Büyük Kolej:75-Galatasaray:71

TBL'in açılış haftasında Ankara'da Büyük Kolej Galatasaray'ı 75-71 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Galatasaray karşısına yabancısız çıkan Ankara temsilcisi Büyük Kolej Murat Kaya'nın etkili oyunu ile sonuca gitmeyi başardı. İlk periyodu 20-16 önde kapatan Kolej, ikinci periyodta farkı bir ara 11 sayıya kadar çıkartsa ilk yarıyı 42-36 önde geçti.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda toparlanan Galatasaray Arda Vekiloğlu ve Nick Jacobson'un sayıları ile maçın final periyoduna 58-60 önde girdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan son periyodta Murat Kaya ile etkili olan Koelj karşılaşmadan 75-71'lik skorla ayrılarak TBL'e galibiyetle başladı.

Büyük Kolej 75 Özgür 6, Onur 8, Murat Kaya 24, Arda 6, Orçun 6, Tunç 8, Selim 4, Kerem 13.

Galatasaray 71 Nick Jacobson 14, Orhan 2, Arda Vekiloğlu 24, Umut Tınay 13, Estevam 8, Ufuk 2, Gökhan 8
 
Gelelim istatistik analizina.
Orhan ve Ufuk 2 ser sayi atmis.Arda 24.Jacopson 14 Ferreria 8 sayi atarken diger yabancidan ses yok.Ismetinde sayisi yok belkide kadroda yoktu.
Umarim maci izleyen birileri anlatir.Yorum yapicaktim ama istemiyorum.
Koleji yenemiyorsak diye basliyan cumleler iyi bitmez.
 
100. yılımızda bize bu takımı layık görenlere ne söylenir bilmiyorum ama benim bu yaşıma kadar gördüğüm basketboldan en uzak takımdı bugün izlediğim.Acaba bu 3 yabancıyı bulmak için ne kadar çaba sarfedildi hala sinirden elim ayağım titriyo yazık!.Maçla ilgili yazılacak hiçbirşey yok maalesef, sadece Arda 'nın çabalarıyla ligde kalırmıyız o da muamma ..Bugün 40 dk susmadan takımı destekleyen 100 aslana helal olsun maçın tek güzelliği onlardı.
 
Takımın kadrosu gayet iyi beyler.Bir de yenildiğimiz takımın kadrosuna bakmanızı rica edeyim ben.Aradaki fark gözünüze çarpar.Bu takımın ihtiyacı(Artık söylemekten ben de sıkıldım) Halil Üner'in kovulması.Hala bu adamı savunanları gördükçe gülsem mi,ağlasam mı bilemiyorum...

Yeter artık Halil.Allahaşkına bırak git...

Yoksa bu takım ikinci lige düşecek...
 
sovereign' Alıntı:
Takımın kadrosu gayet iyi beyler.Bir de yenildiğimiz takımın kadrosuna bakmanızı rica edeyim ben.Aradaki fark gözünüze çarpar.Bu takımın ihtiyacı(Artık söylemekten ben de sıkıldım) Halil Üner'in kovulması.Hala bu adamı savunanları gördükçe gülsem mi,ağlasam mı bilemiyorum...

Yeter artık Halil.Allahaşkına bırak git...

Yoksa bu takım ikinci lige düşecek...

Neye göre takımın kadrosu iyi? Macı izleyenler yabancılardan hic memnun degil mesela?
 
Yenildiğin takımın kadrosuna göre,ligdeki pekçok takımın kadrosuna göre,geçen seneki bizim kadromuza göre...

Daha sayayım mı?
 
Ben küme düşmesini istiyorum artık bu takımın arkadaş. Başka türlü burda takip edenlerden başka kimsenin bu rezaletten haberdar olacağı yok. Şuraya bak, 100. yılını kutluyorsun ve en büyük küme düşme adayısın.

Yanlış transferlerden, tutulmayan sözlerden, 1 sene yanacak denilip 2 günde sönen meşaleden vazgeçtim bu kadar adam var, bilmem kaç tane taraftar sitesi var. Bu kepazeliği sorgulayacak, isyan edecek kimse yok mudur bu memlekette ?
 
Kardeş maçı izledin mi bilmiyorum ama 3 yabancıda basketboldan bi haber ,Jacobson şutlarının %20 sini soksa 30 sayı atardı, Estevam kendinden 10 cm kısa adamların karşısında ezildi .Diğer yabancı zaten 5-6 dk oynadı basketbolcu olduğu meçhul.Halil Üner konusunda mutlaka haklısın ama iyi bi hocayla da ilk 8 e giremez bu takım.
 
lig düşme konusuna ben de katılıyorum.Lig düşsün bu takım.Bu rezalete daha fazla katlanmak istemiyorum.Senelerdir hep daha kötü hep daha kötü...düşelim de rahatlayalım!!!
 
