Bütçe ve Sponsorluk

Henüz resmileşen bir şey olmamasına rağmen tbf.org'ta Galatasaray Odeabank diye geçiyor. Bu nasıl olabilir ? İkinci olarak Can Topsakal'ın açıklamalarına dayanarak söylüyorum ki Odeabank sponsorluğu an itibariyle balon pozisyonuna dönüşmüştür. Seçimden sonra yeniden durum gözden geçirilecek diyor. Halbuki Kulüp Başkanımız Dursun Özbek seçim öncesi erkek basketbolda tarihin en büyük sponsoru hazır seçim sonrası açıklayacağız demişti. Hani nerede diyorum?

Netice itibariyle tam da burada bir sıkıntı yaşıyoruz hepimiz. Bu yönetim anlayışı TR'ın en büyük spor kulübü Galatasaray taraftarını salak yerine koyma cesaretini her seferinde umarsızca göstermeye kalkıyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Allah yardımcımız olsun diyorum.

Bu baştaki şahıs sözde Maliye alanında uzman değilmiydi? Yöneticilik alanında müthiş şeyler vadetmiyormuydu? Futbolda basketbolda formalar aylardır boş.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylenen odeobank ile anlaşıldı imzaya kaldı ama bir şekilde bekletiliyor .Öte yandan Hafta somu lig baslıyor resmi bir anlaşma yok.Her geçen gün değeri düşmüyor mu bu işin ? Mesela kombineler basıldı uzerınde sponsorun ısmı yok (mu?) .Adam sezon basladıktan bır ay sonra neden aynı parayı versın ? 1 ay isim hakkını kullanmamış olacak.Hatta hazırlık dönemimin bile önemi vardı.Bu işin içinde bir iş olmalı asamlar 3 milyon Avro verecek biz ne zaman okey dersek böyle birşey ticari mantığa uyuyor mu ?

8 Ekim 2015, takımın hala bir sponsoru yok. Başkan tv'de haftaya imzalıyoruz dediği için medyaya bir haber uçurdular, imzalıyoruz, herşey tamam diye. Sonra kulaklarının üzerine yattılar. Bu yönetemeyici ve aynı zamanda da herkesin gözünün içine baka baka yalan söylemekten çekinmeyen zatı muhteremler yakışıyor mu 110 yıllık kulübe?

Türk sporunun yüz yıllık yalanıydı "Hocamızın arkasındayız", en geç iki haftaya kovulurdu bahsi geçen hoca.

Şimdi de Dursun Başkan sağolsun, "haftaya" kelimesi... Neredeyse her röportajında kullanıyor, ve neredeyse tamamının altı boş çıkıyor :(
Sadece onu dinlerken değil, normal hayatta duyduğum zaman dahi rahatsız oluyorum bu kelimeye.

Bu bütçe ile en az iki rakibimizden 7 kat gerideyiz. Tarafsız bir gözle bakarsak bu sezon takım 4.olursa başarılı diğer sonuçlarda başarısız sayılır. Galatasaray'lı gözüyle bakarsak her halükarda başarısızlık ufukta gözüküyor. Yönetim takımın başarısızlığından bence keyif alır çünkü her fırsatta getirisi yok vs dendiği için her zaman ki gibi bizleri salak yerine koymaya kalkıp bakın görüyor musunuz mantığı olacak. Daha sezon resmen başlamadan umutsuz durumdayım. Eğer sonuçlar olumsuz giderse Ataman sezon bitmeden ayrılır diyorum.

Tüm bu ihtimalleri mucizevi bir takım dayanışması, birliği ve şans(sakatlık olmaması vs) bozar başarılı da olabiliriz. Umarım böyle olur...

Yaaa yok mu la takıma sahip çıkacak bir iş adamı. Bu gs iş adamları derneğini falan basalım. Yönetime mail atalım bir şey yapalım kadın ve erkek basketbola sahip çıksınlar. Kadınlara en az iki takviye lazım( üstelik federasyonla bu kadar inatlaşmışken güçlü olmamız lazım) erkek basketbolda da bir iyi guard çok şey çözer.. huertas avrupaya dönecekse kaçırmayalım ama bence bu sezon dönmez lakersta süre alıyor...

Bazen bende düşünüyorum yokmu zzengin gsli işadamı ya. Nolcak şort sponsoru olsan, hem reklamın yapılır hemde vergiden düşersin.

Muharrem Ustanın Tsye yaptıklarını yapacak işadamı bizde de vardır mutlaka. Öyle bir genelleme yapmak doğru olmaz kimsenin avukatlığını yapmak gibi olmasın ama. Bence de bu kulüpteki lise hegemonyası kulübün her alanda önünü kesiyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zengin bir iş adamı olsam hayatta şu klübün içine girmem. Ben o kadar parası olan , belli bir itibara sahip bir adam olucam ama klübe üye olmak için 40 takla atmam gerekecek. Üstüne camiada da ölene kadar 2. sınıf üye olarak kabul edileceğim. Parayı vereceğim ama söz hakkım da olmayacak. Abi bu şartlarda kim neden olsun manyak mı bu adamlar ?
Fener'in voleybol sponsoru Aydınlar iken Aziz sırtında taşıyordu adamı. Sonra araları açıldı filan ama o buranın konusu değil zaten. Sen şimdi gidip GS'ye sponsor olsan verdiğin parayı takip bile ettirmezler adama.

GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI'NA SPONSOR OLACAK

Burak'ı alıp gitmek isteyen Shanghai Shenhua'nın Singapur'da yaşayan Başkanı Zhu Jun, G.Saray'la da bir sponsorluk anlaşması yapmak istediği ortaya çıktı. 'The Nine' isimli bir bilgisayar oyunları devi şirketinin CEO'luğunu yapan Jun'un Galatasaray Basketbol Takımı'na sponsor olmayı düşündüğü belirtildi. Kulüp isminin önüne The Nine markasını vermek isteyen Jun'un reddedilemeyecek bir teklif yapmak için Başkan Dursun Özbek'ten randevu talep ettiği bildirildi

Bu şekilde haberler var fotospor da 5 yıllığına 100 milyon euro diyor böyle bir şey olsa efsane olur sanırım

GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI'NA SPONSOR OLACAK

Burak'ı alıp gitmek isteyen Shanghai Shenhua'nın Singapur'da yaşayan Başkanı Zhu Jun, G.Saray'la da bir sponsorluk anlaşması yapmak istediği ortaya çıktı. 'The Nine' isimli bir bilgisayar oyunları devi şirketinin CEO'luğunu yapan Jun'un Galatasaray Basketbol Takımı'na sponsor olmayı düşündüğü belirtildi. Kulüp isminin önüne The Nine markasını vermek isteyen Jun'un reddedilemeyecek bir teklif yapmak için Başkan Dursun Özbek'ten randevu talep ettiği bildirildi

Bu şekilde haberler var fotospor da 5 yıllığına 100 milyon euro diyor böyle bir şey olsa efsane olur sanırım

Hangi sitenin haberi bu?

Duygularla oynama mevsimi açılmıştır,bizim başımızda basketbola değer verenler var mı ? Değer verenlerin hem salonları var hem artık euroleague'de bir kültür oluşturuyorlar,gerçekler bunlardır fanatizm daha hoş gelecekse biz acıların takımıyız 2 kişiylede kazanırız,fakiriz ama gururluyuz bu muhabbetlerede girerim

Sonuç olarak ben inancımı kaybettim,bu ortamda hiçbir güzel şey olmaz,ne salon ne sponsor ve hatta umarım seneye bu günleri aramayız