• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
1 haftalık sürgünden döndüm sonunda ... Actiona devam :) :) :)

Bugün okulca güzel bir gezideydik.AYosofya sultanahmet derken sultanahmetten geçen turistlere futbol takımlarını soralım dedik ve gerçekten Galatasaraylı olduğum için gurur duydum.
Hepside türkiyede en büyük futbol takımının Galatasaray olduğunu sölerken 2 3 tanesi fenerbahçeyi tanımamasıyla epey bir güldük..

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Bugün okulca güzel bir gezideydik.AYosofya sultanahmet derken sultanahmetten geçen turistlere futbol takımlarını soralım dedik ve gerçekten Galatasaraylı olduğum için gurur duydum.
Hepside türkiyede en büyük futbol takımının Galatasaray olduğunu sölerken 2 3 tanesi fenerbahçeyi tanımamasıyla epey bir güldük..

Bugün de ekonomi coğrafya hocamız moskova gezisini anlattı...Moskova da bir kuru fasulye birde Galatasaray çok tanınılıyormuş :) ;)

Bugün uzun bi aradan sonra ailemin yanına döndüm, halamda kalıyordum. Gerçekten özlemişim..

Fizy müzik sitesine de sansür gelmiş, mahkeme kararı ile kapattırmışlar.

Allah belanızı versin!

Sonunda foruma girebildik.. Özlemişim gerçekten

Allah ayırmasın bir daha :)

Yeni yılın ilk iş günüydü, yeni işyerimde ilk günümdü..
Yeni işyerinde ilk gün, gerçek bir sendrom..

5 senedir yüzünü bile görmediğim eski sevdiğimi bir an otobüste gördüm, sadece "o an" ömürlere bedeldi..

Romantik Barış :) NergisTaraflıVizyon'un "O an" programına fotoğrafını yollayacaktık.

Can Altay' Alıntı:
Romantik Barış :) NergisTaraflıVizyon'un "O an" programına fotoğrafını yollayacaktık.
:)

Eğer çekebilseydim güzel olurdu aslında Can. =)

Uzun bir aradan sonra Pes oynadım... Kalem yol geçen hanı oldu, averaj takımı oluverdim :(

Barış Şişman' Alıntı:
5 senedir yüzünü bile görmediğim eski sevdiğimi bir an otobüste gördüm, sadece "o an" ömürlere bedeldi..
Bence siteye BEĞEN butonu ekleyelim :) Barış'ın bu postunu çok beğendim :D

Umutsuz bir finale hazırlık,dışarıda mis gibi hava,işgüzar bir tavırla Sami Yen'in son gecesini kaçırmanın getirdiği hayıflanma,hastalık.Bu ne abicim?

Hiç bitmeseydi bu akşam, hiç kapanmasaydı Sami Yen'in ışıkları, hiç elveda demeseydik...

Bugun hocayla aramızda geçen diyalog..
Hoca: Bugun fener maçı var değil mi? (sınıfa)
Sınıf: Eveeeet
Ben: Hocam fenerli misiniz?
Hoca: Evet
Ben: Belli oluyordu zaten
Sınıf: Zuahgahahahahha

Sonuç: Dersten atıldım :) Adamlar fenerli olmayı hakaret sayıyor ne yapalım :)

Bugün keyif finalim olacak, Matematik.. En sevdiğim, yapabildiğim ders olduğunu ve ilk iki finalimin fena patladığını düşününce cidden huzura ermiş gibi hissedeceğim kendimi :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Bugun hocayla aramızda geçen diyalog..
Hoca: Bugun fener maçı var değil mi? (sınıfa)
Sınıf: Eveeeet
Ben: Hocam fenerli misiniz?
Hoca: Evet
Ben: Belli oluyordu zaten
Sınıf: Zuahgahahahahha

Sonuç: Dersten atıldım :) Adamlar fenerli olmayı hakaret sayıyor ne yapalım :)
kederdendir hocanın öyle olması .ne de olsa 29 senelik hasret bu .kolay mı oyle kabullenmek :) :) :)

Üniversite hayatımın en büyük salaklığını yaptığım gündür.

Aslantepe'deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın kapılarını açacağı gündür.

Nice zaferler, başarılar yaşamak ve kutlamak dileğiyle!..

Geri