Burak Sezgin

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Burak Sezgin'le tekrar anlaştı.. Sarı kırmızılı külüpte, 18 Temmuz Pazartesi günü yapılacak yönetim kurulutoplantısından da onay çıkması halinde, Burak'la resmi sözleşme imzalanacak..

bu nedemek ya yonetım kurulu toplantısınından onay cıkmayacak mı yanı
bızım yonetım kurulumuz var mı???
cok sacma bı acıklamaYONETIM KURULUNDAN ONAY CIKMASI HALINDE :D :D
 
Biz böyle Kolpalıklarla zor adam oluruz....
Eskiye dönmek istiyorsak bunları aşmamız gerek!!!!
Burak Sezgin'i işi iyi ilk defa başarılı bir TÜRK oyuncuyu kadroda tutabildik bunada Şükür!!!!!!! :claps :claps :claps
 
Basketbol... Galatasaray, Burak Sezgin'le yeniden anlaştı...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Burak Sezgin'le tekrar anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şubesi genel menajeri Müge Berkalp, geçtiğimiz sezon takımın kaptanlığını üstlenen 31 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllığına yeniden anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Berkalp, 18 Temmuz Pazartesi günü yapacakları yönetim kurulu toplantısından da onay çıkması sonrası, Burak'la resmi sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.
 
Önder' Alıntı:
Basketbol subesi genel menejeri Müge Berkalp mi? Nasıl oluyor yahu?Safari nerden buldun bu haberi?

abı haber galatsaray.com da var...muge berkalp bayan antrenoru degıl mıydı ya????noluo galatsarayda gorev degısıklıklerı mı oldu????
 
Cihat Levent-Tuğrul Demir-Müge Berkalp.Bu kişilerin şubede hangi görevde bulunduklarını lütfen bilen biri yazsın.
 
Burakla anlaşılması cidden güzel bir durum.Şahsen Burak'ın basketbolu Galatasaray'da bırakmasını isterim.
Ayrıca demekki şubede hareket başladı. ;) :)
 
Başarısız olan ve istifa etmesi gerektigini düsündügümüz kişiler yükseliyorlar. Böyle bir kulüp anlayısı sanırım dünyada baska yoktur :).

Bir baska konuda; bu transferin gerceklesmesi icin yönetim kurulu toplantısında onay beklendigi yazılmıs.. Peki resmi sitede anında yalanlama yapabilecek yetkiye sahip olan basketbol şubesinin transferlerde yetkisi yok mu hic? Neyse beklemeye devam etsinler bakalım yönetimin onayını..

Saygilar,
 
Haber tahminen bir kaynakyan o şekilde çıktı ve basına öyle geçti. Eğer haber doğru ise "başarıyı ödüllendirme" anlayışı baya farklıymış bizim klubün. Bir de yönetim kurlu napacak acaba? Oturup Burak'ın geçen seneki oyunun değerlendirip akıma faydalı olup olmayacağını mı tartışacak? Cidden çok enteresan bir yönetiliş şeklimiz var :?
 
Guzel yakalamissin Can,

istifa etmesi gereken kisi menajer olmus. Sanirim menajerligide onaylanmadiki anlasma onay bekliyor :)

Subede herhalde koltuk kapanin elinde kaliyor. Sahipsiz subeye, erken hareket eden oturuyor buldugu koltuga.


Cem, yönetilis veya yoneten yok suanda yukarida yaptigim espiri sanirim gercek. Sanirim Turgay Kıran once koç sorununu cozecek. Yeni kocda bir yapi olusturacak.
 
Biz de koltuk istiyoruz :p
Bizim neden koltuğumuz yok ;)

Biz koltuk sevdalısıyız ya malum :)


Koskoca klupten bir babayiğit çıkıp da masaya yumrugunu vuramayacak mı ya? Neyin onayı bekleniyor Allah aşkına ...
Basketbol Şubesinin durumu ne kadar da içler acısı, düşündükçe kahroluyorum. Gercekten Galatasaray' a ve basketbol sporuna gönülden aşık biri ortaya çıksın artık.
 
Arda ogame olsa koordinat verirdim sana ama bu konuda koordinata ihtiyacin yok :) Bu arada kimse dile getirmiyor ama bu kadar sıkıntıya ragmen Galatasaray'in ismi yetiyor demek ki, kimsede sonuna kadar birakmiyor koltugunu :shock:

Saka bir yana bekleyelim izleyelim. Koltuklarin ASIL ve YETKILI sahipleri kim olacak. Arayislar ne zaman sonlanacak.

Cafecrown zaten izin vermez bu yapilanmaya ama olurda bir terslik cikar ve Cafecrown cayarsa acaba diyorum ana yönetim aman bize dert tasimasinlar, sorunlari basina yansitmasinlar yeter mantigiyla subeyi koltuk kimin olursa olsun zihniyetiyle bos birakmayimi tercih edecek.
 
Bu kadar düzensiz,laçka,ne yaptıgını bilmeyen ve basiretsiz insanların yönettigi bu klüpte kalan ,yeni gelen tüm oyuncuları taktir etmek lazım dogrusu !
 

Üst