Şunu anlayamıyorum nasıl oluyor da büyük bir sponsor bulamıyoruz.İki üç tane orta şekerli sponsor bulsalar da olur,bütçemiz artsın 20 milyon Eurolara gelsin.
AMK nın doğeu bir haberini gören varmı?AMKSPOR
Galatasaray basketbolda tarihinin en başarılı son 2 sezonunu yaşarken, bütçe küçültüyor. Geçen sezon 19 yıl sonra şampiyon olan ve önceki gün bir kez daha finale çıkan erkek basketbol takımının ardından, hem kupa, hem lig hem de Euroleague’de Fenerbahçe’yi geçip kupaları toplayan kadın takımı da camiayı sevince boğmuştu.
Ancak taraftarlar basketbola her zamankinden daha çok bağlanmışken, yönetimin bütçe daraltma kararı alacağı öğrenildi. Euroleague’de A lisansı için girişimleri hızlandıran sarı-kırmızılıların neden bu kararı aldığı ise merak konusu.
ps. vallah dogruysa gercekten rezalet ne demek yaa senin adin GALATASARAY nasil bi saglam sponsor bulamiyorsun !!!
bu konuyu daha iyi bilen arkadasimiz varsa lutfen dogru yada yanlis oldunu aciklasin
AMK nın doğeu bir haberini gören varmı?
Dogru diyorsun Murat okadar mi cok paralarini seviyorlar bizim zengin Galatasaraylilar ? Niye bi guclu sponsor almiyor basketbol subeyi niye sponsor olmuyor anlamadik gitti!Galatasaray'lı zenginler karşıyaka'nın zenginlerin onda biri kadar bu kulübe bağlı değiller. Yönetimlere laf atılıyor da yahu biri voleybol takımlarını ben alacağım dedi de yönetimler mi tuttu. Ya da Basketbol şubesine ben destek vereceğim dedi de yönetimler mi hayır dedi.
Ülker'i (hadi onlar birleşti) aradılar mı? Voleybol'a ve Basketbola sponsor bulmak zor. Burada Klubüne bağlı adamlar olacak. Bizde yok.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Bir sorum olacak, sponsorluk masraflarını vergiden düşemiyormusunuz? Ben düşülüyor diye biliyorum..