Maçı izlemedim de dinlemedim de.. Sonuca göre yorum yapıyorum. BU maçın özürü olmaz. Yabancısız ve de koleji yenemeyen takımın hocası bi zahmet çek git kardeşim. Bela gibi yapıştın. HAla arkanda olanlar, seni savunabilenler varsa onları da al götür. MAhallede tek pota takılın.

Ey GS yönetimi bu koltuk H.Ü in babasının malı mı?Koskoca Terimi gönderdiniz. Bi zahmet biriniz kovun şu adamı.

P.S Allahaşkına "kadro işe yaramaz" geyiği yapmayın. Kolej'in kadrosunu alt alta bi yazın bi de bizim kadroyu yazın. Biz şampiyon olsun demedik ama koleji bile yenemiyorsan artık bunun yorumu, izlemesi vs olmaz. Gidecekesin.
 
Halil Üner hakkında çok kişi olumsuz konuşuyo ve bencede haklılar.Takımı izleme fırsatımız pek olmadı ama yapılan icraatlardan bence Halil Üner'in başarısız olduğu çıkıyor.

2 sene sonra çok iyi ve uzun vadede takımın başında olabileceği bi coach umuz olabilir.Tabi camiamız tarafından iyi değerlendirilirse.Bu isim Orhun Ene'dir bence.
 
1-Galatasaray umarim kume dusen diyenleri kiniyorum.
Ayrica Galatasaray kume dusecek olsa dusme kalkar.Daha once dusme potasina girdikte noldu

2-Kadromuz iyidir.Kolejden kat kat iyidir.

3-Halil Uner aciklama yapmalidir artik.Birileri hesap sormali.

4- Orhun Ene geldide bizim yonetimmi kabul etmedi.Orhun da haklidir.Parasiz gecen onca sezondan sonra kariyerinin baslangicinda boyle sorunlu bir klube bende gelmek istemezdim.

5- Ulker macina elbet seyirci gelicekler.Halil Uner e ve yonetime sesleniyorum.Bu insanlari yani taraftarlari kimse tutamaz.Ona gore davranin artik.Bu benim acimdan son uyarimdir.
 
İstanbuldaki ilk mac ülker macı ve insanlar patlamaya hazır bomba gibi...

Kazanma sansımızın düsük oldugunu da düsünürsek burdan ne gibi bir sonuc cıkıyor ortada !
 
Bende ondan bahsediyorum.Kotu seyler olucagini gormek icin muneccim olmaya gerek yok.
Eminim sirf yenilelimde Halile kufredelim diye bile gelenler olucak.
Beklicez gorucez.

Birde Ulkeri yenersek komedi olur yanliz.(tabi tabi demeyin benim gibi)
 
wotws' Alıntı:
Barıs Yarar kardesimize tesekkür ederiz mac takibi için...

Rica ederim :wink: ama gönül isterdi ki size galibiyet haberini vermek ama olmadı. :(

maç boyunca çok kötü savunma yaptık özellikle maçın 2.periyotu çok kötüydük. 3.periyot toparlandık hatta bir ara 58-52 önde götürüyorduk.O anda ümitlenmiştik fakat 3.periyot 60-58 bitti.Son periyotun ilk 5 dakikasına kadar üstündük.Fakat pota altından çok fazla açık verdik ve Alan savunması yaptığımız anlarda çok üçlük yedik.Özellikle "switch"lerde yani adam değiştirmelerde aksadık.

Aslına bakarsanız bireysel olarak çok iyi oyuncularımız var fakat onlardan yararlanmasını bilmeyen bir kenar yönetimimiz olduktan sonra hiç bir işe yaramıyor. :(
 
Maç anlatımında en başlarda bir bölüm var. Moladan önce 1 sayı öndeyiz, moladan sonra 4 sayı geri düşüyoruz. (15-14 / 16-20)

Maçı izleyen arkadaşlar oyunun bu bölümünü hatırlıyorlarsa bir zahmet neler olduğunu anlatsınlar.
 
X' Alıntı:
Baris seni bulmusken soralim.
Cihad oynamadimi.? Birde ismet.

aslında tam hatırlamıyorum ama ben o oyuncuları sahada gördüğümü hatırlamıyorum.Sahada ne onları gördüm ne de diğer yabancıyı.
Yabancı oyuncu oynamayacaksa neden elde tutuluyor anlamak mümkün değil.Yok zaten oynayan oyuncular belli;)
 

Üst