Burak Sezgin

Bir gün gelecek sıradan oyuncu olmayı kabul etmeyecek ve 'Ben gerçek bir yıldızım' diyerek potaların önünde basketbol topu ile dans edecek diye bekledim. Hiçbir şeyin esirgenmediği Burak'ta boy desen, metre metre, endam desen ona keza, basketbol temel ilkelerid de var... Eh, bir oyun kurucu kadar şutta attığına göre daha ne olsun be adam! Ama kendini gösterecek bir yol bulmak yerine kolaya kaçıp, üç saniye koridorunda kavgaları pas geçip kaymakçılık yapmak aslında sana hiç yakışmıyordu. Arada bir aldığın ribaundlarla istatistiklerini düzeltmek sana hep yeterli geldi gibi!Oysa bu sezon galibiyetlerde aslan payını alacak role soyunmak sana çok yakıştı. Üç saniye içinde didişmelerde, göğüs göğüse kavgalarda tırsmadığında, gereğinde attığın uzaktan şutlar göze batmıyor. Böyle oynamaya devam edersen Tanjeviç seni 12 Dev Adam'ın arasına almak için düşünmeyecektir..Kolay gelsin.
İsmet Badem
HELAL OLSUN BURAK SEZGİN.
Tanjeviç bu adamı görmeli artık.
 
Arkadaslar basketbol takimimizi epeydir izleyemiyordum yurtdisinda yasadigimdan, (eski Darwin'li Michael'li... kadrodan beri) fakat bugunku takimimizda Burak ve Arda'yi gercek Galatasaray'li olarak gordum. Hele Burak takim arkadaslarini bircok pozisyonda uyardi ve daha yurekten oymalari yonunde telkinlerde bulundu ki beni cok duygulandirdi... Bizim Burak gibi yurekten oynayan ve davranan oyunculara ihtiyacimizin buyuk oldugunu dusunuyorum.
 
Burak Sezgin Sakatlandı mı?

Sevgili arkadaslar,

Bugunun Hurriyet Gazetesi'nde "Burak Sezgin antremanda el parmagini kirdi, playoutlarda oynayamayacak" diye bir haber var. Turkbasket'in web sayfasinda veya baska yerde bu habere rastlamadim. Bu haberin dogrulugu hakkinda bilgi verebilecek olan var mı?

Eger bu haber dogruysa isimiz iyice zorlasti, kadro iyice daraldi. Ustelik artik uzun rotasyonu nasil yapilabilecek, hicbir fikrim yok.
 
dawkins bu haberi bende okudum ama hiç bir yerde haberine rastlıyamdım sanırım yalan bir haber eğr doğruysa işimiz gerçekten çok zor uzun rotasyonu nasıl yapcaz ama inşallah yanlış bir haberdir.
 
Kötü olmuş.. Hem tecrübesiyle hem de poisyon itibarıyla play-out ta güvendiğim isimlerin başında geliyordu. Bu durumda oynayacak yabancılarımızın seçiminde bir kat daha dikkatli olmalıyız
 
Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) play-out'a kalan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda, Burak Sezgin'in dün yapılan idmanda sağ el baş parmağı kırıldı. Yapılan açıklamada Burak'ın tedavisine başlanıldığı fakat play-out maçlarında büyük olasılıkla forma giyemeyeceği bildirildi.


Bu ne şanssızlık ya..
 
arkadaşlar son aldığım duyumlara burak sezgin çok yoğun tedaviye alınmış tedavi olumlu giderse birinci maç olmasa bile ikinci maç %90 oynayacakmış
 
Sevgili gs1905,

Kaynagin dogrulugundan eminmisin? Bu yazdigin dogruysa cok guzel olur ama maalesef heryerde "Burak'in playoutlarda oynamasi cok zor diye yaziyor" :(

Eger senin soyledigin dogruysa, dile benden ne dilersen!!
 

Üst