Büyük handikap: Ayhan Şahenk

Benim kardeşimin okulunun salonu var 2bin kişilik her maç full çeker oraya geçelim en iyisi.3 tarafı duvar güzel baskı kurarız rakibin üzerinde...

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
En doğru salon A.İpekçi ama dinleyen yok 8)

Katılıyorum... Bırakın Türkiye Kupası'nı aldığımız (sanırım) 95 senesini, bırakın cimbombomum sen çok yaşalı GS-fener play off serisini geçen seneki Efes maçına dönün...

biz orayı fuLL çekecek bir kitleye sahibiz. Karşıda oturanlar bile Abdi İpekçi'ye kolay diyor. Deniz otobüsü oradan tren.

Dsci0036.jpg

Dsci0042.jpg

Orhan1.jpg

AtakoyPLAN.JPG

Maçlarımızı burda oynayalım derim, ferah ferah maç izleriz :p

Konumuda güzel A.Cömert'e komşu, o civardan maçlara gelende daha fazla olur her şekilde!

Tek handikapı kapasitesinin 22.000 olması, büyük maçlarda sığmayız salona 8)

k_Burc_atakoy_dome_0056.jpg

k_elnino_7.jpg

k_Faruk_dome2.jpg

Dışarıdanda çok karizma duruyor, yakışır bize bu salon 8)

sefnew9.jpg

Sinan Erdem dome bitince buna benzeyecekmiş, basket maçlarında kenarlarına portatif tribünler kurulacakmış, şu haliyle kapasitesi 17.000 miş, portatif tribünlerle beraber 22.000 kişilik bir salon oluyormuş!

İyi bir ışıklandırma sistemi ile küçük maçlarda sadece portatif tribünler aydınlatılır, gelen taraftara göre üst kısımlar açılır.

Günümüzde teknoloji herşeye muktedir, yani güzel bir sistemle salonun kapasitesi 5000 e kadar düşer küçük maçlarda, buda a.şahenk gibi bir ortam sağlamamıza yeter.

Gerçi yine hayalci olduğumu düşüneceksiniz ama ne yapayım hayalsiz olmuyor :p

Gs dergisinin son sayfalarında forumlardan diye bir bölüm var.Bu konudan 8-9 kişinin görüşünü almışlar.B kişiler kim acaba? :roll:

Merak edenler dergisini alsınlar.

Mustafa önce isimleri yazıp sonra silip, merak duygularını harekete geçirerek derginin tirajını artırma çabanı alkışlıyorum : )

Potaları güzel yahu.. :)

Fülker'in Şahenk Serüvenleri;

Efes : 69 - 63 : Fülker
Daçka : 78 - 75 : Fülker
GALATASARAY : 78 - 62 : Fülker

Şu açıkça görülüyor ki bu salonu doğru kullandığınız zaman rakip takımlar için tam bir cehennem olduğunu görebiliyoruz.

Bugün yaşananlar malesef salonun değil yönetimin rezaletidir. Bugün olacakları tahmin edip ona göre önlem alabilirlerdi ama daha salon yönetimine söz geçiremeyenlerin taraftarı düşünmesini beklemek saflık olur biraz.

Elinde biletiyle dışarda kalanlar olmuşsa eger (olmuş yazılıyor) açıkçası çok üzüldüm. Haklarını bile arıycak durumda değiller. Yazık valla. Sezon başı iki doğru hamleyle herşey farklı olabilecekken yaşanan şeyler çok garip ve bir o kadar da olağan.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1p3mghhb]Bu topic olduğu gibi GS dergisinde çıkmış:)
Nasıl yani[/quote:1p3mghhb]
GS dergisi al anlarsın:)

Sinan Erdem'de oynayalım :p :p

Eren Aydın' Alıntı:
Ben aldım dergiyi yazımız çıkan sayfayı tarattım pcde duruyor :) ama siz gidin alın dergiyi güzel konular, konuklar var :)
Sakın koyma :)

GS Dergisi alalım aldıralım :)

Ne zaman derginin yeni sayısı çıkar arkadaşlarımızın alma şansı kalmaz o zaman koyarım Eyüp Abi ama en az 1 ay sonra raflardan kalkar.7 ytl fazla birşey değil hem lincoln posteri var hemde 2009 takvimi oldukça güzel.Dergisi en çok satan klüp olarak dergimiz alalım, aldıralım :)