Büyük handikap: Ayhan Şahenk

Ayhan Şahenk kesinlikle bizim için avantajdır. Tamam girişinde büyük bir sıkıntı yaşandı fakat o sert potalar gerçekten avantaj oluyor bize. Fülkerin bu salondaki 3 maçını da kaybetmiş olması şans değil. Özellikle dış atışa önem veren takımlar için gerçekten bir cehennem bu salon.

Merhabalar,

Yönetim forumu takip ettiğini bu ayda göstermiş. Galatasaray Dergisi'nde yayınlanan 'Forumlardan' bölümünde, bu başlık altında yazılanların bazılarının alındığı bir mesaj yayınlamış ve mesajın başlığıda burdakiyle aynı.

Eyüp Yıldız, Emre Sarp Kocaoğlu, Hakan Oksuz, Ben ve daha bir çok kişinin mesajı var.

Bu Ayhan Şahenk Spor Salonu Galatasaray'ın madara edildiği yerdir ! Pembe koltukları verilmez,çıkışlarda sadece tek kapı açılır,yaptığımız tezahüratlardan dolayı Ahmet Dedehayır'ın bize sus işaretleri yapması ki sus işaretlerini yapmasının nedeni salondan çıkarılma korkusudur.Güya maçlarda evsahibi olarak gözüküyoruz ama deplasman takım bizden daha rahat maç izliyor.

Berk Tuna' Alıntı:
Merhabalar,

Yönetim forumu takip ettiğini bu ayda göstermiş. Galatasaray Dergisi'nde yayınlanan 'Forumlardan' bölümünde, bu başlık altında yazılanların bazılarının alındığı bir mesaj yayınlamış ve mesajın başlığıda burdakiyle aynı.

Eyüp Yıldız, Emre Sarp Kocaoğlu, Hakan Oksuz, Ben ve daha bir çok kişinin mesajı var.
Berk bahsettiğin olayda yönetimin değil, dergi yayın ekibinin forumu takip ettiğinin göstergesidir. Tabi basketbol şubesi de takip ediyor forumu, o ayrı...

büyük handikap bence o potalar sayesinde yıldız oyuncularımızın şutları girmiyo(guroviç agustus ışıl şaziye)şaziye mesela bjk ile yaptıgımız maçta ne güzel üçlükler attıydı

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Berk Tuna":2qwms857]Merhabalar,

Berk bahsettiğin olayda yönetimin değil, dergi yayın ekibinin forumu takip ettiğinin göstergesidir. Tabi basketbol şubesi de takip ediyor forumu, o ayrı...[/quote:2qwms857]

Haklısınız. Yanlış ifade ettim. Elime dergiyi aldım ve o sayfaya çok göz atmazdım. Berk Tuna'yı görünce bir heyecanla okudum, benim için çok güzel bir anı oldu :)

Milyon dolarlık takım kuruyoruz, sonra A.Şahenk'in sert çemberlerinden medet umuyoruz, ne yaptı o çemberleri dün Telekom???

Bir salonun her maç için ayrı bir oturma planı olabilirmi???

O günkü salon amirinin keyfi neyse bizde ona göre oturuyoruz, bazen yeşilleri bile birer ikişer sıra boş bırakmak zorunda kalıyoruz, tam bir komedi.

Birgün ciddi bir deplasman taraftarı gelirse o salona tek kelimeyle söylüyorum çok büyük olaylar çıkar, giriş kapısı aynı, kantinler aynı, wc ler aynı, tam bir rezalet.

Allah sonumuzu hayır etsin.....

Uzun zamandır salona gitmiyordum ve televizyondan gördüğüm kadarıyla Ayhan Şahenk'de oynamamızın mantıklı olduğunu düşünüyordum. Ancak son Telekom maçında gördüm ki Ayhan Şahenk'de binlerce kişi olmasına rağmen pembe koltuklar olmadığı için salon avantajını ele geçiremiyor, oyuna müdahale edemiyoruz. Ayhan Şahenk'e giden yol ise tam bir eziyet oluyor.

