Niye Yahu insanlar istediğini destekleyemez mi? Size düşüncenizin doğru haklı ve desteklenmesi gerektiği bilgisi nerden geldi ki? Benim canım İbrahim Özdemir desteklemek isterse gider İbrahim Özdemir desteklerim yani.
Nihat önce saygılı ol. Benim troll filan olmadığımı herkes bilir. ikincisi sayfama girdiğinde 2014'ten kalma ''Can abi hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi yahu'' minvalinde mesajların var. O gün Can abiydim. bugün troll mü oldum?
Söylediklerimden bir şey anlayabileceğini sanmıyorum ama senin gibi sorgulamadan ezbere takılanlar yüzünden 20 yıldır bu iktidar ülkeyi yönetiyor. Yine senin gibi sorgulamadan takılanlar yüzünden Galatasaray'a gelen her yönetim bir öncekinin ruhuna rahmet okutuyor.
Benimle aynı manada muhalif olman elbette gerekmez ama içinde bulunduğun zümrenin belki oy attığın partinin yaptığı haksızlıklara muhalefet ediyorsan sen de muhalif sayılabilirsin ve haksızlıklara karşı çıkarsan belki bir gün o zümreye de ait hissetmezsin kendini. Diğer taraftan o bahsettiğin de bir sorgulama olabilir ama güçlünün yanında olmak kolay olandır. Statükodan yana tavır almak kolay olandır. Yoksa elbette ki tercihin seni bağlar. Siyasi konulara da çok girmek istemem a siyaseti b siyaseti de değil önemli olan. Bir ülkede bir kulüpte ya da bir zümrede çok büyük haksızlıklar çok büyük yanlışlar oluyorsa oraya muhalif olmak bence herkesin yapması gerekendir.Konu ile alakalı değil ama son paragrafın içinde bir şeyler söylemek isterim. Yani sorgulayan olmak için illa ki muhalif mi olmak gerekiyor? İktidar tarafından biri sorgulaması sonucu diğer muhalif partilerin bu ülkeye katkı vermeyeceğini düşünüp iktidar tarafında kalması sorgulama olmuyor mu? Bu nasıl bir düşünce yapısıdır! Demokrasi ve kişilerin düşünce özgürlüğü nerde kaldı? Sizin siyasi düşünceniz dışında kaldığı için karşı taraf sorgulamayan, demokrasi bilmeyen ve özgür düşünce hakkı olmayan mı olmuş olacak?
Yiğit şardan ve Eşref H bir duruş gösterdi başkanlık biraz duruş ve karizma işidir bence. Üstüne YŞ bence popülizm kasmadı. Sırf seçileyim diye bin tane vaat vermedi. Tam tersi şartlar zor vs dedi. Oturup dinlediğinizde de mantıklı gerçekçi bir adam YŞ. Geçmiş yönetimlerde de ekonomik icraatlarından dolayı birinci tercihim oydu ama popülizm kazandı. Burak elmas sempatik bir insan ama popülizm ile ne kadar yol alabilirsin. Diğer taraftan da Adnan Polat kanadı çoğunluğun düşüncesinin aksine bu kulübe faydalı bulduğum sportif başarıdan bağımsız beğendiğim bir kanat. Ayakları yere basan taş üstüne taş koymaya çalışan yönetimleri destekliyorum kendi adıma. Ve beni bilen bilir kimseyi de körü körüne desteklemem.Yahu Can Akan’ın özellikle Yiğit Şardan ve ekibini destekledği yoktu ki benim anladığım ve hatırladığım .Tüm listeler zayıf ama en azından EH ve İbrahim bey seçilmesin dedi.Kalan üçlüden belki Yiğit Şardanın şahsına,listesine değil, daha yakındı.Herkes Yiğit Şardana giydirdiği için biraz savundu orada da içerik düşündüğünüz kadad kötü değil minvalinde idi Başka bir adayı, EH,çoşku ile isteyen birtek vardım ben bile o olmazsa Burak Elmas seçilsin modunda idim.Forumun nerede ise tamamı Elması destekliyordu.Gayet kötü bir başlangıç yaptılar haklı olarak da dstekleyenler dahil eleştiriler başladı.Savunacak pek birşey de olmayınca forumda olmayan “düşman” yaratıp hamasate başlandı ama bence cidden kabak tadı verdi
Benimle aynı manada muhalif olman elbette gerekmez ama içinde bulunduğun zümrenin belki oy attığın partinin yaptığı haksızlıklara muhalefet ediyorsan sen de muhalif sayılabilirsin ve haksızlıklara karşı çıkarsan belki bir gün o zümreye de ait hissetmezsin kendini. Diğer taraftan o bahsettiğin de bir sorgulama olabilir ama güçlünün yanında olmak kolay olandır. Statükodan yana tavır almak kolay olandır. Yoksa elbette ki tercihin seni bağlar. Siyasi konulara da çok girmek istemem a siyaseti b siyaseti de değil önemli olan. Bir ülkede bir kulüpte ya da bir zümrede çok büyük haksızlıklar çok büyük yanlışlar oluyorsa oraya muhalif olmak bence herkesin yapması gerekendir.
Yiğit Şardan konusunda bana bel altı vurdun birkaç kez ama ben çok rahatım çünkü Yiğit Şardan'ın Galatasaray'a daha faydalı olacağını ve kötünün iyisi olduğunu düşünüyordum ama o kadar. Yiğit Şardan benim ne akrabam ne de başka bir şey ne de kendisine bir hayranlığım var. Bunu birkaç kez söylememe rağmen hala oradan vurmaya çalışman da maalesef ki kötü niyetli bir tavır.
