Henüz resmileşen bir şey olmamasına rağmen tbf.org'ta Galatasaray Odeabank diye geçiyor. Bu nasıl olabilir ? İkinci olarak Can Topsakal'ın açıklamalarına dayanarak söylüyorum ki Odeabank sponsorluğu an itibariyle balon pozisyonuna dönüşmüştür. Seçimden sonra yeniden durum gözden geçirilecek diyor. Halbuki Kulüp Başkanımız Dursun Özbek seçim öncesi erkek basketbolda tarihin en büyük sponsoru hazır seçim sonrası açıklayacağız demişti. Hani nerede diyorum?
Netice itibariyle tam da burada bir sıkıntı yaşıyoruz hepimiz. Bu yönetim anlayışı TR'ın en büyük spor kulübü Galatasaray taraftarını salak yerine koyma cesaretini her seferinde umarsızca göstermeye kalkıyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Allah yardımcımız olsun diyorum.
Netice itibariyle tam da burada bir sıkıntı yaşıyoruz hepimiz. Bu yönetim anlayışı TR'ın en büyük spor kulübü Galatasaray taraftarını salak yerine koyma cesaretini her seferinde umarsızca göstermeye kalkıyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Allah yardımcımız olsun diyorum.