Şubeye torpil ile elaman alımına son verin!
En az Ünal Aysal gibi Galatasaray markasının ne olduğunu bilip ona göre sorumluluk alacak, ona göre ortaya bir vizyon koyacak yönetim olmasını beklerdik. Ne yazık ki bu yönetimin sezon başı tercihleri bu tür vizyondan oldukça uzak bir noktada olduklarını gösteriyor. Son yıllarda gelen yönetimlerde bu bır hastalık oldu sanırım. ilk hedef kümede kalmak ve bir de sezon sonu yukarlarda bitirip play off a kalınırsa başarı sayılıyor. Bu anlayış yüzünden geçen sene facianın kıyısından dönüldü. Son maç fenere yenilip küme düşmenin eşiğinden dönüldü. Bir an önce Galatasaray markasının ne olduğunun farkına varmalarını temmeni ediyoruz.
Son yılarda yönetime kim geldiyse aynı bu şekilde izah etti. Yani bize 3-4 sene lazım sonra ileri gideriz , Eurolig falan yaparız denildi. Fakat her gelen yılın gıdenden beter olduğuna şahit olduk. Ayrıca bu ekip ve alınan oyuncalar konusunda da farklı düşüncedeyim, bana göre sezon içinde sıkıntı yaşanılması kaçınılmaz.Küme düşmeme hedefi tabiki de hiçbir zaman bizim gibi kendine Yenilmez Armada diyen bir takımın hedefi olmamalı katılıyorum. Ama nasıl bir hedef koymalıyız size göre? Fener ve Efes'in koyduğu hedefler mi? Onun için en az 2-3 seneye ihtiyacımız var gerçekçi olmak gerekirse ve bir de bir salona ihtiyacımız var. Ve şu anki bütçemizin en az 4-5 katı bütçeye sahip olmamız lazım. Bunun için de NEF'ten daha büyük bir sponsora ihtiyacımız var. Bunu da belki zamanla halledeceklerdir. Herşey adım adım. Bir anda euroleague klubü olamayız. Her sene sanırım yatırımlar arttırılacak. 3 sene yönetimde olacaktır Burak Elmas. Amacımız euroleague e gitmek dedi. Eğer sözünü tutabilirse bunun için en az dediğim gibi 2-3 seneye ihtiyaç var. Bence bu sene yapılan transferler yerinde. Türk oyuncular konusunda çekincem vardı. Belki bir adım daha erken başlasak daha iyi oyuncular alabilirdik. Ama şu an da hiç kötü oyuncular almadık. Birazcık sabırlı olmayı öğrenmeliyiz. Önce maçlara çıkalım. Sonuçlara göre sonra değerlendiririz. Başımızda da çok değerli bir staff ve gm miz var. Onlara şimdi güvenmeli. Daha sonra kötü sonuçlar olursa onlar önlemini alacaktır. Biz de o zaman eleştiririz.
Son yılarda yönetime kim geldiyse aynı bu şekilde izah etti. Yani bize 3-4 sene lazım sonra ileri gideriz , Eurolig falan yaparız denildi. Fakat her gelen yılın gıdenden beter olduğuna şahit olduk. Ayrıca bu ekip ve alınan oyuncalar konusunda da farklı düşüncedeyim, bana göre sezon içinde sıkıntı yaşanılması kaçınılmaz.
Aklı başında bir Yönetim kuruldu ve alt yapı için bir planlama yapıldı. Bu yıla da önümüzdeki yıllarda katlanır bir bütçeyle yola çıkıldı. İlk yıldan gerçekçi hedefler koyup, iyi bir planlama yapmak en doğrusu ve bu noktada da Yonetimin yaptığı doğru diye düşünüyorum.En az Ünal Aysal gibi Galatasaray markasının ne olduğunu bilip ona göre sorumluluk alacak, ona göre ortaya bir vizyon koyacak yönetim olmasını beklerdik. Ne yazık ki bu yönetimin sezon başı tercihleri bu tür vizyondan oldukça uzak bir noktada olduklarını gösteriyor. Son yıllarda gelen yönetimlerde bu bır hastalık oldu sanırım. ilk hedef kümede kalmak ve bir de sezon sonu yukarlarda bitirip play off a kalınırsa başarı sayılıyor. Bu anlayış yüzünden geçen sene facianın kıyısından dönüldü. Son maç fenere yenilip küme düşmenin eşiğinden dönüldü. Bir an önce Galatasaray markasının ne olduğunun farkına varmalarını temmeni ediyoruz.
Kesinlikle bu zaman isteği hep oldu, katiliyorum haklısın. Fakat bu Yönetim biraz daha Basketbolun içinden adamları getirdi, ben o yüzden daha umutluyum. Umarim daha iyi olur...Son yılarda yönetime kim geldiyse aynı bu şekilde izah etti. Yani bize 3-4 sene lazım sonra ileri gideriz , Eurolig falan yaparız denildi. Fakat her gelen yılın gıdenden beter olduğuna şahit olduk. Ayrıca bu ekip ve alınan oyuncalar konusunda da farklı düşüncedeyim, bana göre sezon içinde sıkıntı yaşanılması kaçınılmaz.
Valla altyapı olayı saygı duyarım da altyapı seviyesi belli Türkiye'de. İnsanları salona çekecek şeyler lazım o da kaliteli A takımdan geçiyor. 1 yerli 2 tane daha iyi profilli yabancı alınır 2,5 milyona kapatılırdı bu iş A takım için kulüpten hiç para çıkmaması gayet eleştirilebilecek bir konu. Geçen sene sponsorsuz 2,5 harcadık.