Büyük handikap: Ayhan Şahenk

Ayhan Şahenk spor salonunun iki senedir takımımızın kanayan yarası olduğunu düşünüyorum.
Elbette belki daha öncelikli konular var.Oyucuların durumu, teknik ekip, sakatlar vs..
Ama bugünkü maçtaki taraftar sayısı yani nasıl tarif edeyim "şaka"gibiydi..
Ki bu durum diğerki maçlardada farklı değildi.

Çözüm.
Takımımıza "yakısan ,yakısmayan saha" durumlarını geçersek bence en mantıklı çözüm kesinlikle Ahmet Cömerttir.Küçüktür.Pek modernde sayılmaz.Ama gerek bakırköy-ataköy cevresindeki kemik GS taraftarları gerek sahanın merkezi konumu nedeniyle hatrı sayılır bir taraftar kitlesi oluşturacaktır.

Çünkü fener-bjk-telekom ve efes maçları dışında Ayhan sahenk in durumu tam bir komedi.

Tamam Ayhan Şahenk'e ulaşım zor filan ama fota arkası olmayan bir sahada istediğin kadar ses çıkar ama atışlara etki olmaz.Hem bizim asıl hedefimiz büyük maçları kazanmaksa o zaman Şahenk 'fiyasko' olmaktan çıkar ve bir güç haline gelir.F.ülker Şahenk'te oynadığı son üç maçı kaybetti.İlla seyirci izlesin çok kişi gelsin derseniz bende Haldun Alagaş'ı tavsiye ederim.Hem anadolu yakasındakiler rahat ulaşır hemde avrupa yakasındakiler 2 otobüsle gelir.Ama orada da pota arkası beyaz duvar.
Ayrıca takım avupada 30 sayı fark yemeye devam ederse zaten Cömert'te de seyirci gitmez yeter artık der.Salon tartışmasını sene başında yaptık zaten bana göre canlandırmanın gereği yok.

Ayhan Şahenk'de bütün büyük maçları full oynuyoruz.Bizim amacımızda büyük maçları kazanmak.Diğer maçlarda kemik taraftar yerini alıyor ve destek veriyor,yine iyi sonuçlar alıyoruz zaten.

Onun dışında Ayhan Şahenk dolduğunda çok iyi atmosfer yaratılıyor.

Zaten Türkiye'nin en rezil salonu Ahmet Cömert birçok açıdan Ayhan Şahenk'in yanından geçemez.

Bence pek mantıklı bir öneri olmamış.

Hakan Oksuz' Alıntı:
Çözüm.
Takımımıza "yakısan ,yakısmayan saha" durumlarını geçersek bence en mantıklı çözüm kesinlikle Ahmet Cömerttir.Küçüktür.Pek modernde sayılmaz.Ama gerek bakırköy-ataköy cevresindeki kemik GS taraftarları gerek sahanın merkezi konumu nedeniyle hatrı sayılır bir taraftar kitlesi oluşturacaktır.

Abdi ipekçi desen neysede ahmet cömert te oynamak iyi olmaz. bi kere Salon çok küçük.ayrıca ahmet cömert e geçtiğimizde küçük maçlardaki seyirci sayısının artacağını sanmıyorum.büyük maçlarda ise zaten hangi salon olursa olsun doldururuz.

Bu konu defalarca tartışıldı zaten. Her seferinde de Şahenk'in şu an içn ne doğru yer olduğu sonucuna varıyoruz zaten. En azından çoğunluk öyle diyor ki bence de öyle. Üstelik Şahenk'in yanlış tercih olduğunu gösterirken, bir gün önce scoreboard arızasından dolayı oynanamayan maçın, son haftalardaki futboluyla zevk vermeye başlayan futbol takımının maçıyla çakışan saatte oynanan tekrarını örnek vermek doğru değil. Üstelik haftaiçinde gidip fark yedikten sonra, istenen mücadeleyi gösteremedikten sonra, seyirciden ilgi beklemek haksızlık olur.

