Şöyle kendi adıma nokta koyayım,Galatasaray'ın salonu olmalı,iyi bütçesi olmalı,sahada ve saha dışında hakkı korunmalı,bu yazdıklarım karşı tarafta var ama onları bir kenara itelim X kulüpte bunlar varsa bu güzeldir,içeriğe gireceksek çok şey yazarız,Fb'nin salonunu görsellik olarak beğeniyorum ama atmosfer 0 , evet zengin kesim salonda ve maçlar tiyatro havasında ama bunlar böyle diye salon istemekten vazgeçmeyiz.Bizimkiside öyle olmaz,tribün yapısı farklı olur.Yani bir takımın fb,bjk,banvit veya şu,bu takım,salonu varsa,iyi sponsoru varsa,hakkı korunuyorsa bu güzel birşeydir,içeriğe gireceksek hepimiz birşey söyleriz,her taraftar rakip takımın sahip olduğu şeye çamur atar genelde,mesela uefa kupamıza tesadüf diyenler,bizde onların basketbolda yaptıkları için ülker yaptı falan diyoruz fakat bir şirket bizede salon yapsa hoşumuza gider,olaya böyle bakarsak hiçbir konunun sonu gelmez,en güzeli sahaya her iki tarafında eşit şartlarda çıkması ( salon,bütçe,lobi ) ve bizlerin sadece saha içinde yaşananlara dair yorumlar yapmamız
Son olarak ben bir Galatasaray'lı olarak
İyi bir yönetim
Basketbola sevdalı bir başkan
Çok güçlü bir sponsor
Yuvamız olacak bir salon
Heyecan verici,euroleague'de zirveye oynayan bir kadro istiyorum,bu hepimizin hayalidir,bu hayale ama öyle ama böyle,içeriğe girmiyorum fb,real madrid,barcelona gibi takımlar ulaşmıştır,ben onların yanına Galatasaray'ın da eklenmesini istiyorum,hepsi bu ..