Şu anki tabloda hissettiğim o kadar kötü başladılar ki. Yiğit Şardan da hatta Eşref H de bu kulübü daha iyi yönetirdi. Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak? Ayrıca vaat 100 gerçekleşen 5 olursa o yönetim başarısızdır ama YŞ gibi vaat 0 gerçekleşen 5 olursa başarılı da sayılabilir. Yani beklentiyi kendileri yükselttiler ve bunun da ceremesini çekecekler.
Kerem Övet yayınını kendi adıma baz almam. En basitinden kendisi Burak Elmas'çıydı. Ben değilim. Eleştirdiği noktalardan mantıklı bulduklarıma katılıyorum sadece ama katılmadığım da bir dolu şeyi vardır. FT maaşı konusunda belki de yanılıyor olabilir benim eleştirim sadece 30 milyon özelinde değil. Artmasını eleştiriyorum ben. Ayrıca ekibi florya'da dahil gayet normal filan denilmiş ama neye göre normal kime göre normal? Ayrıca daha önce ekibi dahil değildi de şimdi mi dahil? Ben kendi adıma tatmin olmadım.
iyi normalse Galatasarayın paraları peşkeş çekilmeye devam edilebilir. Sergen şampiyon olduğu için artış yapıldı. FT ikinci olduğu için mi artış yaptık? biraz mantıklı olmak lazım.Bana göre normal. Piyasaya baktığında da normal. Bugün Sergen'in yıllık 25mTL garanti para + bonus aldığı yerde çok normal. Hele ki yardımcılarının maaşı da buna dahilse.
O zaman o yayını baz alıp sponsorluk anlaşmasını bina üzerinden yapmış demeyeceğiz. Ya da Token'den gelen paraları futbola vermişler de demeyeceğiz. Onları söyleyip burada başka bir yeri baz alınca çelişki oluyor.
Bu arada sonuna kadar eleştirilmeli bu yönetim. Çünkü çelişkinin en büyüğünü kendileri gerçekleştiriyor.
iyi normalse Galatasarayın paraları peşkeş çekilmeye devam edilebilir. Sergen şampiyon olduğu için artış yapıldı. FT ikinci olduğu için mi artış yaptık? biraz mantıklı olmak lazım.
Token paraları meselesi bir realite çıksınlar aktarmadık basketbola aktarıyoruz desinler görelim. Nef sponsorluğu barter meselesi ise daha çok duyum ve tahmin. Nef ile yapılan geçmiş sponsorluklar öyle olduğu bunun da öyle olacağı bekleniyor. Yani sapla saman karıştırılmasın.
Bu arada aynı kişiler Burak Elmas'çı olmalarına rağmen Epözdemir'in başarı şeklinde açıkladığı şeylerin de MC yönetimi zamanında halledildiğini duyduklarını söylüyorlar. Söylenenler veriler ortada herkes kendi değerlendirmesini kendi akıl süzgecinden geçirerek yapsın.
Sanane kardeşim? istediğim adamın istediğim söylemini ciddiye alırım gerçekçi bulurum istemediğim söylemini de gerçekçi bulmam ciddiye almam. Seni ilgilendiren bir husus var mı? Rakamlarla oynayıp 30 değil de 20-25 demişsin. birincisi 20 ile 25 arasında 5 milyon fark var çerez parası değil bunlar ama ne olursa olsun farketmez. Benim söylediğim şey net 18 milyondan fazla olmamalıydı. 18 milyon artı 1 lira olsa bile benim için fazla. Dolayısıyla 20-25 olsa da fazla.Vitor Pereria ne yapmış da 1,5m Euro alıyor? Yahu maalesef bu işin de piyasası bu. Demek Sergen hocanın yarısı kariyer yapsa kapıyı 50m dan açacakmış o da ayrı bir şey.
Hala Burak Elmas diyorsun bana. Afedersin başlarım Burak Elmas’a. Dediğim anlaması basit. Aynı kişinin bir söylemi ciddiye alıp eleştiri yapıyorsan diğer söylemini de ciddiye almak zorundasın. Hayır o öyle değildir deyip başka bir haberi baz alıyorsan çelişki vardır.
Burak Elmas da Başkan olsa öyle. Ahmet de olsa öyle Mehmet de olsa öyle.
Adam diyor ki benim duyumum token paralını aktarmış. Eyvallah doğrudur eleştirelim. Yine aynı adam diyor ki benim duyduğum 3m Euro değil 20-25m TL maaş ve ekininin de maaşı bunun içinde.
İkli doğru ikincisi palavra. Buna mantıksız deyince Burak Elmas’cı oluyorsun
Ana kuzusu, topal, babasının bile sevmediği, karısının onunla bununla düşüp kalktığı Hephaistos bir şey çözemez.Kavga etmeyin çocuklar. Hephaistos geldi sorununuz neyse çözelim.
Demiştim hep; temmuz ayını bekleyelim diye. Futbol konusu fiyasko olsa da basketbolda inancım vardı transfer konusunda. Çok güzel yönetici hamleleri ve oyuncu hamleleri geldi. Fakat anlayamadığım bir nokta var; Dee Bost ve özellikle Melo gibi isimleri nasıl oldu da biz alabildik o kadar EL takımları arasından ? Bu bir Zeytingöz başarısı mıdır yoksa bizim bütçemiz cidden EL takımlarının elinden oyuncu kapacak kadar yüksek mi? Zannediyorsam FB’nin de istediği yazılıyordu yalan değilse.