Bu gece evimdeki son gecem. Yarın akşam Eskişehir'e üniversiteye dönüyorum. 2 ay sonraki yarıyıl tatilinde döneceğim tekrar eve. Bu 2 ayda foruma da fazla giremeyeceğim evde kalmadığım için. Hepiniz hoşçakalın şimdilik=)
Semih Ural' Alıntı:[quote="Özlem Nokta":1irs4v22]Bugün öğrendim ki eski sevgiliyle "arkadaş" kalınılmazmış ...
Burak Barut' Alıntı:Bugun üniversitede okuduğumu anladım...
90 beklediğin sınavdan 45 almak nedir anladım...
Bu notla sınıftaki yüksek notlardan biri olmanın vermiş olduğu karışık duyguları anladım.Çan eğrisinin tersini yaptı sanırım hoca.
Ben kalırım bir tek artık Gerçi sonuca bende üzüldüm ama suçlamam kimseyi, bana düşmez bu..Burak Barut' Alıntı:Buugn Fb maçından sonra herkese ceza yağdırıyor yöneticiler biraz daha atarlarsa sitenin çoğu cezalı olduğundan sitede kimse kalmayacak
Ben kalırım bir tek artık Gerçi sonuca bende üzüldüm ama suçlamam kimseyi, bana düşmez bu..Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:[quote="Burak Barut":2ac3pb6q]Buugn Fb maçından sonra herkese ceza yağdırıyor yöneticiler biraz daha atarlarsa sitenin çoğu cezalı olduğundan sitede kimse kalmayacak
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Onu unuttuk bak, neyse önümüzdeki haftayı beklerim artık
Evinden uzakta okuyanlar bilir bunu çok kötü birşey,Bavullarla evin kapısından çıkarken insan kendini çok kötü hissediyor ama bu zamanlarda çabuk geçiyor,insan evin kıymetini daha iyi anlıyor.Allah kolaylık versin.Emre Özdoğan' Alıntı:Bu gece evimdeki son gecem. Yarın akşam Eskişehir'e üniversiteye dönüyorum. 2 ay sonraki yarıyıl tatilinde döneceğim tekrar eve. Bu 2 ayda foruma da fazla giremeyeceğim evde kalmadığım için. Hepiniz hoşçakalın şimdilik=)
EsraGerçek' Alıntı:bugün teyze oldum...
haftaya bugunde fıratın eşi olacağım..
mutluyum..
Erdal Icelli' Alıntı:[quote="EsraGerçek":25gdw6vl]bugün teyze oldum...
haftaya bugunde fıratın eşi olacağım..
mutluyum..