Benim isteğim saha avantajını kullanamadığımız, başkalarının emirler verdiği ve istediği koltukları kapattığı bir salondansa; sahası güzel, tribünleri güzel ve en önemlisi her yerden daha rahat ulaşılabilecek Abdi İpekçi'de oynamamız. Abdi İpekçi'ye hangi maç olursa olsun hem daha fazla seyirci gelecektir, hem daha iyi bir atmosfer yaratılacaktır. Salonun dolmadığı küçük maçlarda perde aracılığıyla istediğimiz ortamı yaratabilir büyük play-off maçlarında ise bütün salonu kullabiliriz.

DUY SESİMİZİ YÖNETİM!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Milyon dolarlık takım kuruyoruz, sonra A.Şahenk'in sert çemberlerinden medet umuyoruz, ne yaptı o çemberleri dün Telekom??
O çemberlerin bize sağladığı avantajları göz ard etmeyelim

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2fpsvv5l]Milyon dolarlık takım kuruyoruz, sonra A.Şahenk'in sert çemberlerinden medet umuyoruz, ne yaptı o çemberleri dün Telekom??
O çemberlerin bize sağladığı avantajları göz ard etmeyelim[/quote:2fpsvv5l]
dünyanın neresinde görülmüş potalardan kendine avantaj sağlamak?
bence değiştirmeli daçka o potaları. sanki düzgün potalar olsa kazanamıyacağız.niye çemberlerden yardım bekliyoruzki?

Fener maçından sonra övdüğümüz işte bu günler için var dediğimiz potaları bir maçta sattık bakıyorum.Eyüp Abi'nin dediği bir açıdan doğru medet ummak yanlış fakat rakip için caydırıcı bir etkendir.Telekom deliksiz 3lük attığı için onlara sökmedi ama:).
Ayrıca Yunus fener maçından sonra 'Bende o potaları beğenmiyordum ama yarını gördük iyiki var o potalar' gibisinden laflar etmiştin.Bir karar ver artık :)

Yıllardır basketbolun içinde olan, ülkemizde artık basketbolun profesörü olmuş teknik adamlar ve spor yorumcuları bile bu çemberlerin etkisinden söz ediyorsa, bizim burada "çemberin etkisi olmaz" dememiz saçma olur zaten. Etkisi olacaktır tabiki ama bir ölçüde, sonuçta savunmada rakibi zor şutlara yöneltmek lazım potanın etkisini görmek için. Nasılsa bu çembere top girmez diye birşey yok, sadece sert olduğu için yüzdeyi düşürür ama savunmanın etkisi de lazım şutu bozmak için tabiki. Öte yandan salonun mimarisini falan bilemediğim için o yönde bir yorum yapamayacağım ama şu şartlarda sanırım bu sezon başka salona geçme durumu olmayacak Galatasaray adına..

Daçka düşünsün sert potaların avantajını, biz artık bu ligin kallavi takımlarından biriyiz, ayrıca iyi oynamadınmı o sert potalarda kurtarmıyor....

3 Sene önce A.Cömert'te de doğru düzgün kimse yenemiyordu bizi, potalarda yumaşaktı oysaki!

Şimdi sahaya yakında değiliz, artık, o özelliğide kalmadı, peki ne bekliyoruz hala?

A.Cömert bile bu salondan iyi benim nezdimde, ama her zaman söyleyeceğim bize yakışan salon A.İpekçi, kendi salonumuz yapılana kadar olmamız gereken yer orası bence.

Ahmet Comertte fb cosar demedi demeyin..Potalari yumusak omer ve mirsad in sevdigi tur potalar ahmet comertin..dikkat!

Bize Cibona Zagreb'in drazen petrovic salonundaki potalardan lazim yeni salona..Bir inceleyin derim.

Fenerin coşmayacağı potamı arayacağız şimdi :) :)

Burası Galatasaray Emir....

Drazen Petrovic spor salonundaki potalara cok zor atis giriyor.Efes,Barcelona,Pana kim giderse gitsin dis atislarda basarisiz oluyor.Bir yakından potaları gorsun herkes derim..Zaten bir cok basketbol panaromada tv lerde sıkca cibonanın cemberlerinden bahsedilir..Kesinlikle bu potalari ureten firmalar ile GS klubu simdiden irtibata gecmeli:) Ve GS takımıda hafta icinde potalara alisma idmani yapmali bolca..