Bugün...

Bu gece evimdeki son gecem. Yarın akşam Eskişehir'e üniversiteye dönüyorum. 2 ay sonraki yarıyıl tatilinde döneceğim tekrar eve. Bu 2 ayda foruma da fazla giremeyeceğim evde kalmadığım için. Hepiniz hoşçakalın şimdilik=)

Bugun üniversitede okuduğumu anladım...
90 beklediğin sınavdan 45 almak nedir anladım...
Bu notla sınıftaki yüksek notlardan biri olmanın vermiş olduğu karışık duyguları anladım.Çan eğrisinin tersini yaptı sanırım hoca.

Burak Barut' Alıntı:
Bugun üniversitede okuduğumu anladım...
90 beklediğin sınavdan 45 almak nedir anladım...
Bu notla sınıftaki yüksek notlardan biri olmanın vermiş olduğu karışık duyguları anladım.Çan eğrisinin tersini yaptı sanırım hoca.

Kanka senin gene iyi.İlk senemde bir arkadaşım 100 beklediği sınavdan 0 almıştı :) :)

Ayrıca İzmir'de son gecem.İçim bir garip, yarın bu saatlerde İstanbul yolundayım.

Buugn Fb maçından sonra herkese ceza yağdırıyor yöneticiler biraz daha atarlarsa sitenin çoğu cezalı olduğundan sitede kimse kalmayacak :)

Burak Barut' Alıntı:
Buugn Fb maçından sonra herkese ceza yağdırıyor yöneticiler biraz daha atarlarsa sitenin çoğu cezalı olduğundan sitede kimse kalmayacak :)
Ben kalırım bir tek artık :) Gerçi sonuca bende üzüldüm ama suçlamam kimseyi, bana düşmez bu..

Bugün böyle bir haldeyim bende işte..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2ac3pb6q]Buugn Fb maçından sonra herkese ceza yağdırıyor yöneticiler biraz daha atarlarsa sitenin çoğu cezalı olduğundan sitede kimse kalmayacak
Ben kalırım bir tek artık :) Gerçi sonuca bende üzüldüm ama suçlamam kimseyi, bana düşmez bu..

Bugün böyle bir haldeyim bende işte..[/quote:2ac3pb6q]

Mavilerin mutluluğu mu yoksa.. :)

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bu gece evimdeki son gecem. Yarın akşam Eskişehir'e üniversiteye dönüyorum. 2 ay sonraki yarıyıl tatilinde döneceğim tekrar eve. Bu 2 ayda foruma da fazla giremeyeceğim evde kalmadığım için. Hepiniz hoşçakalın şimdilik=)
Evinden uzakta okuyanlar bilir bunu çok kötü birşey,Bavullarla evin kapısından çıkarken insan kendini çok kötü hissediyor ama bu zamanlarda çabuk geçiyor,insan evin kıymetini daha iyi anlıyor.Allah kolaylık versin.

Erdal Icelli' Alıntı:
[quote="EsraGerçek":25gdw6vl]bugün teyze oldum...
haftaya bugunde fıratın eşi olacağım..
mutluyum..

Esra abla tebrik ederim umarım herşey gönlünce olur[/quote:25gdw6vl]
teşekür ederim,seninde herşey gönlünce olsun..