaya bugunde fıratın eşi olacağım.. mutluyum..[/quote] Esra abla Fırat abi hangi takımı tutuyor :)[/quote:2wj43khe] [url="http://www.gsbasket.org/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=23' Alıntı:memberlist.php?mode=viewprofile&u=23[/url]
Esra abla Fırat abi hangi takımı tutuyor [/quote:3tz1z1pw]Kaan Çağdur' Alıntı:[quote="EsraGerçek":3tz1z1pw]bugün teyze oldum...
mutluyum..
Yeğen sahibi olmak çok güzel bir duygu. Umarım yeğenin memleketine hayırlı bir evlat olur Esra.EsraGerçek' Alıntı:bugün teyze oldum...
mutluyum..
Eğer Kallavi´de içeceksek ben varım Tolga. : ) Özlemişim Kallavi´de musiki eşliğinde içmeyi...Tolga Kaplan' Alıntı:Benle içmeye gelen var mı nevizadeye ?
Eğer Kallavi´de içeceksek ben varım Tolga. : ) Özlemişim Kallavi´de musiki eşliğinde içmeyi...[/quote:3j6zlztu]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":3j6zlztu]Benle içmeye gelen var mı nevizadeye ?
Onur Yavuz' Alıntı:Tolga, İstanbul´a geldiğimde haber vereyim sana. Özledim ama sırf Kallavi´de içmek için 900 km yol yapacak kadar değil. : )