bu takımın hafta içi performasını düşünürsek dünkü seyirci çok bile.Bu sezon içerideki bütün bayan maçlarına geldim ve dünkü maç efes maçını saymazsak gittiğim ilk erkek maçıydı.Ve dediğim gibi takımın sahadaki durumunu düşünürsek kalabalıktı diyebiliriz

Eren Aydın' Alıntı:
Tamam Ayhan Şahenk'e ulaşım zor filan ama fota arkası olmayan bir sahada istediğin kadar ses çıkar ama atışlara etki olmaz.Hem bizim asıl hedefimiz büyük maçları kazanmaksa o zaman Şahenk 'fiyasko' olmaktan çıkar ve bir güç haline gelir.F.ülker Şahenk'te oynadığı son üç maçı kaybetti.İlla seyirci izlesin çok kişi gelsin derseniz bende Haldun Alagaş'ı tavsiye ederim.Hem anadolu yakasındakiler rahat ulaşır hemde avrupa yakasındakiler 2 otobüsle gelir.Ama orada da pota arkası beyaz duvar.
Ayrıca takım avupada 30 sayı fark yemeye devam ederse zaten Cömert'te de seyirci gitmez yeter artık der.Salon tartışmasını sene başında yaptık zaten bana göre canlandırmanın gereği yok.

Abi sezonda 4 tane büyük diyebileceğimiz maç var..Peki diğer 26 maç...İşte handikap burda ortaya çıkıyor..Yoksa Efes maçında Abdi İpekçi de ful doluyor..

Tamam Hakan kardeşim dediklerin azda olsa doğruluk payı var fakat bende basketbol oynadığım için biliyorum arkası beyaz duvar olan bir potayla, arkasında yüzlerce kişi olan potaya atmak bir olmuyor.Emin ol bu takım Avrupa'da iyi durumda olsa daha doyurucu taraftar gelir.26 maçın hepsine gelmez ama en az 17-18 inde hazır bulunur.'Geçen sezon öyle olmadı avrupada başarılı olmamıza rağmen' dersen de geçen sezon takım bu kadar büyük reklam ile kurulmadı ve bu kadar yıldız yoktu.Bu sezon basketbolla en alakasız arkadaşım bile bana aldığımız oyuncuları sordu bilgi aldı hatta maça bile götürdüm.Bence oyuncular iyi oynayarak en azından her maç 800-900 kişi salona çekerlerdi ama avrupa maçlarındaki ruhsuzlukları ile bunu kaçırdılar. Emre Sarp'ın dediği gibi bu konu defalarca tartışıldı ama hep aynı sonuç çıktı.

Taraftar gözüyle bakarsak banada Ahmet Cömert daha iyi geliyor.Fakat gerek salon imkanları gerekse basketbolcunun nasıl etkileneceğini pek kestiremiyoruz açıkçası.Basketbol oynamadığım için salon basketbolcuyu ne gibi etkiler bilemeyeceğim ama Ahmet Cömert gibi ufak bir salon basketbolcuyu motive etmez bana göre.Her sporda bu böyledir aslında.Apti ipekçi oynayan oyuncusunun hissettikleriyle ahmet cömertte oynayan oycunun hissettikleri farklıdır.Ve ya Ayhan Şahenk ile Ahmet Cömert arasında.

Ayhan Şahenk bu koşullarda en sağlıklı karar.

ahmet cömert oley.bbence küçük takımlarla ahmet cömert te oynamalıyız.büyük maçlarda abdi ipekçi ama ayhan şahenk te olabilr.

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="OKAN DEMIRBAS":21b8prlm]ahmet cömert oley.bbence küçük takımlarla ahmet cömert te oynamalıyız.büyük maçlarda abdi ipekçi ama ayhan şahenk te olabilr.
Hangisinde daha iyi küfür edilir sence?Onu seçelim...[/quote:21b8prlm]

Abdi İpekçide oynayalım..Daha fazla taraftar , daha fazla küfür :) :)