Büyük handikap: Ayhan Şahenk

İnsanların nefes almakta zorlandığı bir ortamda olu tribünler karşısında spor yapılmamalıdır. Ahmet Cömert insan sağlığı için bile tehlikeli. Kapasitesinin üstünde seyirci alındığı zaman, üstüne bir de salonda sigara içildiği zaman salonun halini düşünemiyorum. Üstelik ilgi daha da fazla artmışken basketbola.

Şu an için daha doğrusu kendi salonumuz yapılana kadar en doğru en güzel yer Ayhan Şahenk'tir. 10 milyon dolarlık takım kurup bu takımı bakırköyde oynatmak çok mantıksız ayrıca seyirci ile takım bütünleştiği zaman Ayhan Şahenk'te gerçek güzel atmosfer oluşturuluyor. Bu konuyu konuşmak bile yersiz.

Şamil yeme bizi :p

A.Şahenk'in avantajı sahaya yakın olmasıydı şimdi A.İpekçiden bile uzak oldu, ayrıca kimsenin moralini bozmak için yazmadım ama şunuda söyleyeyim, kepez maçında yeşil koltuklarıda 1 sıra boş bıraktık, yakında kantindeki tv den izleyin diyecekler :p

Herkesle iddaaya girerim, A.İpekçi'de şuanki taraftarın 3 katı fazlasına oynarız, ama temcit pilavı oldu bu konu artık, a.şahenk'te iyi baskı kurmaya 10 metre uzaktaki ilk sırası boşaltılmış yeşil koltuklardan devam:)

Birde bana saldırmak için pusuda bekleyenlere önemli birkaç bilgi!

1-Bu topiği açan arkadaşı tanımam.

2-Topiği açan arkadaşa en ufak bir tesirim olmadı.

3-Bu konuda yazmadan duramıyorum, size nispet yapmak niyetinde değilim zorunuza gitmesin, doğru olanın A.İpekçi olduğuna inandığım için yazıyorum!

4-YILGINLIK YOK DİRENİŞ VAR :) :) :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Şamil yeme bizi :p

A.Şahenk'in avantajı sahaya yakın olmasıydı şimdi A.İpekçiden bile uzak oldu, ayrıca kimsenin moralini bozmak için yazmadım ama şunuda söyleyeyim, kepez maçında yeşil koltuklarıda 1 sıra boş bıraktık, yakında kantindeki tv den izleyin diyecekler :p

Herkesle iddaaya girerim, A.İpekçi'de şuanki taraftarın 3 katı fazlasına oynarız, ama temcit pilavı oldu bu konu artık, a.şahenk'te iyi baskı kurmaya 10 metre uzaktaki ilk sırası boşaltılmış yeşil koltuklardan devam:)
Eyüp abicim özeldende dediğim gibi pembe koltukları kaldır ( ki onlar büyük maçlarda açılacak ) arkasından iki sırada boşaltsak gene şahenkte daha iyi baskı kurulur abi meselemiz baskıysa eğer. Bi kere salonun akustik sıkıntısı yok ben bench arkasına geçerim Mirsadla göz gözede gelirim kafasınada girerim motivasyonunu bozmak adına bu İpekçide çok zor abi.

Ayrıca pota arkaları aynen duruyor pembe koltuklar sonsuza dek kaldırılsa bile, Yau bırakın pembe koltukları yan tribün tamamen olmasa :) pota arkalarıyla bile İpekçiden daha etkili olur taraftar.

Şamil 2-3 hafta önce kantinin oraya büyük bir plazma tv koydular görmüşsündür!

Peki o tv nin neden koyulduğunu biliyormusun?

Hemen cevap vereyim, tansiyonun arttığı ilerleyen maçlarda taraftarı oraya alacaklar, güvenlik ve koltukların kırılmaması sebebiyle!!!!

Sen şimdi şaka yapıyorum sanıyorsun ama ciddiyim, senin kombine en ön koltuktandı değilmi?

O zaman ön sandalye senin :p

Sarpercan Ayaz' Alıntı:
benim fikrim yeni spor salonumuz yapılana kadar ayhan şahenk te oynamaktırr...arkadaşlar çünkü ahmet cömert bize dar gelir...

Ayhan Şahenk ten dolup taşıyoruz dar geliyor bize:)
Bu başlığı açarken kimsenin tesiri altında kalmadım.Ama hacimi küçültüp kütleyi arttırırsak ki Ahmet Cömertte daha fazla seyirci olacağını adım gibi biliyorum,daha efektif oyuna daha etki eden bir kitle yaratmış oluruz.(lan amma lise kimya bilgisi oldu ha:))
Ahmet Cömert düşüncem bundandır.Ha ama derlerki Abdi ipekçi, ordaki taraftar sayısıda Ayhan Şahenkten fazla olur.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Şamil 2-3 hafta önce kantinin oraya büyük bir plazma tv koydular görmüşsündür!

Peki o tv nin neden koyulduğunu biliyormusun?

Hemen cevap vereyim, tansiyonun arttığı ilerleyen maçlarda taraftarı oraya alacaklar, güvenlik ve koltukların kırılmaması sebebiyle!!!!

Sen şimdi şaka yapıyorum sanıyorsun ama ciddiyim, senin kombine en ön koltuktandı değilmi?

O zaman ön sandalye senin :p
En ön sandalyeden iyi baskı yaparız plazmaya doğru abi :) . Şaka yaptığını düşünüyorum abi kimi nereye çıkarıyolar diyeceğim ama çıkarıyolar hiç bakmıyolar bile gözümüzün yaşına artık orada devreye basiretli yöneticiler girecek abi sadece t taraftarı kandırmakla olmuyor yöneticilik değilmi .

Başkanımız A.Polat taraftara söz verdiği gibi seneye ekim ayında salon inşaatına başlarsa, inşallah 2010 yılında maçlarımızı kendi arenamızda oynayacağız!

O güne kadar sürünmeye devam, ama a.şahenk ama a.ipekçi!

Muhalefet olmak için söylemiyorum ama Ayhan Şahenk'te hangi maçımızı dolu bir salonda oynadık? Avrupa maçlarında bile takımımızın desteğe ihtiyacı var iken yarısı ya doldu ya dolmadı! Bu konu üzerine yazılacak,çizilecek çokta bir şey yok! Artık bu sene maçlarımızı bildiğim kadarıyla Ayhan Şahenk'te oynayacağız. Normal maçlara gelen seyirci sayısı ortalama 1000 kişi. Ahmet Cömert'i bile doldurmuyor, kaldı ki Ahmet Cömert'e sığmayız deniliyor hayret! İster Apdi İpekçi'de oynayalım,ister Ayhan Şahenk'te biz salonu fb,bjk,efes,telekom maçları hariç tıklım tıklım dolu bir salon da oynamayız zaten bugüne kadar da oynadığımızı hatırlamıyorum. Şu halde iken eğer ki Apdi İpekçi'de oynasaydık komik bir durum olurdu. 12.000 kişilik salon ve normal maçlarda taş çatlasa 2000 kişi gelecekti.Koca salonda boş bir görüntü oluşacaktı.Bu olay futbol takımımızın Olimpiyat stadında oynadığı maçlara benzeyecekti.

Burak Ceyhan' Alıntı:
Muhalefet olmak için söylemiyorum ama Ayhan Şahenk'te hangi maçımızı dolu bir salonda oynadık? Avrupa maçlarında bile takımımızın desteğe ihtiyacı var iken yarısı ya doldu ya dolmadı! Bu konu üzerine yazılacak,çizilecek çokta bir şey yok! Artık bu sene maçlarımızı bildiğim kadarıyla Ayhan Şahenk'te oynayacağız. Normal maçlara gelen seyirci sayısı ortalama 1000 kişi. Ahmet Cömert'i bile doldurmuyor, kaldı ki Ahmet Cömert'e sığmayız deniliyor hayret! İster Apdi İpekçi'de oynayalım,ister Ayhan Şahenk'te biz salonu fb,bjk,efes,telekom maçları hariç tıklım tıklım dolu bir salon da oynamayız zaten bugüne kadar da oynadığımızı hatırlamıyorum. Şu halde iken eğer ki Apdi İpekçi'de oynasaydık komik bir durum olurdu. 12.000 kişilik salon ve normal maçlarda taş çatlasa 2000 kişi gelecekti.Koca salonda boş bir görüntü oluşacaktı.Bu olay futbol takımımızın Olimpiyat stadında oynadığı maçlara benzeyecekti.
Çok güzel yazmıssın..Peki o halde söyle lutfen mantıklı baktığımızda sence en uygun salon hangisi?

Hakan Oksuz' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":2h6pm6f5]Muhalefet olmak için söylemiyorum ama Ayhan Şahenk'te hangi maçımızı dolu bir salonda oynadık? Avrupa maçlarında bile takımımızın desteğe ihtiyacı var iken yarısı ya doldu ya dolmadı! Bu konu üzerine yazılacak,çizilecek çokta bir şey yok! Artık bu sene maçlarımızı bildiğim kadarıyla Ayhan Şahenk'te oynayacağız. Normal maçlara gelen seyirci sayısı ortalama 1000 kişi. Ahmet Cömert'i bile doldurmuyor, kaldı ki Ahmet Cömert'e sığmayız deniliyor hayret! İster Apdi İpekçi'de oynayalım,ister Ayhan Şahenk'te biz salonu fb,bjk,efes,telekom maçları hariç tıklım tıklım dolu bir salon da oynamayız zaten bugüne kadar da oynadığımızı hatırlamıyorum. Şu halde iken eğer ki Apdi İpekçi'de oynasaydık komik bir durum olurdu. 12.000 kişilik salon ve normal maçlarda taş çatlasa 2000 kişi gelecekti.Koca salonda boş bir görüntü oluşacaktı.Bu olay futbol takımımızın Olimpiyat stadında oynadığı maçlara benzeyecekti.
Çok güzel yazmıssın..Peki o halde söyle lutfen mantıklı baktığımızda sence en uygun salon hangisi?[/quote:2h6pm6f5]
caferaga spor salonu:D:D:D

ya arkadaşlar biz ahmet cömert i istiyoruz yöneticiler şahenkte ısrar ediyorlar.sahenkte ort.200 kişiye oynuyoruz ,ahmet cömertte ise 1500 ort. oynardık kesin.yönetimi tekrar bu tutumundan dolayı protesto ediyorum.tekrar bende sizin gibi AHMET CÖMERT diyorum